Rabbim bu gecenin hürmetine sevdiği kullar hurmutine bu yavrucakla beraber bütün hasta çocuklara şifa versin inşallahKızlar kimin duası kabul olunur bilinmez Bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine eşimin halasinin torunu içinde bir dua edermisiniz
6 yaşında vücudunda tekrardan kanser hücresi görülmüş tedavi oluyordu tedavisi güzel sonuçlar vermişti bir ara.
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın insaallah
Tebrik ederim canım.. insanın kendi yaptığıni okadar cani cekmiyor kokusy ile doyuyor da dışarda başkasının yaptığına hayır d mek gerçekten zor ..Saymayayım ama börekler pişiler patates kızartması tatlısı keki kurabiyesi ben Zafer kazanmış gibiyi valla
Amin canım Allah razı olsunRabbim bu gecenin hürmetine sevdiği kullar hurmutine bu yavrucakla beraber bütün hasta çocuklara şifa versin inşallah
Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine şifa versin bir mucize versin ona inşallah çocuklar bebekler melektir bu konuda çok hassasımKızlar kimin duası kabul olunur bilinmez Bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine eşimin halasinin torunu içinde bir dua edermisiniz
6 yaşında vücudunda tekrardan kanser hücresi görülmüş tedavi oluyordu tedavisi güzel sonuçlar vermişti bir ara.
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın insaallah
Amin ablacım
Amin canım benim inşallahRabbim bu mübarek gecenin hürmetine şifa versin bir mucize versin ona inşallah çocuklar bebekler melektir bu konuda çok hassasım
Kandilimiz mübarek olsun kızlar.
Bugün kçok yoğundum. Dışarda yemek yedik.
Kah 11
1. 5 haş yumurta
5 zeytin
Çökelek
Dom sal havuç
Ara sade kahve 2 hurma
Akşam 5
Karışık ızgara
1 kaşık tan az bulgur pilavı
Yarım d ekmek (oranın özel ekmeği),
Yarım içli köfte
1 fındık lahmacun (çok küçüktü avuç içi kadar)
Yarım d pizza bikaç patates
Şalgam ayran
Yarım d baklava
Ödülü bile geçtim.Bütün gün dr işleri avm çok yoruldumeve geldikten sonra neredeyse 1 saat tempolu yürüdüm
11.700 adım E Elif_Eylul Z zipzip N Nidsalii
üzülme böyle şeyler için canım benim insanız sonuçta bazen kafamız çok meşgul oluyor. İşden güçten bazen tarihe bile dikkat etmeye biliyoruz. Şahsen ben kendim bile evlilik yıl dönümümüzü unutuyorum.Selam kızlar, canım sıkkındı giremedim.
Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.
Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Bütün hafta spor yaparsın umarım yoksa cumaya ekside gelsen az olur diye düşünüyorumKandilimiz mübarek olsun kızlar.
Bugün kçok yoğundum. Dışarda yemek yedik.
Kah 11
1. 5 haş yumurta
5 zeytin
Çökelek
Dom sal havuç
Ara sade kahve 2 hurma
Akşam 5
Karışık ızgara
1 kaşık tan az bulgur pilavı
Yarım d ekmek (oranın özel ekmeği),
Yarım içli köfte
1 fındık lahmacun (çok küçüktü avuç içi kadar)
Yarım d pizza bikaç patates
Şalgam ayran
Yarım d baklava
Ödülü bile geçtim.Bütün gün dr işleri avm çok yoruldumeve geldikten sonra neredeyse 1 saat tempolu yürüdüm
11.700 adım E Elif_Eylul Z zipzip N Nidsalii
Uyu diyosun dime
Malesef ben hadi neyse çocuk uyutmuyor ya senUyu diyosun dime
Onunda bu gece anası yanındaMalesef ben hadi neyse çocuk uyutmuyor ya sen
Kiz benim çocugum yokmuMalesef ben hadi neyse çocuk uyutmuyor ya sen
Anamm anammm garib anamOnunda bu gece anası yanında
Afiyet olsun canimHayırlı kandiller kızlar. Rabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine kalbimizden geçen bütün dualarımızı kabul etsin inşallah. Hepimize yavrularımıza ailemize eşimize dostumuza sağlık huzur versin.
Kahvaltı (09.45) bir haşlanmış yumurta,5 siyah zeytin, iki dilim ekmek, iki dilim süzme peynir,bir yemek kaşığı pekmez,bir tatlı kaşığı tereyağı
Ara(12.00) bir armut,bir kivi,iki ceviz
Akşam(17.30) bir kepçe kuru fasulye,dört yemek kaşığı bulgur pilavı,bir kase salata
1 litre su içtim
Leslie boosted +100 mekik
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?