Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu sabah neyin artısını yaşadım 3 tanecik patates atmıştım ağzıma küfür küfür küfürrrrrr
hooooopppppppp toparlıyorum yeni güne yeni menüme merhaba diyorum akşam ekmeği kaçırmıştım acısını çektiğimi de biliyorum

menüm gelsin
uyanınca elma sirkeli ılık su (düzenli kullanımda kesinlikle bağırsak çalıştırıyo şiddetle tavsiyemdir)

kahvaltı 12:40
100 gr. peynir ve nescafe

öğlen: 16:00
5 kaşık yoğurt içine 1 kabak rendeledim

akşam 19:00
tavuk ızgara, salata, soda

su: 2 lt
sporu yazarım

bende geçen ay olmadım hiç böyle bir şey yaşamamıştım
bu ay 1 hafta erken oldum şükür oldum. artı çıkmama buda sebep oldu zaten bide sinir yapıyo insana hassaslaştım resmen kocaya bulacak bahanem çok bu aralar

Afiyet olsun canım

Pms, adet öncesi sendrom, yıllardır çektiğim ama uzun süredir de çekmediğim bir lanet şeydir. 1 gün önce intiharı düşünüp ertesi gün regli ile birlikte kırlarda koşup papatya toplatacak sevimliliğe getiriyor. Amerikanın bir eyaletinde pms deki kadınlar cinayet bile işleseler yüzde 80 indirim alma sebebimiymiş çok haklılar. Geçen ay lanet pms sonucu telefonum kırıldı, önceki ay boşanmanın eşiğinden döndüm, koca da anlamıyor dün bu beni öldürecekti bugün niye öpüyor falan diyor, bi ay daha kaldıramam diye regl olmuyorum sanırım

Afiyet olsun canim

M MissHayaLet canım hayırlı olsun mezuniyetin. niyet ettiğin her güzellik gerçekleşsin inşallah. ömrun boyunca saglikli fit anne olarak yaşa bitanem.

Yaşadığım ama adını bilmediğim bu pms yüzünden ben de boşanmanın eşiğinden çok döndüm canım...o günlerde düşman gibi görüyordum eşimi...bizimki de sonra sonra o günlerde alttan almaya başladı hala bir şeye sinirlendiğimde muaayyen günün mü yaklaştı ne der... cedaricem hamilelik durumu falan olmasın biyolojik saatinde bir sıkıntı mı var...

Spor yapıyor musun canım?

Evet canım çok haklısın bugün hiç kaçamak yok insalalh cumaya iyi olur bende usandım 7 lerden bir süre 8 lere takılı kaldım şimdi 7

Yok ya öyle kısa boylu biride degilim 166 diyorum ama dahada uzun görünüyorum topuklu bile giymiyorum

alla ben şunu anladımki saadece ızgara salata yediğim günün ertesi gün eksiyim geriye kalan ne yersem bırakın eksiyi aynı bile çıkamıyorum artı çıkıyorum a dostlar

doğrusu bu olacaktı
Banada protein salata güzel eksi getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…