Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazımm sen ilk önce o çikolataları btir sonra başlarsıııınnn

kıızlar ben bgnnn örgüü elbise giydimm tunik gibi altına tayt çizme:d bel bölgem biraz çıktı ama çok değiill ay aklıma geldii ben bu elbiseyi pantolnla giyerdim üstünede kemer takardım

irem&özge cimm kirazımlaaaa biz yarıştaykeeennn siz bizden korkun benceeee

eevveet şimdi kızlar sizce ben yeni yıla kadar kaç kilo olurum tahminleri alalım not alıcam en çok yaklaşana hediyeee vaaar

eevveet şimdi kızlar sizce ben yeni yıla kadar kaç kilo olurum tahminleri alalım not alıcam en çok yaklaşana hediyeee vaaar

yılbaşına kadar bence 76,5 olursun mirayım . tuturursam hediyemi isterim ama

Son düzenleme:

bu azimle gidersen 75 olursun miraycım ama 5 kilo desek 76 diyeyim

ben de yeni yıla 5 kilo verip girsem ne güzel olur :97:

bu azimle gidersen 75 olursun miraycım ama 5 kilo desek 76 diyeyim

ben de yeni yıla 5 kilo verip girsem ne güzel olur :97:

girebilirsin elifim neden olmasın sen istedikten sonra çok hızlı ve güzel kilo veriyorsun canım .

notları aldımm kızlarrrr ajandamda yılın son gününe işaretledim hahah 31 ide cumaya gelio

bayramda annemden küçük bir termos kap aldım yemekler için

montiyi hiç istisnasız yapmak için tek seçenek öğle yemeklerimi yanımda getirmek

sabah da aslında artık eşimle beraber kalkıyoruz ,şu kahvaltı düzenini bir oturtabilsem

listeyi resmen ben gümletmişim ya...çok üzgünüm kızlar...ama haftaya söz veriyorum en çok kilo veren ben olucam

kıısss saçmalama ne dedik biz
bu gün start verdik bundan sonrasına bakacağız artık kendiniz suçlamayı bırakın beeaaaa

safişçim ben o avatarımı çook uzun süre kullandım başladıgım yere dönememek için bana eski günlerimi, ne zorluklarla kilo verdiğimi hatırlatsın diye yeniden o avatarımı seçtimmm

süpperssiinnnn
nen deli madem seni frenliyor ne diye değiştirdin avatarını

zilanımı vee safişciiimii kutluoruuuummmm

bizde seni kutluyoruuuzzzzzz

kirazcım seni beni yok bu hafta böyle oldu geçti gitti biz önümüze bakalım şekerrr

aynen öyle canım

safiş utanç tablomu da ekledim

bu takıma katıldığım kilodan daha fazlayım :78:

kııı aşk olsun ne utanç tablosu hepsi gidecek bunların üzülme lütfen
birde ben senide merak ediyorum yaaa resim eklesene albümüne cancağızım

utanç tablon değil ileride dönüp arkana wawowww ben nerden nereye geldim bizamanlar 74 kiloymuşum .14 kilo fazlalılıgı nasılda verdim diyeceğin tablo şekercimmm

aynen öyle diyecek gülüm katılıyorum sanaaaa

kızlar ben kaçtım gene gelirimmmm

hadi git de gel bakalım ama bende öğleden sonra kayıpara karışacağım cuma malum

buaralar ben hiç su içmiyorum ya çay içip duruyorum

arada suyuda götür yavrum çay isterken suda iste gerçi tüm gün çay içince suya yer kalmıyor ama
bak ben mesela sakız çiğniyorum ve beni susatıyor sende çiğne susarsın böylece su içmiş olursun

Ayy siz bu halde bizimle yarışa başladınız ya gerçekten bravo kızlar. Neyse ama başlamak bitirmenin yarısıdır en azından

ne demek bu şimdiiiiiiiiii

artık siz bu gazla varyyaaaaaa takımlar arası birinci yaparsın takımımızı yürüyün beee kim tutar sizi bende arkanızdayımmmmmmm

kocamla markete gitmeyi bu yüzden sevmiyorum nerde abur cubur var dolduruyo eve ,olunca da yemeden durulmuyo ki

haftasonu bende güzel bir alışveriş yapıcam bakalım sağlıklı sağlıklı

canım önemli olan iradeni gösterip onlar gözün önünde iken yememen ve aklına bile gelmemesi
bizim evde doludur onlarla hem eşim hemde kızım için
lakin masanın üzerinde dururlar hepsi sepet içinde
buzdolabın tüm kapakları çikolata doludur ama aklıma dahii gelmiyor benim alıp yemek
buzdolabı her açtığımda ya yoğurt çıkarırım yada süt....

süpperssin hemen telefonu eline al ve bir fotonu çek
bende salı günü öyleydim elbise bana bol geldi o ayrı mevzuu tabiii
resim bekliyorummmmmmmm bu günkü halini.

cancağızım moralini bozmayayım emmee bence 77.5 - 78 olursun gibi geliyor banaa....

miraycım çikolataları yeterince yedim canım...bak sonuç ortada...artık belki arada ödül olarak verebilirim kendime...oda istediğim kiloya gelince

bende yılbaşında en az 70 olmak istiyorum...şu anda 8,4 çok gibi görünüyo ama haftaya 75 lere ineceğime inanıyorum...sonrada kalan 5 kilomu vericem

29.11.2010 TARİHLİ KURALLAR ZİNCİRİ

1. pazar günleri haftalık yemek listesi belirlenip ona göre hareket edilecek

2. sabahları kocişle beraber kahvaltı yapılacak (böylece ona da sağlıklı beslenme ve kahvaltı alışkanlığı kazandırılacak )

3. öğle yemekleri akşamdan tamamen montiye uygun şekilde hazır edilip yanımda getirilecek

4. akşam yemekleri de yine aynı şekilde montiye uygun olacak ve en geç 18:30da yenmiş olacak

5. akşam aburcuburu olarak sadece ve sadece meyve tüketilecek

6. spor ihmal edilmeyerek yavaş yavaş hayatımıza sokulacak

evet kızlar kurallara dahil olmak isteyen

notları aldımm kızlarrrr ajandamda yılın son gününe işaretledim hahah 31 ide cumaya gelio

evet cancağızım yılın son günü haftanın son iş günü ve kilo bildirim günü hadi bakalım umarım yeni yıla yüzün güleç girersin,gireim, girerizzzzs

iyi yapmışsın güzelim ben şirketteki yemekler bana uymayınca dışarıdan söylüyorum tavuk et türü yada leblebi ile geçiştiriyorum ne kadar olursa artıkın....
Bence bu şekilde motive olur ve gerçekten tam anlamı ile başlarsan montiye kilo vereceğinden hiç şüphem yok birtanem.....

veriyorum ve ertesi hafta geri alıyorum

bendeki sorun istikrarsızlık işte ,devamını getiremiyorum bir türlü

canım insan istedikten sonra yapamayacağı bir şey yoktur bu yüzden sen istiyorsun ve YAPACAKSIN

yılbaşı hedefleri belirlicektik hani hepimiz

bayram hedeflerimizi tutturamadık bari 2011 hedeflerimize odaklanalım

heee yaaa sorma bayram hedefime bayram ertesi vardım ben

yılbaşı hedefim benim 58 kg.
bilemiyorum artık olarmıyımmmmm

aynen şekerim bende o yeni çıkan browniyi nescafe ile yemekten
çayın yanında popkek tüketmekten
vede vede her sabah poğaça simit yemekten 72 kg. çıktım
o rakamı gördüğüm an beynim kaynadı ve bitti o alışkanlıklar

ben bu kuralların içindeyimm
yaz benideeeee

70i görelim neslişim yılbaşına :13:

yılbaşı hedefleri belirlicektik hani hepimiz

bayram hedeflerimizi tutturamadık bari 2011 hedeflerimize odaklanalım

ben yılbaşına kadar 55 kilo olmak istiyorum . Inşallah bu sefer başaracağım . Eşim beni boğmadan yapmam lazım . Hayatım diyetine dikkat et ... Sanki bu aralar kilo aldın . Tartıcam seni diye diye başımın etini yedi 3 gündür.

selamlar..hayırlı cumalar..
kızlar bu hafta ne aranıza katılabildim ne de kilo olarak faydam dokunacak size üzgünüm.82 kiloyum.grip,regli bir arada berbatım.eşim izinli evde, kız kardeşim geldi tekirdağdan yarında damat tezkeresini alıp geliyor öğleden sonra..yoğun günler yaşıyorum beni mazur görün ama haftaya salı ev sakinleşecek,bayram öncesi bi başladı misafir maşşallah arka arkaya bu ev çok bereketli geldi bu konuda haliyle evde sürekli misafir oluncada ne diyet yapılıyor ne de insan yediklerine içtiklerine dikkat edebiliyor neyse ben bi geçmişe bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…