55.100 le mezun olabiliyormusun...bu hafta olmazda sonrasi Allah kerim...cumartesi kardeşime kiz istemeye gidecez istanbula o gun full kacamak olurSende yapınca güzel spor yapıyorsun maşallah senin mezuniyet ne zMan
Kız ben gecen gün yaptım krep güzel olduYulaftan yapiyodu bugun onu yapicam bende bakalim nasil olcak
Niye bu hafta yolun sonu görülmüyor mu55.100 le mezun olabiliyormusun...bu hafta olmazda sonrasi Allah kerim...cumartesi kardeşime kiz istemeye gidecez istanbula o gun full kacamak olurpasta börek çörek...günü birlik gidip geleceğim...dönüşümde kacla mezun olacagima karar vermiş olurum
Krep yaptim ben pizzasini tavada yaptı yumurta az yogurt yulaf arkali önlü pisirdi ustune sosunu peynirini ne istersen koyuyosunKız ben gecen gün yaptım krep güzel oldu
Tost ta güzel olur, o browniyi burada paylaşamadım oda güzeldiYulaftan yapiyodu bugun onu yapicam bende bakalim nasil olcak
Pizza da güzel olur bakKrep yaptim ben pizzasini tavada yaptı yumurta az yogurt yulaf arkali önlü pisirdi ustune sosunu peynirini ne istersen koyuyosun
Inemedinmi buhaftaya55.100 le mezun olabiliyormusun...bu hafta olmazda sonrasi Allah kerim...cumartesi kardeşime kiz istemeye gidecez istanbula o gun full kacamak olurpasta börek çörek...günü birlik gidip geleceğim...dönüşümde kacla mezun olacagima karar vermiş olurum
Olur bencede guzel görünuyoduPizza da güzel olur bak
Oda guzel hafif kacamakla atlatirizTost ta güzel olur, o browniyi burada paylaşamadım oda güzeldi
En azından gün içinde ne kadar kullanabilirsn o kadar yapacaksınOlur bencede guzel görünuyodu
Aksamdan yazip tartinin üstüne koyalimIyi geceler kizlar❤❤❤
yarin bildirimleriniz unutmayin
12 mart ve nickinizi yazin mutlaka
Eki Görüntüle 2799975
Cevizli hurma topu yapabilirsin cnmYarın ne kaçamak yapsam diye düşünüyorum, her şeyde süt var un var, tatlılı bir şey yapayım da ne? Hafta sonu anneme gidiyorum, ağzıma fermuar çektirmem lazım,
Dun turta yemiştim kacirdinBu nasıl menü
İyi fikir sabah çocuklarla foto çekmek bile eziyetAksamdan yazip tartinin üstüne koyalim
Cevizli hurma topu yapabilirsin cnm
Takıma girdiğimden beri aynı kağıda yazıyorum, sağını solunu çevire çevire, hep tartının altında hazır beni bekliyorAksamdan yazip tartinin üstüne koyalim
Cevizli hurma topu yapabilirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?