Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rabbim bu gecenin hürmetine sevdiği kullar hurmutine bu yavrucakla beraber bütün hasta çocuklara şifa versin inşallah

Saymayayım ama börekler pişiler patates kızartması tatlısı keki kurabiyesi ben Zafer kazanmış gibiyi valla
Tebrik ederim canım.. insanın kendi yaptığıni okadar cani cekmiyor kokusy ile doyuyor da dışarda başkasının yaptığına hayır d mek gerçekten zor ..

Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine şifa versin bir mucize versin ona inşallah çocuklar bebekler melektir bu konuda çok hassasım

Kandilimiz mübarek olsun kızlar.
Bugün kçok yoğundum. Dışarda yemek yedik.
Kah 11
1. 5 haş yumurta
5 zeytin
Çökelek
Dom sal havuç

Ara sade kahve 2 hurma

Akşam 5
Karışık ızgara
1 kaşık tan az bulgur pilavı
Yarım d ekmek (oranın özel ekmeği),
Yarım içli köfte
1 fındık lahmacun (çok küçüktü avuç içi kadar)
Yarım d pizza bikaç patates
Şalgam ayran
Yarım d baklava

Ödülü bile geçtim. Bütün gün dr işleri avm çok yoruldumeve geldikten sonra neredeyse 1 saat tempolu yürüdüm
11.700 adım E Elif_Eylul Z zipzip N Nidsalii

üzülme böyle şeyler için canım benim insanız sonuçta bazen kafamız çok meşgul oluyor. İşden güçten bazen tarihe bile dikkat etmeye biliyoruz. Şahsen ben kendim bile evlilik yıl dönümümüzü unutuyorum.
Ve senden özür dilemiş bu ne kadar güzel bir davranış biçimi, şükret canım benim buna layık görülmeyen bir çok kadınımız var.

Bütün hafta spor yaparsın umarım yoksa cumaya ekside gelsen az olur diye düşünüyorum

Hayırlı kandiller kızlar. Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kalbimizden geçen bütün dualarımızı kabul etsin inşallah. Hepimize yavrularımıza ailemize eşimize dostumuza sağlık huzur versin.
Kahvaltı (09.45) bir haşlanmış yumurta,5 siyah zeytin, iki dilim ekmek, iki dilim süzme peynir,bir yemek kaşığı pekmez,bir tatlı kaşığı tereyağı
Ara(12.00) bir armut,bir kivi,iki ceviz
Akşam(17.30) bir kepçe kuru fasulye,dört yemek kaşığı bulgur pilavı,bir kase salata
1 litre su içtim
Leslie boosted +100 mekik
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii

Afiyet olsun canim
Hayirli kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…