- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Canim evet hemde cok yaramazlar surekli bagriş evde oda haliyle yorgun düşüyor ama hic aksatmadi sporunu mezun olsun diyesena zeynep in maşallahı var hakikaten. yaramaz mı bebişleri
bende geçen ay olmadım hiç böyle bir şey yaşamamıştımBekleyecek misin olmayı? Ben yarın sabah da olmazsam ilaç kullanmayı düşünüyorum söktürücü, olmamak çok can sıkıcı, olmamaktan öte kilo verince düzene giriyordu, girmemesi hayal kırıklığı, daha ne yapayım vücüdüm sana? ne istiyorsun? diye bağırasım geliyor
Afiyet olsun canımbu sabah neyin artısını yaşadım 3 tanecik patates atmıştım ağzıma küfür küfür küfürrrrrr
hooooopppppppp toparlıyorum yeni güne yeni menüme merhaba diyorum akşam ekmeği kaçırmıştım acısını çektiğimi de biliyorum
menüm gelsin
uyanınca elma sirkeli ılık su (düzenli kullanımda kesinlikle bağırsak çalıştırıyo şiddetle tavsiyemdir)
kahvaltı 12:40
100 gr. peynir ve nescafe
öğlen: 16:00
5 kaşık yoğurt içine 1 kabak rendeledim
akşam 19:00
tavuk ızgara, salata, soda
su: 2 lt
sporu yazarım
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@T u t a s t e | |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
| |||||||
| |||||||
@TekrarDene | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
B Beklenen2 | |||||||
| |||||||
| |||||||
S sulisim | |||||||
| |||||||
@SATURN71 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
@Migi_magid11 | |||||||
| |||||||
@Forever be young NUR | |||||||
@I-cell_84 | |||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
Pms, adet öncesi sendrom, yıllardır çektiğim ama uzun süredir de çekmediğim bir lanet şeydir. 1 gün önce intiharı düşünüp ertesi gün regli ile birlikte kırlarda koşup papatya toplatacak sevimliliğe getiriyor. Amerikanın bir eyaletinde pms deki kadınlar cinayet bile işleseler yüzde 80 indirim alma sebebimiymişbende geçen ay olmadım hiç böyle bir şey yaşamamıştım
bu ay 1 hafta erken oldum şükür oldum. artı çıkmama buda sebep oldu zaten bide sinir yapıyo insana hassaslaştım resmen kocaya bulacak bahanem çok bu aralar
Afiyet olsun canimbu sabah neyin artısını yaşadım 3 tanecik patates atmıştım ağzıma küfür küfür küfürrrrrr
hooooopppppppp toparlıyorum yeni güne yeni menüme merhaba diyorum akşam ekmeği kaçırmıştım acısını çektiğimi de biliyorum
menüm gelsin
uyanınca elma sirkeli ılık su (düzenli kullanımda kesinlikle bağırsak çalıştırıyo şiddetle tavsiyemdir)
kahvaltı 12:40
100 gr. peynir ve nescafe
öğlen: 16:00
5 kaşık yoğurt içine 1 kabak rendeledim
akşam 19:00
tavuk ızgara, salata, soda
su: 2 lt
sporu yazarım
M MissHayaLet canım hayırlı olsun mezuniyetin.Eki Görüntüle 2801641
M MissHayaLet 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (708. Etap) : 65,30
Bitiş Kilosu (717. Etap) : 55,70
Verilen Toplam Kilo : 9,60
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,70%
Toplam Süre : 10 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,47%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 960
Sevgili sena zeynep 4 Ocak 2021 (708. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.
Yarışmacımız 12 Mart 2021 (717. etap) tarihinde toplamda 9,6 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 93% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
M MissHayaLet karnen hazir canim tebrik ediyorum tekrardan ❤❤❤
Yaşadığım ama adını bilmediğim bu pms yüzünden ben de boşanmanın eşiğinden çok döndüm canım...o günlerde düşman gibi görüyordum eşimi...bizimki de sonra sonra o günlerde alttan almaya başladı hala bir şeye sinirlendiğimde muaayyen günün mü yaklaştı ne der...Pms, adet öncesi sendrom, yıllardır çektiğim ama uzun süredir de çekmediğim bir lanet şeydir. 1 gün önce intiharı düşünüp ertesi gün regli ile birlikte kırlarda koşup papatya toplatacak sevimliliğe getiriyor. Amerikanın bir eyaletinde pms deki kadınlar cinayet bile işleseler yüzde 80 indirim alma sebebimiymişçok haklılar. Geçen ay lanet pms sonucu telefonum kırıldı, önceki ay boşanmanın eşiğinden döndüm, koca da anlamıyor dün bu beni öldürecekti bugün niye öpüyor falan diyor, bi ay daha kaldıramam diye regl olmuyorum sanırım
Spor yapıyor musun canım?Bekleyecek misin olmayı? Ben yarın sabah da olmazsam ilaç kullanmayı düşünüyorum söktürücü, olmamak çok can sıkıcı, olmamaktan öte kilo verince düzene giriyordu, girmemesi hayal kırıklığı, daha ne yapayım vücüdüm sana? ne istiyorsun? diye bağırasım geliyor
Evet canım çok haklısın bugün hiç kaçamak yok insalalh cumaya iyi olur bende usandım 7 lerden bir süre 8 lere takılı kaldım şimdi 7Bidaha yemezsin 4tane gozleme canim
Bence artık 70lerden kurtul 2ileri 1geri gitme
Eksin cok guzel canim
Sabitsen eksiyle geliceksindir umarim
Demekki nisanda biraz yenmis gibi görünüyor
Artin cok degil cumaya gider insallah cok az yiyosun
Artiyi eksiye cevirmen ümidiyle
Eksidesin canim tebrikler
Artin cok degil cumaya gider canim
Eksiyle baslaman cok guzel
Demek ki vakti var canımTest yaptım kızlar negatif malesef olarak 1 gün süren adet mi olur ya anlamadım ne oldu böyleneyse hayırlısı olsun diyelim E Elif_Eylul M MissHayaLet Cordelia
Boyum 166Canım senin boyun kaç
Yok ya öyle kısa boylu biride degilim 166 diyorum ama dahada uzun görünüyorum topuklu bile giymiyorumBelki daha fazla kilo versen gözle görülür bi incelme olur canım. Ben on kilo verdikten sonra tam anlaşıldı zayıfladığım. Belki de bahsettiğin arkadaşımızın boyu senden uzundur. Boy da çok önemli
Hımmm senden 6 cm uzunum canım onun inceliği olabilir varsa foton at bakalımBoyum 166
Banada protein salata güzel eksi getiriyoralla ben şunu anladımki saadece ızgara salata yediğim günün ertesi gün eksiyim geriye kalan ne yersem bırakın eksiyi aynı bile çıkamıyorum artı çıkıyorum a dostlar
doğrusu bu olacaktı
6'lara hoşgeldin.Darısı başımaCuma :70.25
Pazartesi: 69.50
-750 ( bugün regl oldum şişkinliğim gitti sanırım)
Ay dur birazdan atayım bugün misafir var kafam dagıldı resmenHımmm senden 6 cm uzunum canım onun inceliği olabilir varsa foton at bakalımbenim bel ince karın ve simit bölgesi fazlalığı var
Tamam cqnım bekliyorumAy dur birazdan atayım bugün misafir var kafam dagıldı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?