- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bizimle de paylaş kuzum inam ne yapacağımı bilmiyorumOlacak. Oruç tutacak mısın bilmiyorum. Bugün Dr um oruç menüsü verecek. Ramazanda neler yapmalıyız söyleyecek. Burda bilgi veririm.
Ekside olman guzel canim
He oldu bırakTakiliyorum yaa
Ama bir kaptan bulursam bırakırım 2 yili gecti yeter bu kadar diye düşünüyorum
Oda öyle napalimNedesem kizmıyor siniri 24 saat bile sürmez
Ama salata yaramış dedim sana migi birşey biliyoruz da söylüyoruzİnşallahBugün çok fena aç kaldım ama salata doyurdu
Günaydın
Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Gunaydin kizlar
Günaydın Hayırlı Cumalar
Bollllll Eksiler Kızlar
Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Günaydın 6.ıncı takımın güzel insanları
Maşallah migi artık 7lere gel yavaş yavaş
Yemeyin dedin yemedim içmeyin dedin içmedin dediklerini uyguladım çabaladım istediğim sonucu aldım ve hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorumözellikle beni büyük gaz yapan E Elif_Eylul e teşekkür ederim sürekli hadi migi gör artık 81 diyip duruyordu sizin emeğiniz gerçekten çok büyük bundan sonra yemeden öncekini ne yiyeceklermi paylaşacağım
günaydın
hayırlı huzurlu cumalar
bol eksili huzur dolu bir gün olur inşallah
Gunaydin....harika haberle güzel bi gun baslasin...
@kackaloribu ,birbeste , Wilma11 tebrik ediyorum....
Günaydın herkese
Günaydın be telefonumu evde unuttum arabadan inince farkettim koştum ama eşim görmedi şimdi iş telefonundan aradım getirecek telefonumu o zaman yüklerim fotografı kızlar telefon olmayınca tuhaf oldum :))
Diz agrim bayagi gecti...korkmustum baglarda yırtık falanmi oldu diye...zorlamadan miş...bugunde dinlenem yarin baslicam inş spora hafiften
Günaydın kızlar
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300
Geçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum
Eki Görüntüle 2820918
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77
Gunaydinn
Hayirli cumalar olsun inşallah
Günaydın bol eksili günler diliyorum hepinize tartı yüzünüze gülsün
Günaydın hayırlı cumalar canlar
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun İnşaAllah
Hemen bildirim yapayım
Eki Görüntüle 2821004
Geçen hafta 74.5
Regl başladı onun etkisi ve anlaşılan çok da iyi beslenememişim ödem yapan şeyler yedim. Başlangıç için (regl de olsa) kötü bir eksi bence. Haftaya daha iyi olacak
Günaydın kızlarGünaydın,hayırlı cumalar
Ohhh temizlik yapılmış eksiler patır patır geldi temiz sayfalara :)Herkese iyi geceler.
Oo obez beyin hic susmuyor mesela bana dun neler söyledi neler herkes tatli yerken bamya mi yenir , 4 kasik yoğurt ne ya bunlari cevredikilerde soyledi ama sabah tartida gördüğüm eksi herkesin söylediğinden cok iyiydi . Canim sen baalangictan beri spor olarak eva mi yaptın simdi leslie boosted yapıyorum egee takilirsam eva ya gecerim diye dusunuyorum sence ?Ben güçlüyüm. Ne stres nedeniylee başka bahane ile yemeyeceğim de kendi kendine. Bi Tokat at kendine.Mecazi olarak.
İnan beyin alışkanlıklarına devam etmek için zorluyor. Lütfen vazgeçme.
Oje suresim geldi acaba bozulmamis ojem var mi oğlumda getirir anne oje sür diye cocuk bakımsızlıgin farkında :)Sen de git ojeni sür o zaman.@cedarice gibi. Dünyaya meydan oku.
Canim sabah bir curcuna kucugu doyur buyuge hadi ye oğlum demekten mesela uzun kahvaltıları cok severim bugun yine kucugun uykusu geldi yarim yamalak oldurobot ile olabilir illa smoothie olmasina gerek yok arkadasim mercimek corbasi icin kullanidigimiz makinadan
kahvaltin cok az geliyo gozume
erken kapatilmis sabah 2 yumurta yenmiss vay anam vay
sifa olsun
gelecegi göstermiş tartin ptesi gelir 72.8 :)Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Tebrikler canim
Ooo supersin canim gitmis 6lar gelmis 5ler darisi bize ve sana da ugramasin bir daha 6larGünaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Bazen herkesin bir bezme ,bikma noktasi oluyor migiyi kendi haline birakip vazgecseydik migi arti gelirdi ama takim olmanin destegi burda devreye giriyorAlemsin vallabence bu hafta migiyi iyi gazladık, ondan bu sonuc geldi. Migiyi sıkı takibe almak gerekmiş meğer kilo vermesi icin
Tartıldım ama senin tarti nerde kuzucum
Korumada +1_1 derler ya hep sen haftaya eksi gelirsin 55 olayimda +500 un benim olsunZipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
Sabah sabah heyecan yaptirdin takımaGünaydın be telefonumu evde unuttum arabadan inince farkettim koştum ama eşim görmedi şimdi iş telefonundan aradım getirecek telefonumu o zaman yüklerim fotografı kızlar telefon olmayınca tuhaf oldum :))
Günaydın kızlar -600
Geçen hafta 74.600
Bu hafta 74
Bı kurtulamadim su 74 den yapıştı yakamaZipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84
Kırmak icin diyetisyeninden liste istesen canim ama eksi candir :)Benim.diyetisyeb çok yazmış hepsini yemiyorum . Ama bundan sonra net ne yediysem yazicam .
Oooooo super eksiGünaydın kızlar
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300
Eksin çok güzel canim tebrikler
Sagol kaptanim sayenizdeEksin cok güzel tebrik ederim canım
Pijamayi cikart pijamayi . Ablama tartil dedom hemen soyunmaya basladi slip kalsin mi diyor birde sen pijamayla tartiliyorsun
Tatlom emziriyorsun bebeğin kucuk cokta ac birakma kendini gerci mama veriyorum demistinÇok açım dünden beri
Haftaya daha guzel eksi olur bence
Ekşi candır yasminim ama daha cok gel bence
Sagol abla sayenizde bana bir gazTatlim ogunlerinde yeterli sebze pro yogurt vs. Olsun
Bildigim kadariyla dereotu incir bulgur süt icin iyi oluyor heralde
Bide dinlenme uyku ve su
İnşallah bi sorun olmaz cnm
Sagol bitanem
Amin cnm sagolasin
İnşallah cnm sagolasin
Tebrikler cnm cok guzel eksi
Cok güzel bi eksiyle 5 lere hosgeldin tatlim
Tebrikler migicimhaftaya artiyla baslamazsan bidahaki hafta daha güzel olacak demekki
Hâlâ 55 lerde olduğuna gore sorun yok tatlim
Tebrikler tatlim
Pozitif düşün olumlu olsun cnm :))
Vavvvv süper eksi cok tebrikler cnm
Baharrrr masallah cnm yaaa süper gidiyorsun
süpersin canım. tebrikler. üzülme ptesi 77 dersin :)
valla katılıyorum bi sütyen 100 gr falan geliyor
kalkınca bakmadın mı kilona artı mısın yoksa
günaydın canımm hayırlı cumalar
Günaydın canımm
Regle gore super canim
Kiz once tarti sonra su beste soylemis bir daha unutmaBilmiyorum canım bir kötü oldum bugün korktum tansiyonum düşer diye genelde hep tansiyonum düşer
Allah kabul etsin canimKızlar ben niyetliyim 12 gibi tartılacağım kaptanımZipzip-
Supersin abla
Ne olursq olsun aliskanlik yap akşam öğünune karbon bırakma canim yarin oglen ye yada bugun öğlen bence aksam her zaman hafif olsunben bugün akşama dünden kalan sulu patates yemegi yiyecegim.
yanina salata tamam.;
yarin erken kalkıcam inşallah. cam silecegim.
bol temizlik günüm cts günü
çok işim var çoook.
Hep yalan hep annem benden hizli veriyor spor yapmadan :)Bence de fena değil..... menopozlular kilo veremez tezini çürüttüm.
5li rakamlarda super eksi
Takilmistir ablanbence haftaya birden düşecekKilo bildirimi
Geçen hafta 97,1
Bugun 97
Fark 100
Yuzde 0.102
Üzgünüm kizlar
Izine cikacaktim ama daha 2 ayım haftaya doluyor.
Haftayada istedegim gibi veremezsem listeden izine cikacam
Eki Görüntüle 2821002
haftaya daha iyi olur sende yanlisini biliyorsunHayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun İnşaAllah
Hemen bildirim yapayım
Eki Görüntüle 2821004
Geçen hafta 74.5
Regl başladı onun etkisi ve anlaşılan çok da iyi beslenememişim ödem yapan şeyler yedim. Başlangıç için (regl de olsa) kötü bir eksi bence. Haftaya daha iyi olacak
Kızlar öncelikle şunu söyleyim dünki listeye uydum ama 2 hurma yedim dün ve bugün bir bardak su içip yine hurma yememe rağmen o listeyle bir günde 600 grm vermişim isteyen olursa i atarım listeyi
Sagol canım
İyi gidiyorsun 100 gram fazla vermişsin bu hafta.
Canım Tebrikler. Yardımlarin için teşekkürler.
Ne güzel kilolar. Verirsin sen.
Niye yapissin. Yarın görürsün 73 u.
Muhteşem.
Haftaya 76 inşallah. Boşver 77 yi.
Süperrrrrr
Mükemmel.
Allah kabul etsin. Pizza iftara mı canım?
Ne güzelllll devamı gelir inşallah.
Maşallah canım aynen devam.
Artı değil çok şükür. Haftaya çok guzel bir eksi gelecek. İzin falan yok.
Yinede eksi gelmis koronali cocuklu bir evde
Ben görüyorum fotosunu :/Eksin güzel canim ama foton nerde
Cok sagol canim herşeyi paylasiyorsunOlacak. Oruç tutacak mısın bilmiyorum. Bugün Dr um oruç menüsü verecek. Ramazanda neler yapmalıyız söyleyecek. Burda bilgi veririm.
Günaydin canim Allah kolaylik versin bisey çıkmasin insallahGünaydın kızlar hayırlı cumalarbebeyi kontrola götürdüm anca geldim kahvaltı yapıyorum
Kiz yeni aldık tartıyı niye kaldiriyorsunRamazandan benımde umudum var canım tartıyı cıkardım kaldırdığım yerden
aha şuraya oturur aha şu kadar saat seni beklerim bennnnnAyrıntılı olarak yazacağım canım. Dersime az kaldı. Birazdan çıkacağım...tartım için düşüncelerini merak ediyordum.
köşelere mi atacakmışım seni pehhhhh.... hafta sonu kendime güvenmiyorum ben canım evdekiler bunalıyo ben yemeyince eşim sorun yapıyo bazen uzun zamandır diyette olunca.. bide çocuklarımda büyük benim onlarda koca insan üstüme geliyolar anlayacağınAbla benide köşeye sıkıştıriver bak zaten birazda zayıfladım sigarim bence sigmasamda zorlarimolmadı kızlar arkadan ittiriverir
çok almışsın ama alınıyo hiiçç çok gelmesin bende alıyorum hemen.. morel bozmak yok 2 si zaten hızlı gidecekİzine ayrıldığım kılo 67,2
Suan ki kilom 72.5
Çok şükür iyi herşeyi farklı krem verdi ateşi yok rota aşısı vardı yapmadı 1 hafta sonra yapacakmis hastalık geçirdi diye erteledi. Kilo alımı güzelmiş iyi güzel şimdi uyuyorGünaydin canim Allah kolaylik versin bisey çıkmasin insallah
Maşallah kuzumaÇok şükür iyi herşeyi farklı krem verdi ateşi yok rota aşısı vardı yapmadı 1 hafta sonra yapacakmis hastalık geçirdi diye erteledi. Kilo alımı güzelmiş iyi güzel şimdi uyuyor
Artıyı gorunce yatak odasına kaldırdıydım birde cocuklar sureklı oyuncak yaptılar uzerıne cıkıp cıkıp duruyorlardı geri goturdum banyoyaKiz yeni aldık tartıyı niye kaldiriyorsun
Bende aldım ama ödem olduğu için ne kadar olduğunu tam olarak bilmiyorumaha şuraya oturur aha şu kadar saat seni beklerim bennnnn
köşelere mi atacakmışım seni pehhhhh.... hafta sonu kendime güvenmiyorum ben canım evdekiler bunalıyo ben yemeyince eşim sorun yapıyo bazen uzun zamandır diyette olunca.. bide çocuklarımda büyük benim onlarda koca insan üstüme geliyolar anlayacağın
o zaman sana tavsiye verem mi kendi yöntemim bu benim sana uyar uymaz... bazısına saçma gelir kimi haklı bulur ama bana iyi geliyo.. hergün yapmıyorum bende ama arada beni dizginliyo çok..
menümü buraya erkenden yazıp üzerinede yemin ediyorum yiyemiyorum canımda gitse elimde gitse... karar senin
çok almışsın ama alınıyo hiiçç çok gelmesin bende alıyorum hemen.. morel bozmak yok 2 si zaten hızlı gidecek
Eksin çok guzel canim tebrikler
Alırken daha hızlı geliyor ya gıderkende bu kadar hızlı gitse keske hedefim bayramda 65 gormek bakalimaha şuraya oturur aha şu kadar saat seni beklerim bennnnn
köşelere mi atacakmışım seni pehhhhh.... hafta sonu kendime güvenmiyorum ben canım evdekiler bunalıyo ben yemeyince eşim sorun yapıyo bazen uzun zamandır diyette olunca.. bide çocuklarımda büyük benim onlarda koca insan üstüme geliyolar anlayacağın
o zaman sana tavsiye verem mi kendi yöntemim bu benim sana uyar uymaz... bazısına saçma gelir kimi haklı bulur ama bana iyi geliyo.. hergün yapmıyorum bende ama arada beni dizginliyo çok..
menümü buraya erkenden yazıp üzerinede yemin ediyorum yiyemiyorum canımda gitse elimde gitse... karar senin
çok almışsın ama alınıyo hiiçç çok gelmesin bende alıyorum hemen.. morel bozmak yok 2 si zaten hızlı gidecek
Tamm ablacım erkenden menü paylaşıp yemin edeyim onun dışına cikamam çarpılma korkusu ile sen zayıfladın baya ne güzel . Neyse bak sende fazla kaçırma zaten biliyosun bunu.aha şuraya oturur aha şu kadar saat seni beklerim bennnnn
Kız zaten - 1 kilo verdim oda wc yok 1 bardak su içip hurma yedim sabahOhhh temizlik yapılmış eksiler patır patır geldi temiz sayfalara :)
Oo obez beyin hic susmuyor mesela bana dun neler söyledi neler herkes tatli yerken bamya mi yenir , 4 kasik yoğurt ne ya bunlari cevredikilerde soyledi ama sabah tartida gördüğüm eksi herkesin söylediğinden cok iyiydi . Canim sen baalangictan beri spor olarak eva mi yaptın simdi leslie boosted yapıyorum egee takilirsam eva ya gecerim diye dusunuyorum sence ?
Oje suresim geldi acaba bozulmamis ojem var mi oğlumda getirir anne oje sür diye cocuk bakımsızlıgin farkında :)
Canim sabah bir curcuna kucugu doyur buyuge hadi ye oğlum demekten mesela uzun kahvaltıları cok severim bugun yine kucugun uykusu geldi yarim yamalak oldu
gelecegi göstermiş tartin ptesi gelir 72.8 :)
Tebrikler canim
Ooo supersin canim gitmis 6lar gelmis 5ler darisi bize ve sana da ugramasin bir daha 6lar
Lay lay lay layyyyyyyy layyyyyyy super migi isteyince oluyormuş demi ama
Bazen herkesin bir bezme ,bikma noktasi oluyor migiyi kendi haline birakip vazgecseydik migi arti gelirdi ama takim olmanin destegi burda devreye giriyor
Korumada +1_1 derler ya hep sen haftaya eksi gelirsin 55 olayimda +500 un benim olsun
Sabah sabah heyecan yaptirdin takıma
Kırmak icin diyetisyeninden liste istesen canim ama eksi candir :)
Oooooo super eksi
Sagol canım dune kadar -350 de takilmisti erken kapatmak ise yaradi :) bu hafta detoxta yapmadim yormadom pek ramazan oncesi narin vucudumu:)
Sagol kaptanim sayenizde
Pijamayi cikart pijamayi . Ablama tartil dedom hemen soyunmaya basladi slip kalsin mi diyor birde sen pijamayla tartiliyorsun
Tatlom emziriyorsun bebeğin kucuk cokta ac birakma kendini gerci mama veriyorum demistin
Sagol abla sayenizde bana bir gazlazimdi cok şükür yakaladim
Çok sağol canim
Regle gore super canim
Kiz once tarti sonra su beste soylemis bir daha unutma
Allah kabul etsin canim
Supersin abla
Ne olursq olsun aliskanlik yap akşam öğünune karbon bırakma canim yarin oglen ye yada bugun öğlen bence aksam her zaman hafif olsun
Hep yalan hep annem benden hizli veriyor spor yapmadan :)
Takilmistir ablanbence haftaya birden düşecek
haftaya daha iyi olur sende yanlisini biliyorsun
-1 olurdu bence su icip hurma olmasaydi
Sagol canım77yi es geçiyorum 76 ya cuf cuf
Ben görüyorum fotosunu :/
Cok sagol canim herşeyi paylasiyorsun
Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.Ohhh temizlik yapılmış eksiler patır patır geldi temiz sayfalara :)
Oo obez beyin hic susmuyor mesela bana dun neler söyledi neler herkes tatli yerken bamya mi yenir , 4 kasik yoğurt ne ya bunlari cevredikilerde soyledi ama sabah tartida gördüğüm eksi herkesin söylediğinden cok iyiydi . Canim sen baalangictan beri spor olarak eva mi yaptın simdi leslie boosted yapıyorum egee takilirsam eva ya gecerim diye dusunuyorum sence ?
Oje suresim geldi acaba bozulmamis ojem var mi oğlumda getirir anne oje sür diye cocuk bakımsızlıgin farkında :)
Canim sabah bir curcuna kucugu doyur buyuge hadi ye oğlum demekten mesela uzun kahvaltıları cok severim bugun yine kucugun uykusu geldi yarim yamalak oldu
gelecegi göstermiş tartin ptesi gelir 72.8 :)
Tebrikler canim
Ooo supersin canim gitmis 6lar gelmis 5ler darisi bize ve sana da ugramasin bir daha 6lar
Lay lay lay layyyyyyyy layyyyyyy super migi isteyince oluyormuş demi ama
Bazen herkesin bir bezme ,bikma noktasi oluyor migiyi kendi haline birakip vazgecseydik migi arti gelirdi ama takim olmanin destegi burda devreye giriyor
Korumada +1_1 derler ya hep sen haftaya eksi gelirsin 55 olayimda +500 un benim olsun
Sabah sabah heyecan yaptirdin takıma
Kırmak icin diyetisyeninden liste istesen canim ama eksi candir :)
Oooooo super eksi
Sagol canım dune kadar -350 de takilmisti erken kapatmak ise yaradi :) bu hafta detoxta yapmadim yormadom pek ramazan oncesi narin vucudumu:)
Sagol kaptanim sayenizde
Tatlom emziriyorsun bebeğin kucuk cokta ac birakma kendini gerci mama veriyorum demistin
Sagol abla sayenizde bana bir gazlazimdi cok şükür yakaladim
Çok sağol canim
Regle gore super canim
Kiz once tarti sonra su beste soylemis bir daha unutma
Allah kabul etsin canim
Supersin abla
Ne olursq olsun aliskanlik yap akşam öğünune karbon bırakma canim yarin oglen ye yada bugun öğlen bence aksam her zaman hafif olsun
Hep yalan hep annem benden hizli veriyor spor yapmadan :)
Takilmistir ablanbence haftaya birden düşecek
haftaya daha iyi olur sende yanlisini biliyorsun
-1 olurdu bence su icip hurma olmasaydi
Sagol canım77yi es geçiyorum 76 ya cuf cuf
Ben görüyorum fotosunu :/
Cok sagol canim herşeyi paylasiyorsun
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?