Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben düzelttim bile çizelgemi

harikasın canımmmmmmm tebriklerrrr

tamam bebekim...haklısın akşam yapıpta uykumu kaçırmayım..cumartesi pazar gündüz yapmak en mantıklısı

aaaa vazgeçtim
bence akşama yap sen
nedenmi?
gece boyu habire çişin gelir helaya koşmak için uyanırsın
her uyandığında ise (bekarler okumasın gözlerini kapatsın)
idrar kesesi şişipte klitorise baskı uyguladığı için kocişini canın çeksin
ve sen hela dönüşü yada gitmeden kocişine atlaaaaaa ve spora başlaaa sonrada allah allaaaaaahhhhhhhh
al sana gece sporu işte nasıl kalori yakar bu hareketler gece yarısı varyaaaaa
ayyyyhh canım istedi ama hastayımmm

hahahah safişş cozutanı ıslak odunla dövelim

senide tebrik ediorumm safişciiimmm :13::13::13:

dün demiştin yaa adımda kadınların almayı en çok sevdiği şey vardie yoksa adın fatmagül mü

yok nen ıslak odun olmazzzz ıslak havluyla dövelim hiç unutamazlaaarrrr

bende seni tebrik ediyorum aybalam harikasınnnnnn gel seni bir öpeemmmm

eveeett fatma gül benim adım nihahahaha :):):) benim dnlarımı vede şişme bebeklerimi satıyorlar çarşı pazarda meşhur oldum kııııııı

safişçim çizelge yapmaya bile yüzüm yok valla :78:

ütüm kendi kendine kapananlardan aslında da kafama takıldı işte ,denizcim hiç komşum yok malesef

ne demek yüzüm yok saçmaama lütfen çizelge yap lütfen lütfen lütfen lütfeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn

o zaman düşünme balım yaaa ben kaç defa ütü yaparken kızım uyandığı için apar topar bıraktım unuttum satlerce kaldı bişeycik olmadı kendi kapandığı içn endişelenme o halde.....

denizim bakıyorumda takiptesin güzelim 4. takımı takip etmekten bize gelmiyorsun

bırak takibi ajanlığıda kendine gel şekercim yaaa bu hafta herkes işi sıkı tutacak yoksa ıslak havlu varrrr :18:

bakalım bizim listeler nasıl bu haftaaaa

hadi bakalım ilerleyen saatlerde göreceğiz
yalnız bizim takımda eksilmeler var canlarım yaaa nerde bu millet

enneeeeeeeeeeee listeye bakın heleeeeeeeeeee

kızlarcığım en acil tarafından 10 bin bakıma giriyoruz toparlanın rezil olduk beeaa bu ne haallll

çizelgemi değiştirdim agzıma bandımı çektim geldimmmm

harikasın aybalammmm avatarınada çizelgenede bayıldım tam takıma göreee

listeyi resmen ben gümletmişim ya...çok üzgünüm kızlar...ama haftaya söz veriyorum en çok kilo veren ben olucam

safişçim ben o avatarımı çook uzun süre kullandım başladıgım yere dönememek için bana eski günlerimi, ne zorluklarla kilo verdiğimi hatırlatsın diye yeniden o avatarımı seçtimmm

zilanımı vee safişciiimii kutluoruuuummmm

safiş utanç tablomu da ekledim

bu takıma katıldığım kilodan daha fazlayım :78:

utanç tablon değil ileride dönüp arkana wawowww ben nerden nereye geldim bizamanlar 74 kiloymuşum .14 kilo fazlalılıgı nasılda verdim diyeceğin tablo şekercimmm

kendimeee rakipp arıyorumm bip bip.D kirazım nazım seni uygun gördü bana varmısın döğüşmeye

Ayy siz bu halde bizimle yarışa başladınız ya gerçekten bravo kızlar. Neyse ama başlamak bitirmenin yarısıdır en azından

kendimeee rakipp arıyorumm bip bip.D kirazım nazım seni uygun gördü bana varmısın döğüşmeye

benimde aklımdan geçen sendin şekercim...sen bakma benim bu halime...çok zorlu bi rakip var karşında..hadi bakalım bugünden itibaren start verelim,yarış başlasın,iyi olan kazansın

ayy çok pis gaza geldim...elime zencefilli limonlu çayımı aldım,akşam için alışveriş listemi belirliyorum,artık eve sağlıklı şeyler alma vakti geldi...dolabın bi köşesi resmen bakkal dükkanı gibi..çikolatalar,badem şekerleri,probisler,halleyler...acilen dağıtmam lazım onları,yada kocişime yedirmeliyim...nerdeyse onun kilosuna yaklaştım yaa

kocamla markete gitmeyi bu yüzden sevmiyorum nerde abur cubur var dolduruyo eve ,olunca da yemeden durulmuyo ki

haftasonu bende güzel bir alışveriş yapıcam bakalım sağlıklı sağlıklı

kocamla markete gitmeyi bu yüzden sevmiyorum nerde abur cubur var dolduruyo eve ,olunca da yemeden durulmuyo ki

haftasonu bende güzel bir alışveriş yapıcam bakalım sağlıklı sağlıklı

kocamla markete gitmeyi seviyorum . çünki hiç karışmaz alışverişi bana bırakır abur cubur tüketmeyide sevmez en büyük lüksü bazen akşamları çayın yanına kuruyemiş yemek olur . ondada hayatım akşam çayın yanında kuruyemiş sefası yapmak istiyorum gelirken bişeyler alıcam demek olur . kocamda sağlıklı beslenmeden yana sadce sabahkarı ekmek yer diğer öğünlerde yemez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…