Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bizim dışarıdan söyleme seçeneğimiz yok malesef

burdaki insanları bir tanısan yemek beğenmeyip dışardan söylesen arkandan söylemedikleri kalmıyo ,surat asıyolar enteresan insanlar

hem montiye çok uygun yemek olmadığı için hergün dışardan söylemem gerekir o da olmaz

günaydın arkadaşlar.
kilom 70.
uğrarım yine.:79:

melekçim ton ton halini göreyim önce sonrada çıtır haline iltifatlar edem yavruuuuuu

ayrıca at sen ağzına sakızı kendiliğinden sevmiş olursun

süt mutlaka iç canım sırf diyet için değil sağlık için üstelik sen bir kadınsın kesinlikle içmelisin.....

önce ben seni böyle beğeniyorumlar olur ,ondan sonra laf söylemeye başlarlar işte

geçmiş olsun canımcım tekrardan

misafirlere de monti yaptır

wuuyyyy ne kadan mikemmel bereketli evmiş gelen giden bitmemiş
insan sevdiği sevildiği yere gidermiş canımmmm....
misaifrlerin gittiği gibi her gün her daim aramızda bulun lütfen yarışma var çünkü

anladım canımmm insanlarla uğraşmak zor valla çeşit çeşitler

sen en iyisimi evden götür en mantıklısı bu zannımca.....

** 6.TAKIM 182.ETAP **

Naz ( 59,6 / 60,6 / -1,0 / -1,68 % )
kirazz_z ( 75,1 / 78,4 / 3,3 / -4,39 % )
blackandwhite ( 62,4 / 63,0 / -0,6 / -0,96 % )
melek ( 74,3 / 74,3 / 0,00 / 0,00 % )
narin_nazenin ( 69,3 / 70,6 / -1,3 / -1,88 % )
safinaz84 ( 61,9 / 60,7 / 1,2 / 1,94 % )
ak81 ( 73,0 geri dönmek üzere ayrıldı
zilan80 ( 67,0 / 65,0 / 2,0 / 2,99 % )
mimu88 ( 84,3 / 81,8 / 2,5 / 2,97 % )
ienmmr ( 63,8 geri dönmek üzere ayrıldı
yumukum ( 79,5 / 82,0 / -2,5 / -3,14 % )
eddoras ( 69,5 / 70,0 / -0,5 / -0,72 % )

6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 702,9 / 706,4 / - 3,5 / - 0,50 % )

EVET KIZÇELER LİSTEMİZ BU ŞEKLDE .... HAFTAYA BÖYLE GÖRMEYEYİM . KOVARIM HEPİNİZİ TAKIMDAN YOK YOK HATTA SATARIM TAKIMI HAAAAAAAA

önce ben seni böyle beğeniyorumlar olur ,ondan sonra laf söylemeye başlarlar işte

geçmiş olsun canımcım tekrardan

misafirlere de monti yaptır

inş en kısa zamanda motive olmuş bi şekilde dönüyorum aranıza bende çok sıkıldım 80lerden bi türlü kurtulamadım
:26: :26: :26:

nazlıcım ellerine sağlık canım...listede sorun yok...haftaya kesinliklebu liste böle olmucak...ben kendi adıma söz veriyorum

ağam köyü satacan mı

ayşegülüm tekrar geçmiş olsun bitanem...dön bi an önce aramıza özlüyoruz seni...80 lerdende kurtulucan canım ben eminim...senin 70 kilodaki zamanlarınıda biliyorum ben...tekrar dönelim inş.o günlere

maşallah amma kaynatmışsınız

yılbaşı hedefimizi veriyormuşuz anacım ben bayram hedefime 700 gr yaklaşmışken ertesi hafta 2.600 gr uzaklaşabilen bi insan olarak pek hedef koyma ve ona ulaşma konusunda başarılı değilim.ama madem hedeflerimizi söyleyeceğiz ben yine 68 diyeceğim bayramda ulaşamadım bari yılbaşında ulaşabileyimm

ayşegül ve eddoras daha fazla katılımlarınızı bekliyoruz çünkü artık 4.takımla yarış içindeyiz sizin motive edici katılımlarınıza takımımızın ihtiyacı varrr şekerler

yok yok satmam ben ayrılabilirmiyim hiç sizden

vallahi çok utanıyorum size karşı ben ya ,keşke 3. kere takıma almasaydınız beni

bu sefer olsun bari şöyle 60 kiloya ineyim hamile kalayım

kocamın yanında üzerimi değişmekten utanmıyayım

alışverişe gidince istediğim pantolonu rahatlıkla alabileyim kaç zamandır kot alamıyorum kendime kilolardan dolayı

Son düzenleme:
kızlar montiye uygun yaptığınız yemeklerden örnekler verseniz ya

eşimde yemek konusunda kıl olunca ben yapçak yemek bulamıyorum

inş en kısa zamanda motive olmuş bi şekilde dönüyorum aranıza bende çok sıkıldım 80lerden bi türlü kurtulamadım

:26: :26: :26:

bencede dön ama dönmek için motive olmayı bekleme şekercim sen dön biz seni her halukarda mütive ederiz zatenn

canım hedefin küçük bu yüzden yeni yılın sana sürpriz yapmasını bekliyorum lütfen cozutma bu kez lütfennnn

canım bu saydıklarını buradaki herkes yaşamıştır ve hala yaşayanlar mevcut ama bu gidişi durdurmak bizim elimizde biliyorsun....

kocanın yanında üstünü değiştirmekten utanmak bir yana çıplak dolaşacağın günler gelecek emin ol canikom

kızlar montiye uygun yaptığınız yemeklerden örnekler verseniz ya

eşimde yemek konusunda kıl olunca ben yapçak yemek bulamıyorum

valla eşin yemek konusunda kıl kuyruk bir adamsa eğer montiye uygun hiç bir yemeği yemezkiiii kendi kocamdan biliyorum ona dün akşam montiyi o kadar anlattım ama yok adam anlamamak için ısrar ediyor yaaa işte bahane üretecek ya yapmamak için yok iş yerinde olmaz yok ben öyle doymam ohooo duysanız koparsınız gülmekten adam ben pilavsız makarnasız ekmeksiz yapamam diyor yaaaa geberecem vallaaaaa s

mesela aklıma gelenleri yazayım ben eklemeler yapalım liste çıkartayım

ıspanak
karnıbahar
pırasa
barbunya
taze fasulye
nohut
kurufasulye

kocama ver eti başka bişey istemez ekmeksiz yemek yiyemez o da

safişçim madem hedefimi küçük buluyorsunnn arkadaşına daha güzel kiloları layık görüyorsun bende hedefimi 67 olarak belirliyorum nede olsa haftaya cuma kadar aldıgım bu fazlalıkları verince daha rahatlamış olacagımmm :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…