irem&özge cimm kirazımlaaaa biz yarıştaykeeennn siz bizden korkun benceeee
eevveet şimdi kızlar sizce ben yeni yıla kadar kaç kilo olurum tahminleri alalım not alıcam en çok yaklaşana hediyeee vaaar
eevveet şimdi kızlar sizce ben yeni yıla kadar kaç kilo olurum tahminleri alalım not alıcam en çok yaklaşana hediyeee vaaar
bu azimle gidersen 75 olursun miraycım ama 5 kilo desek 76 diyeyim
ben de yeni yıla 5 kilo verip girsem ne güzel olur :97:
girebilirsin elifim neden olmasın sen istedikten sonra çok hızlı ve güzel kilo veriyorsun canım .
notları aldımm kızlarrrr ajandamda yılın son gününe işaretledimhahah 31 ide cumaya gelio
listeyi resmen ben gümletmişim ya...çok üzgünüm kızlar...ama haftaya söz veriyorum en çok kilo veren ben olucam
safişçim ben o avatarımı çook uzun süre kullandım başladıgım yere dönememek için bana eski günlerimi, ne zorluklarla kilo verdiğimi hatırlatsın diye yeniden o avatarımı seçtimmm
zilanımı vee safişciiimii kutluoruuuummmm
kirazcım seni beni yok bu hafta böyle oldu geçti gitti biz önümüze bakalım şekerrr
safiş utanç tablomu da ekledim
bu takıma katıldığım kilodan daha fazlayım :78:
utanç tablon değil ileride dönüp arkana wawowww ben nerden nereye geldim bizamanlar 74 kiloymuşum .14 kilo fazlalılıgı nasılda verdim diyeceğin tablo şekercimmm
kızlar ben kaçtım gene gelirimmmm
buaralar ben hiç su içmiyorum ya çay içip duruyorum
Ayy siz bu halde bizimle yarışa başladınız ya gerçekten bravo kızlar. Neyse ama başlamak bitirmenin yarısıdır en azından
benimde aklımdan geçen sendin şekercim...sen bakma benim bu halime...çok zorlu bi rakip var karşında..hadi bakalım bugünden itibaren start verelim,yarış başlasın,iyi olan kazansın
ayy çok pis gaza geldim...elime zencefilli limonlu çayımı aldım,akşam için alışveriş listemi belirliyorum,artık eve sağlıklı şeyler alma vakti geldi...dolabın bi köşesi resmen bakkal dükkanı gibi..çikolatalar,badem şekerleri,probisler,halleyler...acilen dağıtmam lazım onları,yada kocişime yedirmeliyim...nerdeyse onun kilosuna yaklaştım yaa
kocamla markete gitmeyi bu yüzden sevmiyorum nerde abur cubur var dolduruyo eve ,olunca da yemeden durulmuyo ki
haftasonu bende güzel bir alışveriş yapıcam bakalım sağlıklı sağlıklı
kirazımm sen ilk önce o çikolataları btir sonra başlarsıııınnn
kıızlar ben bgnnn örgüü elbise giydimm tunik gibi altına tayt çizme:d bel bölgem biraz çıktı ama çok değiill ay aklıma geldii ben bu elbiseyi pantolnla giyerdim üstünede kemer takardım
notları aldımm kızlarrrr ajandamda yılın son gününe işaretledimhahah 31 ide cumaya gelio
bayramda annemden küçük bir termos kap aldım yemekler için
montiyi hiç istisnasız yapmak için tek seçenek öğle yemeklerimi yanımda getirmek
sabah da aslında artık eşimle beraber kalkıyoruz ,şu kahvaltı düzenini bir oturtabilsem
veriyorum ve ertesi hafta geri alıyorum
bendeki sorun istikrarsızlık işte ,devamını getiremiyorum bir türlü
yılbaşı hedefleri belirlicektik hani hepimiz
bayram hedeflerimizi tutturamadık bari 2011 hedeflerimize odaklanalım
miraycım çikolataları yeterince yedim canım...bak sonuç ortada...artık belki arada ödül olarak verebilirim kendime...oda istediğim kiloya gelince
bende yılbaşında en az 70 olmak istiyorum...şu anda 8,4 çok gibi görünüyo ama haftaya 75 lere ineceğime inanıyorum...sonrada kalan 5 kilomu vericem
29.11.2010 TARİHLİ KURALLAR ZİNCİRİ
1. pazar günleri haftalık yemek listesi belirlenip ona göre hareket edilecek
2. sabahları kocişle beraber kahvaltı yapılacak(böylece ona da sağlıklı beslenme ve kahvaltı alışkanlığı kazandırılacak )
3. öğle yemekleri akşamdan tamamen montiye uygun şekilde hazır edilip yanımda getirilecek
4. akşam yemekleri de yine aynı şekilde montiye uygun olacak ve en geç 18:30da yenmiş olacak
5. akşam aburcuburu olarak sadece ve sadece meyve tüketilecek
6. spor ihmal edilmeyerek yavaş yavaş hayatımıza sokulacak
evet kızlar kurallara dahil olmak isteyen
kııı aşk olsun ne utanç tablosu hepsi gidecek bunların üzülme lütfen
birde ben senide merak ediyorum yaaa resim eklesene albümüne cancağızım
şuanki halimi eklerim canım bir ara tonton tonton :78:
arada suyuda götür yavrum çay isterken suda iste gerçi tüm gün çay içince suya yer kalmıyor ama
bak ben mesela sakız çiğniyorum ve beni susatıyor sende çiğne susarsın böylece su içmiş olursun
hiç sevmem sakız çiğnemeyi ki
canım önemli olan iradeni gösterip onlar gözün önünde iken yememen ve aklına bile gelmemesi
bizim evde doludur onlarla hem eşim hemde kızım için
lakin masanın üzerinde dururlar hepsi sepet içinde
buzdolabın tüm kapakları çikolata doludur ama aklıma dahii gelmiyor benim alıp yemek
buzdolabı her açtığımda ya yoğurt çıkarırım yada süt....
süt içme alışkanlığı kazanmam lazım
miraycım çikolataları yeterince yedim canım...bak sonuç ortada...artık belki arada ödül olarak verebilirim kendime...oda istediğim kiloya gelince
bende yılbaşında en az 70 olmak istiyorum...şu anda 8,4 çok gibi görünüyo ama haftaya 75 lere ineceğime inanıyorum...sonrada kalan 5 kilomu vericem
günaydın arkadaşlar.
kilom 70.
uğrarım yine.:79:
yılbaşı hedefleri belirlicektik hani hepimiz
bayram hedeflerimizi tutturamadık bari 2011 hedeflerimize odaklanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?