Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Hayir neden fazla gelsinki canim normal yemegini ve kahvalti yapiyosan yap

Kiz dökülürse adam temizliyecek
Biz temizliyecek degilizya
Benim eşim biraz titiz birisi yatağa yemek asla getirmez biz normal masada bile yemek yerken yere kırıntı dökülmesin diye azami dikkat ediyoruz yatakta kahvaltı keyfi benim için hayalken eşim için kabus olabilir

Oneriniz icin tesekkurler

Sahurda kahvalti gibi yersen bence cok gelmez

12 de yesen dayanabilir misin imsak 5 e dogru sanirim

3.4.2021 cumartesi menum

8.00 sirkeli balli limonlu su
8.45 firinda patates ,2 zeytin 2 dlm peynir 1 dilim cavdar ekmek
11.00 1 kuoa yesilcay
12.40 yarim elma,3 dlm mandalin 3 dlm portakal
17.00 3yk manti bolca yogurtlu ve salata

su :1 lt (nane tarcin karanfil)1.5 lt normal su
spor : 30 dk EVA :) ritimli cok guzeldi.. Cordelia ma selamlar
1 saat tempolu yuryus

Zipzip- E Elif_Eylul North River

simdi gecmiseee gidiyorum

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

ekimde geldik 5 ay oldu canım ingilizce konussanda fayda yok buranın kendi dilini ogrenmemiz gerekiyor 1.etabi gectim konusma yazma bilgi dinleme sinavlari oluyor her etapta .. 2.etap 19 nisanda baslayacak nasipse .
ahhh guzel yavrumm ne guzel ogrenmis masallah benim kizda elifbadaydi turkiyede kendim ogretmistim cezmlerde kaldik insa ramazanda devam edicez

gidecek okula ayri bir heyecan .ilk gün okulun yanindan ayrilamadim agladimda .inan cocuk gibi sabahlari benim karnim agriyodu .. ilk zamanlar dedim cocuk dil bilmiyor nasil de derdini anlatacak ama onlar bizden daha hızlı ogreniyor

Çok iyi anlıyorum seni,insülin direnci,pko,tiroid vb.meto bozan kilo almaya elverişli vermekte zorlayan hastalıklar bir isimden ibaret değil gerçekten ,şikayetlerini yaşayanlar daha iyi anlar,ama imkansız değil bence kilo vermek,zayen 2 kilo da vermişsin gayet iyi insülin direnci olan birine göre,bir yakınım şeker hastası hergün yürüyor kilosunu öyle koruyor.yalnız öğün sayın az değilmi i.d. hastsına göre daha sık yemelisin BENCE,tatlı kaçamakların var tatlı krizi yaşıyorsun muhtemelen sık ve az yersen bunun önüne geçersin, yürüyüş ve su tüketimi şeker hstalığında çok önemli,ilerlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…