İnşallah canımm . Bir an önce sende gelirsin6'lara hoşgeldin.Darısı başıma
Evet canım kısa da değilmişsin ama anlamadım kiYok ya öyle kısa boylu biride degilim 166 diyorum ama dahada uzun görünüyorum topuklu bile giymiyorum
Çok teşekkür ederim ablam sağolasın inşallahM MissHayaLet canım hayırlı olsun mezuniyetin.niyet ettiğin her güzellik gerçekleşsin inşallah. ömrun boyunca saglikli fit anne olarak yaşa bitanem.
Afiyet olsun canim snitzel fırinmi kizartmami acabaKusura bakmayin gelemedim es evde olunca benim hic isim bitmiyor
Dun ki menu
Sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates yeşillik.
Öğle
Tam bugday sandviç ekmeğine 3yk kiyma yeşillik
1 bardak ayran
Ara
1/2 fincan sütlü kahve
Aksam
1 tavuk shinitzel
Salata
Su:3 lt spor: 20dk zumba N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul
Yagsiz tavada yaptım canım once miktodalgada biraz pişirdim sonra tavada yagsiz cevirdimAfiyet olsun canim snitzel fırinmi kizartmami acaba
2kisi disinda herkes artıCuma:81.80
Ptesi:82.45
Fark: + 0.65 regl olacagim ondan sanirim 10 gun geçti bi gelsin artik
Tamam canim afiyet olsunYagsiz tavada yaptım canım once miktodalgada biraz pişirdim sonra tavada yagsiz cevirdim
Walla ablacım, burda o kadar bebek yolu gözleyen arkadaş var, onlara ayıp olmasın, lütfen yanlış anlamasınlar ama yüzde 0.00001 bile istemiyorum. Allah çocuklarıma uzun ömür versin. Sabah test yapacağım mecbur.Yaşadığım ama adını bilmediğim bu pms yüzünden ben de boşanmanın eşiğinden çok döndüm canım...o günlerde düşman gibi görüyordum eşimi...bizimki de sonra sonra o günlerde alttan almaya başladı hala bir şeye sinirlendiğimde muaayyen günün mü yaklaştı ne der...cedaricem hamilelik durumu falan olmasın biyolojik saatinde bir sıkıntı mı var...
Ağır spor yapmıyorum cnm küçüğüm hoplamamdan sağa sola gitmemden korkup saatlerce ağlıyor. Yürüyüş ve o uyurken zıplama yaptım bu hafta, hafta sonu da aktiftim hep.Spor yapıyor musun canım?
Ben de çok özledim. Çocukları yollucak bi yer de yokAyyy valla fenalik gelmisti artik
Yalniz olmayi özledim
Teşekkür ederim canım
Ismi bu muymuş bende tam çakiye dönüşüyorumPms, adet öncesi sendrom, yıllardır çektiğim ama uzun süredir de çekmediğim bir lanet şeydir. 1 gün önce intiharı düşünüp ertesi gün regli ile birlikte kırlarda koşup papatya toplatacak sevimliliğe getiriyor. Amerikanın bir eyaletinde pms deki kadınlar cinayet bile işleseler yüzde 80 indirim alma sebebimiymişçok haklılar. Geçen ay lanet pms sonucu telefonum kırıldı, önceki ay boşanmanın eşiğinden döndüm, koca da anlamıyor dün bu beni öldürecekti bugün niye öpüyor falan diyor, bi ay daha kaldıramam diye regl olmuyorum sanırım
Su an takimda yapan kimse yok canimKızlar burada APA 'nın seviyeleri yapan var mı?
Yanlis etiket yapmissin canimHappymom vardiZipzip- etiketi bile cikmiyo eskiden spor yarisi yapardık haldir huldur birbirimiz gecmek icin
Farkettim ama cikmiyoYanlis etiket yapmissin canim
Hakkaten neden gelmedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?