Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah canım senin evde çocuklara koşturman yeter zaten canım yorulman için. Yine de durmadın spor yaptın tebrikler
Teşekkür ederim canım benim bu yüzden de hızlı veriyorum aslında aktifim gün boyu 6 haftada 5 kilo vermiş olcm yarında güzel bir sonuç gelirse

Ablacım onlardan biride benim kaptanım sağolsun hep destek ben stres yaptım sanırım birazcık su WC sorunumu cozemedigim için eğer kaptanimda uygun görürse cuma günü listemi alip once bir hafta uygulayıp oyle tekrar girmek isterim listeye mümkünse tabi hem birazda ilaçlar iyi gelmiş olur vücuduma bu eksikliklerde hem kilo vermeyi zorlastiriyormus düzene girince kabızlıkda insülin direncide normale dönermis

Afiyet olsun kizlar ❤❤

Listeden cikinca 6 ay listeye geri dönemiyorsun canım
Ama free listenin de bir farki yok yarisa devam ediyoruz ayni

Teşekkür ederim canım benim bu yüzden de hızlı veriyorum aslında aktifim gün boyu 6 haftada 5 kilo vermiş olcm yarında güzel bir sonuç gelirse
İnşallah kuzum yarın hedefine ulaşmış olursun inşallah. Ben net Bi hedef koymadım ama 61 olsam çok mutlu Olurum.

Kaptanım ben ne zaman dönebilirim listeye
Listeye girip mezun olayım diyorum 60 da mezun olmak istiyorum(gerçi yazı bulur )

Kaptanım ben ne zaman dönebilirim listeye
Listeye girip mezun olayım diyorum 60 da mezun olmak istiyorum(gerçi yazı bulur )
Listeye istedigin zaman donebilirisn canım saglik iznine ayrildigin icin bir kural yok
Ama arti olarak dondugunde ya da izin donusunde ortalama etkileniyor

Kaptanım ben 10000 adim atarım da zip zip yapamam yani benim memintolar çok acıyor zıplayınca

Allah kabul etsin. Yarın seni ilk 3 te görmek istiyorum. Hakettin bence.
bugün çok çok bir eksim yoktu ama bakalım yarın ne olacak
10.000 adim ve zipzip yarismasi yapiyor muyuz bu hafta herkesi etiketleyim mi
Yapalım kaptanım bence

Cok güzel cnm
Bu hafta bombayi bekliyorum
Yok ya çabam kadar veremedim.
Bugün ki tartı sonucunu beğenmedim ama bakalım yarına değişecek mi.
Genelde her hafta perşembeden Cuma’ya eksiye düştüğüm için meraklıyım yarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…