- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımSelam kizlar menümü yaziyim şimdiden
Sabah uyaninca tarçınlı sade kahve ve elma sirkeli ılık su
Kahvaltı
2 dilim peynir 2 zeytin yeşillik 1 tk.pekmez az bişi katmer
Ara 1 yeşil elma kuruyemiş
Öğlen haşlama yumurta
Aksam brokoli çorbası ve ayran
Su en az 2 lt.
Sporu yazarım
Hafta içi hafta sonundan cok daha kolay
Hayir neden fazla gelsinki canim normal yemegini ve kahvalti yapiyosan yapZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım ben oruç tutarken başım ağrır birkaç gün ben de o ağrıları Ramazan ayında çekmemek için oruç tutmaya ve bünyemi alıştırmaya karar verdim yarın oruçlu olacağım ben kafam karıştı şimdi akşam yemeği ve sahur yersem fazla gelir mi sizce yani sahurumu 12 gibi yapsam mesela bugün akşam yemeğin de ne yesem ki bunu dengelemiş olurum
Benim eşim biraz titiz birisi yatağa yemek asla getirmez biz normal masada bile yemek yerken yere kırıntı dökülmesin diye azami dikkat ediyoruz yatakta kahvaltı keyfi benim için hayalken eşim için kabus olabilirKiz dökülürse adam temizliyecek
Biz temizliyecek degilizya
Oneriniz icin tesekkurlerGano Excel kahvesini aç karnınıza içtiğinizde 3-4 saat tokluk hissi veriyor. Normal zamanda diyetteyken aç kaldığınızda vücut halsiz düşer ama bu kahveyi aç karnına içtiğinizde size tokluk hissi ve enerji veriyor. Aynı zamanda yağ yakmanızı yardımcı oluyor.
Sahurda kahvalti gibi yersen bence cok gelmezZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım ben oruç tutarken başım ağrır birkaç gün ben de o ağrıları Ramazan ayında çekmemek için oruç tutmaya ve bünyemi alıştırmaya karar verdim yarın oruçlu olacağım ben kafam karıştı şimdi akşam yemeği ve sahur yersem fazla gelir mi sizce yani sahurumu 12 gibi yapsam mesela bugün akşam yemeğin de ne yesem ki bunu dengelemiş olurum
Tamm kaptanim teşekkürker bilgi icinHayir neden fazla gelsinki canim normal yemegini ve kahvalti yapiyosan yap
Cok guzel ramazan diyet menuleri var hem tok tutucu hemde rahatlikla kilo vermeyi saglayanTamm kaptanim teşekkürker bilgi icin
Dayanırım kaptanım ben daha önce de tuttum 1 ay kadar da tek korkum baş ağrısı yoksa açlık susuzluk dokunmaz banaSahurda kahvalti gibi yersen bence cok gelmez
12 de yesen dayanabilir misin imsak 5 e dogru sanirim
Aaa gerçekten mi nerde canım bakayım kendime göre bir tane uygulayayım hemenCok guzel ramazan diyet menuleri var hem tok tutucu hemde rahatlikla kilo vermeyi saglayan
Afiyet olsun canım3.4.2021 cumartesi menum
8.00 sirkeli balli limonlu su
8.45 firinda patates ,2 zeytin 2 dlm peynir 1 dilim cavdar ekmek
11.00 1 kuoa yesilcay
12.40 yarim elma,3 dlm mandalin 3 dlm portakal
17.00 3yk manti bolca yogurtlu ve salata
su :1 lt (nane tarcin karanfil)1.5 lt normal su
spor : 30 dk EVA :) ritimli cok guzeldi..Cordelia ma selamlar
1 saat tempolu yuryus
Zipzip- E Elif_Eylul North River
simdi gecmiseee gidiyorum
Müthiş bir tablo,akıl almaz rakamlar,çok özendim,tebrik ediyorum.
Adimlar Cordelia 177.234 @Tostombalakanne 136.639 @Penguen 98.990 @sulisim 91.323 @Cedarice 79.958 kackaloribu 78.907 Zipzip- 76.183 E Elif_Eylul 75.559 @Elhan 71.974 @bengisu022 61.085 Toplam 947.852
@Arrietty_ kaptanim bizim adimlar bu durumda
Bu defa da yenmis olduk sanirim
Yaris icin teşekkür ederiz
aramizda 5 dk var 20.37 ile bizimdeRamazanda tr de iftar kacda basliyor kizlar
Burda 20.32 le başlangıç yapiyoruz :)
Tr saatiyle 21.32
Bizim 19.31 mis ilk iftar simdi baktim daRamazanda tr de iftar kacda basliyor kizlar
Tr saatiyle 21.32
Sanirim 7 bucuk civarı olmalı burdaRamazanda tr de iftar kacda basliyor kizlar
Tr saatiyle 21.32
Afiyet olsun canım3.4.2021 cumartesi menum
8.00 sirkeli balli limonlu su
8.45 firinda patates ,2 zeytin 2 dlm peynir 1 dilim cavdar ekmek
11.00 1 kuoa yesilcay
12.40 yarim elma,3 dlm mandalin 3 dlm portakal
17.00 3yk manti bolca yogurtlu ve salata
su :1 lt (nane tarcin karanfil)1.5 lt normal su
spor : 30 dk EVA :) ritimli cok guzeldi..Cordelia ma selamlar
1 saat tempolu yuryus
Zipzip- E Elif_Eylul North River
simdi gecmiseee gidiyorum
Adim sayar indirmişsin yavas yavas artirirsin adimlariniMüthiş bir tablo,akıl almaz rakamlar,çok özendim,tebrik ediyorum.
ekimde geldik 5 ay oldu canım ingilizce konussanda fayda yok buranın kendi dilini ogrenmemiz gerekiyor 1.etabi gectim konusma yazma bilgi dinleme sinavlari oluyor her etapta .. 2.etap 19 nisanda baslayacak nasipse .Ne zaman gittiniz belçikaya? Allah kolaylık versin canım inşallah öğrenirsiniz hemen. Yaşadığın yerin dilini bilmemek zor olsa gerek.
Evet 6 yaş oldular bu sene dini eğitim veren bi anaokuluna gönderdik kuran okumayı öğrendi elhamdülillah birkaç aya hatim yapacak inşallah teyzesi.
Bir daha ki dönem ilkokula başlayacak hayırlısıyla
Çok iyi anlıyorum seni,insülin direnci,pko,tiroid vb.meto bozan kilo almaya elverişli vermekte zorlayan hastalıklar bir isimden ibaret değil gerçekten ,şikayetlerini yaşayanlar daha iyi anlar,ama imkansız değil bence kilo vermek,zayen 2 kilo da vermişsin gayet iyi insülin direnci olan birine göre,bir yakınım şeker hastası hergün yürüyor kilosunu öyle koruyor.yalnız öğün sayın az değilmi i.d. hastsına göre daha sık yemelisin BENCE,tatlı kaçamakların var tatlı krizi yaşıyorsun muhtemelen sık ve az yersen bunun önüne geçersin, yürüyüş ve su tüketimi şeker hstalığında çok önemli,ilerlemesinAnlamamak sizi bunaltmak İçin yazmıyorum çok teşekkür ederim elinizden geleni yapıyorsunuzsadece ruhsal üzgünlüğümü bahsettim ben gene sağlıklı besleneceğim elimden geleni yapacağım daha da kilo almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?