- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ama kaptanım normalde bu restorantta yemek yiyince bu yarım yediklerimi tam yerdim. neredeyse 2 katı kalori olacaktı. Farkındayım bu haliyle bile çok ama Yarın akşamı çok hafif geçirip telafi edeceğim söz.
Laz değilim abla Boluluyum esim RizeliÇok güzel bir anlamı varmışLaz kızım benim bu müthiş bilgi için de teşekkür ederim.
sacini basini yolarim benden baskasina rakip etmem seniBen sezinlede mi rakibim kafam karıştı
canim acaba bir rahatsizligi mi var uykuyu tetikleyenMuhtemelenn akşam ezanına 15 dk kala kalkar
Evi süpürdüm, aynı odada 2 bardak kırıldı, tv açık, çocuklar zibilyon kez ağlama krizine girdi bunlar etkisiz elemanlar
Tatlım kendini bosuna uzme hayat sartlari unutulabilir ozur dilemiş kesin telafi edecektirSelam kızlar, canım sıkkındı giremedim.
Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.
Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Senin ve senin gibi el acip bekleyen herkesin insallah en kisa sürede elleri kolları bebekle dolsunMayıstan sonra sanırım canım. Daha doğru 2.adetten 15 gün sonra gel büyüme hormonu iğnesi vuracakmış ve öyle başlayacakmışım. Şimdi vitaminlere ve kilo vermeye devam et dedi
gecmis olsun canimMenüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
4 zeytin.
1 kk peynir
öğle 15.00
1 kase yoğurt 2 kaşık tavuk döner .2 adet domates, yarım haşlanmış patates
Aksam 20 .00
1 kase tavuk suyu çorba
yoğurtlu brokoli salatasi
Ara
Ballı süt 2 adet ceviz
spor yapamayabilirim.hastayim.
2 litre su
Zipzip- @Elif Eylul @Habinar @kackaloribu
Yürü git rakibimden uzak dur fururumEvet bence galiba sanırsam
Yuce Rabbim o kuzucugun nezninde tüm hastalarina sifa versin. Sifa bekleyen umut bekleyen kullarini gör rabbimKızlar kimin duası kabul olunur bilinmez Bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine eşimin halasinin torunu içinde bir dua edermisiniz
6 yaşında vücudunda tekrardan kanser hücresi görülmüş tedavi oluyordu tedavisi güzel sonuçlar vermişti bir ara.
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın insaallah
Hepte diyette cagirirlarNeyse ucuz atlatmissin diyet modundayken gidip gelmemek lazim böyle yerlere
173 kcal mı Vay canına o neymiş öyle ya çok azmış canım niye öyle demiş ablan 173 kaloricik alt tarafı sanki 1733 kalori değildi ya sen bence yarın 3 tane ye tamam mı rakibeciğim aklında duracağına midende dursunBulgur vardi dun yedim diye yemedim :) kandil simidi vardı aklımda ablam yedi bi bakti yarısı 173 cal ben yandım sen yanma dedi oda diyette 118den 99 a düştü bana yedirmedi :)
Biz sadece birbirimizin rakibiyiz rakibeciğimLaz değilim abla Boluluyum esim Rizeliama anlami ismimin gerçek anlami (Ayfer) kkda Bahar bilselerde :) daha once ifşa olmustumda
sacini basini yolarim benden baskasina rakip etmem senibenimsin baby
canim acaba bir rahatsizligi mi var uykuyu tetikleyen
Tatlım kendini bosuna uzme hayat sartlari unutulabilir ozur dilemiş kesin telafi edecektir
Senin ve senin gibi el acip bekleyen herkesin insallah en kisa sürede elleri kolları bebekle dolsun
gecmis olsun canim
Yürü git rakibimden uzak dur fururum
Yuce Rabbim o kuzucugun nezninde tüm hastalarina sifa versin. Sifa bekleyen umut bekleyen kullarini gör rabbim
Hepte diyette cagirirlar
Afiyet olsun ama çok az yemiyornusun sence ?Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
4 zeytin.
1 kk peynir
öğle 15.00
Aksam 20 .00
1 kase tavuk suyu çorba
Ara
Ballı süt 2 adet ceviz
2 litre su
AA canım bende samsunluyum vay hemşerim neresindensin şuan hangi sehirdesinBiz sadece birbirimizin rakibiyiz rakibeciğimben Samsunluyum eşim de Trabzonlu dipdibeyiz rizeyle
Abla gibi abla işte kendini siper etmişBulgur vardi dun yedim diye yemedim :) kandil simidi vardı aklımda ablam yedi bi bakti yarısı 173 cal ben yandım sen yanma dedi oda diyette 118den 99 a düştü bana yedirmedi :)
Laz değilim abla Boluluyum esim Rizeliama anlami ismimin gerçek anlami (Ayfer) kkda Bahar bilselerde :) daha once ifşa olmustumda
sacini basini yolarim benden baskasina rakip etmem senibenimsin baby
canim acaba bir rahatsizligi mi var uykuyu tetikleyen
Tatlım kendini bosuna uzme hayat sartlari unutulabilir ozur dilemiş kesin telafi edecektir
Senin ve senin gibi el acip bekleyen herkesin insallah en kisa sürede elleri kolları bebekle dolsun
gecmis olsun canim
Yürü git rakibimden uzak dur fururum
Yuce Rabbim o kuzucugun nezninde tüm hastalarina sifa versin. Sifa bekleyen umut bekleyen kullarini gör rabbim
Hepte diyette cagirirlar
@birazhuzurdu2008 @Tostombalakanne alıntılarım uçmuşBen de 5 sene yaşadım samsunda, aklım hala orda
Canım hemserimAA canım bende samsunluyum vay hemşerim neresindensin şuan hangi sehirdesin
Ben de en son 8 yıl önce gittim maalesef memleketimi özledimBen de 5 sene yaşadım samsunda, aklım hala orda
Aminnn insallah cnmSporuna sağlık canım
Spor aşkımız daim olsun.
İnşallah devamini getirirsin migicimYumurta diyete başladım bugün çok zorladı benı neredeyse akşam yemeği yemeyeceğim eşim kokoreç yiyecekmiş ben yemeyeceğim
Hic olmamış cnm yaaaMenüm;
Sabah;9.00
2 kupa Yeşil çay
Salata
1 muz 15 badem
Pankek(2 yumurta, 1 yk keçiboynuzu tozu, biraz su ve kabartma tozu)
Ara; 13.00
15 badem
Ara; 15.00
1hurma, yarım portakal
Akşam; 17.30 bitiş
9 yk portakallı kereviz (patatessiz)
1 haşlanmış tavuk but
Salata
Su; 2 var
Zipzip- @Elif Eylul
Mefkurem sözünü dinledim meyvemi akşam yemeğinde yedim
Kuzummm yaaaSelam kızlar, canım sıkkındı giremedim.
Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.
Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Iyi yolculuklar, iyi eglenceler cnmKaptanımZipzip- ben çoktan yola çıktım tartımı almayı unutmuşum şimdi aklıma geldi
Bir sorun çıkar mı???
Valla çok üzüldüm
Gecmis olsun cnm, gecmedimi bogazinMenüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
4 zeytin.
1 kk peynir
öğle 15.00
Aksam 20 .00
1 kase tavuk suyu çorba
Ara
Ballı süt 2 adet ceviz
2 litre su
Allah şifa versin, ana babasina bagislasin insallah cnmKızlar kimin duası kabul olunur bilinmez Bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine eşimin halasinin torunu içinde bir dua edermisiniz
6 yaşında vücudunda tekrardan kanser hücresi görülmüş tedavi oluyordu tedavisi güzel sonuçlar vermişti bir ara.
Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın insaallah
Tebrikler tatlimAy sorma herşey önünde hazır birde sürekli ye diyen birileri var inanın buraya menü yazacağım diye frenledimiyi ki burdayım da yazıyorum ne yiyip içtiğimi yoksa yerdim tadımlık da olsa kendimi biliyorum
Özlenmeyecrk gibi değil ki, ben İstanbul dan taşındım oraya, istanbulu aratmadı yani, ben de ne zaman niyeylensem dalga dalga virüs patlıyor, hiç samsuna gidilcek gibi değil şu aralarBen de en son 8 yıl önce gittim maalesef memleketimi özledim
Sizin menünüzü göremedikAminnn insallah cnm
İnşallah devamini getirirsin migicim
Filizin yaptigindanmi yapiyon
Hic olmamış cnm yaaa
Aksami cok erken kapatmişin, miden kazinacak, meton duracak
Lutfen yarin daha dolu dolu bi menü olsun
Kuzummm yaaaözel günler konusunda erkekler, kadinlar kadar hassas degil malesef
Burdaki çoğu kişinin eşide öyledir eminim
Hem özür dilemiş eşin
Umursamayip tepkisizde kalabilirdi
Allah dermansiz dert vermesin cnm
Böyle gelip geçici şeyler icin kendini üzme bu kadar
Iyi yolculuklar, iyi eglenceler cnm
Gecmis olsun cnm, gecmedimi bogazin
Allah şifa versin, ana babasina bagislasin insallah cnm
Tebrikler tatliminsan böyle bi ortamdan galip ayrilinca kendisiyle gurur duyuyor
Sorma ya guzelim memlekettim virüsten kırılıyor ama maalesef orada ki insanlar şu an çok duyarsız yazık günah ya bu kadar emek bi hiç oldu bakalım bu hafta basın toplantısında yasaklar gelecek miÖzlenmeyecrk gibi değil ki, ben İstanbul dan taşındım oraya, istanbulu aratmadı yani, ben de ne zaman niyeylensem dalga dalga virüs patlıyor, hiç samsuna gidilcek gibi değil şu aralar
Tam istedigim gibi olmadiSizin menünüzü göremedikMefkurem hanım, çok yediniz de yazamıyor musunuz yoksa, yazmayın yiyin, biz bskmayız görmeyiz
Bende İstanbul'dayım canım.neresindesin İstanbul'un ben SultanbeyliCanım hemserimİstanbuldayım sen neredesin
Çok güzel dimi canım ya samsun bı başka o.kadar çok özlüyorum ki ve tüm akrabalarım orada burada yapayalnızimBen de 5 sene yaşadım samsunda, aklım hala orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?