Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünün menüsü kahvaltı 08.30 ekte
Öğlen 13.00
Türk kahvesi
2 dilim bitter çikolata
Akşam 19.00
Salata
Yoğurtlu ıspanak
1 dilim kepek ekmeği
Adım 4000 kadar
Su 3 litre yatana kadar 4 olur
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Wilma11

Eklentiler

• IMG_20210311_090306.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 22
Bugunku menum
(Orucluydum)Aksam
Bol tavuklu salata
Bir kase yoğurt
Ara
Biraz leblebi
Yesilcay
Sekersiz cay
4 kuru kayısı
1.5 lt su
Zipzip-
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Yok kızzz 3 kaşık veriyor ama tartı günü bir kaçamak yapabilirsin diyor yarın diyetisyen randevum var gideceğim güzel kilo gitmiş se kendime ödül vereceğim
Bencede yiybilirsin inşallah vermissindirde yersin

Yok kızzz 3 kaşık veriyor ama tartı günü bir kaçamak yapabilirsin diyor yarın diyetisyen randevum var gideceğim güzel kilo gitmiş se kendime ödül vereceğim
Benim diyetisyende ne kaçamak var ne ödül var, ne makarna var ne pilav, yat kalk sürün sebze ye

Benim diyetisyende ne kaçamak var ne ödül var, ne makarna var ne pilav, yat kalk sürün sebze ye
Kız benim ki de hiç vermiyor çok canın isterse 3 kaşık diyor
Geçen gün Çiğköfte sordum 4 tane yiyebilirsin bol salata 1 bardak ayran dedim hocam ben daha yoğrulurken yiyom bir tabak etmeyin eylemeyin

Ben yarin tek tambugday lavasindan pizza yapacağım 250 300 kalori civarı diyete de uygun gibi sayılır içine bol sucuk sosis salam vs koymazsam kalorisi düşer ☺
Gece gece ne çektirdiniz beee bende künefe sipariş edcem oldu mu yaktınız içimi

Ben yarin tek tambugday lavasindan pizza yapacağım 250 300 kalori civarı diyete de uygun gibi sayılır içine bol sucuk sosis salam vs koymazsam kalorisi düşer ☺
Yulaftan yapiyodu bugun onu yapicam bende bakalim nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…