Canım Rabbim bu mübarek gece ve ayların yüzü suyu hürmetine başta küçük yavrumuza ve bütün el açıpta Rabbimden şifa isteyen herkese şifa versin insaAllah Rabbim dermansız dert şifasız hastalık vermesin hiç kimseye bir an önce iyileşir yavrumuz ve bütün hastalar dualarım hepsiyle insaAllahAmin canım Allah razı olsun
Ben de her hareketi yapamıyorum. Geçen kış ameliyat oldum dikişlerim sorunlu. En iyi yürüyüş ve leslie benim için. Çok zor hareketler olmazsa yapmaya çalışırmO zaman fikirler gelsin en son etiket yapalim
10.000 adim
+
Kardiyo
+
Bölgesel
Afiyet olsun kuzum da çok boş geldi bana liste. Beni geçeceksin diye bayıltan diyetler yapmaSabah (10.00)
Yarım simit 1 kupa çay
3 ceviz 3 hurma yarım havuç
Akşam
Izgara Balık, salata, 3 çig köfte
Akşam yeşil çay
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
kiz neden bu kadar az benim ac gezmem gerekecek bu haftaHayırlı kandiller kıslar
Sabah 9 da uyandım
500 ml yeşilçay içtim
Kahvaltı 11.30 da
1 yumurta 1 kaşık yulaf ezmeli omlet
1 salatalık
1 kk köy peyniri
Ara öğün
1 kupa az sütlü türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam 17 de
4 kaşık karnabahar yemeği
3 kaşık yağsız makarna
3 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 2811238
2 lt su
2 kupa bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
North River
Totoyu sanirim sadece uyumak icin yere koyuyorsunSporlarımı yazayım
30+30 dk leslie bloosted
30 dk eva fitness
50 squat
45 dk da dışarıda yürüyüş yaptım
Adımlarım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2811263
Onunda bu gece anası yanında
Ne güzel işte dertleşe dertleşe uyuyunAnamm anammm garib anam
Yok ya canim istemedi biraz bugünAfiyet olsun kuzum da çok boş geldi bana liste. Beni geçeceksin diye bayıltan diyetler yapma
Afiyet olsun canımMenu yazip gecmise gidiyim biraz
Sabah
1 dlm lifli tahilli ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Yesillik
Ara
Activia
Aksam
100g fırında tavuk
5 parmak firin patates
1 bardak ayran
Sütlü kahve
Su:2.5 lt spor: 40dk Leslie + 7678 adimZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Tostombalakanne
Çocukların peşinde 4 döndüm bugün benim yeğenim de bendeydi 3 bebeyle valla bu kadar oldukiz neden bu kadar az benim ac gezmem gerekecek bu hafta
Totoyu sanirim sadece uyumak icin yere koyuyorsun
Menün çok iyi canım çok beğendimMenu yazip gecmise gidiyim biraz
Sabah
1 dlm lifli tahilli ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Yesillik
Ara
Activia
Aksam
100g fırında tavuk
5 parmak firin patates
1 bardak ayran
Sütlü kahve
Su:2.5 lt spor: 40dk Leslie + 7678 adimZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Tostombalakanne
Bende hic oturmadim ablam bende yas grubu 13 6 1.5 yas ve 9aylik simdi bi girdim alintiladim uçmuş gitmişÇocukların peşinde 4 döndüm bugün benim yeğenim de bendeydi 3 bebeyle valla bu kadar oldu
Çocuklar bütün sporlara bedel vallaBende hic oturmadim ablam bende yas grubu 13 6 1.5 yas ve 9aylik simdi bi girdim alintiladim uçmuş gitmiş
Bulgur vardi dun yedim diye yemedim :) kandil simidi vardı aklımda ablam yedi bi bakti yarısı 173 cal ben yandım sen yanma dedi oda diyette 118den 99 a düştü bana yedirmedi :)Menün çok iyi canım çok beğendimbi daha ki sefere 2 kase çorba iç 7 kasıkta pirinç pilavı ye tamam mı böyle fırında tavuk pilavsız hiç olur mu ayıp etmişsin tavuğa
Bi tabakAfiyet olsun canimda manti yemissin olmamis zaten bide nekadar yedin
Bol bol ekmek ye canım ancak doyarsın. Bu ne kuş gibi yemişsin. Çok ye bı hafta seni geçmem lazım. Hele spor hiç yapmaKahvaltı 11.30
2 yumurtalı azıcık kaşarlı omlet
1 dilim beyaz peynir
Zeytin
1 dilim t.b ekmeği
Maydanoz salatası
1 TK bal, tereyağı tahin pekmez
Ara küçük kase chia tohumlu puding 1 armut
Akşam 19.30
1 tabak koymalı karnabahar
1 dilim fırında pırasa mucver
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt
3lt su 2 bardak yeşil çay yarım saat eliptik
Ay sorma herşey önünde hazır birde sürekli ye diyen birileri var inanın buraya menü yazacağım diye frenledimTebrik ederim canım.. insanın kendi yaptığıni okadar cani cekmiyor kokusy ile doyuyor da dışarda başkasının yaptığına hayır d mek gerçekten zor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?