- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Sende yapınca güzel spor yapıyorsun maşallah senin mezuniyet ne zManVavvv supersin...rakibim diye demiyorun amA 3 cocukla mukemmel spor yapiyorsun...yarin mezuniyetini kutlariz
Tamam canim sevindimListeden cikinca 6 ay listeye geri dönemiyorsun canım
Ama free listenin de bir farki yok yarisa devam ediyoruz ayni
Afiyet olsun Allah kabul etsin canimBugunku menum
(Orucluydum)Aksam
Bol tavuklu salata
Bir kase yoğurt
Ara
Biraz leblebi
Yesilcay
Sekersiz cay
4 kuru kayısı
1.5 lt su
Zipzip-
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Diyetisyenin veriyomuAyyyy bende bol soslu kıymalı spagetti yemek istiyorum
Yok kızzz 3 kaşık veriyor ama tartı günü bir kaçamak yapabilirsin diyor yarın diyetisyen randevum var gideceğim güzel kilo gitmiş se kendime ödül vereceğimDiyetisyenin veriyomu
Bencede yiybilirsin inşallah vermissindirde yersinYok kızzz 3 kaşık veriyor ama tartı günü bir kaçamak yapabilirsin diyor yarın diyetisyen randevum var gideceğim güzel kilo gitmiş se kendime ödül vereceğim
Benim diyetisyende ne kaçamak var ne ödül var, ne makarna var ne pilav, yat kalk sürün sebze yeYok kızzz 3 kaşık veriyor ama tartı günü bir kaçamak yapabilirsin diyor yarın diyetisyen randevum var gideceğim güzel kilo gitmiş se kendime ödül vereceğim
İnşallahhhBencede yiybilirsin inşallah vermissindirde yersin
Kız benim ki de hiç vermiyor çok canın isterse 3 kaşık diyorBenim diyetisyende ne kaçamak var ne ödül var, ne makarna var ne pilav, yat kalk sürün sebze ye
Ben yarin tek tambugday lavasindan pizza yapacağım 250 300 kalori civarı diyete de uygun gibi sayılır içine bol sucuk sosis salam vs koymazsam kalorisi düşer ☺Ayyyy bende bol soslu kıymalı spagetti yemek istiyorum
Belirli kiloya gelince verir canımBenim diyetisyende ne kaçamak var ne ödül var, ne makarna var ne pilav, yat kalk sürün sebze ye
Gece gece ne çektirdiniz beee bende künefe sipariş edcem oldu mu yaktınız içimiBen yarin tek tambugday lavasindan pizza yapacağım 250 300 kalori civarı diyete de uygun gibi sayılır içine bol sucuk sosis salam vs koymazsam kalorisi düşer ☺
Yulaftan yapiyodu bugun onu yapicam bende bakalim nasil olcakBen yarin tek tambugday lavasindan pizza yapacağım 250 300 kalori civarı diyete de uygun gibi sayılır içine bol sucuk sosis salam vs koymazsam kalorisi düşer ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?