Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin canım Allah razı olsun
Canım Rabbim bu mübarek gece ve ayların yüzü suyu hürmetine başta küçük yavrumuza ve bütün el açıpta Rabbimden şifa isteyen herkese şifa versin insaAllah Rabbim dermansız dert şifasız hastalık vermesin hiç kimseye bir an önce iyileşir yavrumuz ve bütün hastalar dualarım hepsiyle insaAllah

kiz neden bu kadar az benim ac gezmem gerekecek bu hafta

Sporlarımı yazayım

30+30 dk leslie bloosted
30 dk eva fitness
50 squat
45 dk da dışarıda yürüyüş yaptım

Adımlarım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2811263
Totoyu sanirim sadece uyumak icin yere koyuyorsun

Menün çok iyi canım çok beğendim bi daha ki sefere 2 kase çorba iç 7 kasıkta pirinç pilavı ye tamam mı böyle fırında tavuk pilavsız hiç olur mu ayıp etmişsin tavuğa

Menün çok iyi canım çok beğendim bi daha ki sefere 2 kase çorba iç 7 kasıkta pirinç pilavı ye tamam mı böyle fırında tavuk pilavsız hiç olur mu ayıp etmişsin tavuğa
Bulgur vardi dun yedim diye yemedim :) kandil simidi vardı aklımda ablam yedi bi bakti yarısı 173 cal ben yandım sen yanma dedi oda diyette 118den 99 a düştü bana yedirmedi :)

Bol bol ekmek ye canım ancak doyarsın. Bu ne kuş gibi yemişsin. Çok ye bı hafta seni geçmem lazım. Hele spor hiç yapma

Tebrik ederim canım.. insanın kendi yaptığıni okadar cani cekmiyor kokusy ile doyuyor da dışarda başkasının yaptığına hayır d mek gerçekten zor ..
Ay sorma herşey önünde hazır birde sürekli ye diyen birileri var inanın buraya menü yazacağım diye frenledim iyi ki burdayım da yazıyorum ne yiyip içtiğimi yoksa yerdim tadımlık da olsa kendimi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…