Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takiliyorum yaa
Ama bir kaptan bulursam bırakırım 2 yili gecti yeter bu kadar diye düşünüyorum
He oldu bırak
Nedesem kizmıyor siniri 24 saat bile sürmez
Oda öyle napalim
İnşallah Bugün çok fena aç kaldım ama salata doyurdu
Ama salata yaramış dedim sana migi birşey biliyoruz da söylüyoruz ama kendime uygulamadim

Günaydın 6. Takım, bol eksiler gelir inşallah.
@Cedarice hariç.

Sen de bana çay söylemedin.

Günaydın Hayırlı Cumalar​

Bollllll Eksiler Kızlar

Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee detoksun gücü adınaaaaaa

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899

Günaydın 6.ıncı takımın güzel insanları

Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210Eki Görüntüle 2820901
Maşallah migi artık 7lere gel yavaş yavaş

günaydın
hayırlı huzurlu cumalar

bol eksili huzur dolu bir gün olur inşallah

Gunaydin....harika haberle güzel bi gun baslasin...
@kackaloribu , birbeste , Wilma11 tebrik ediyorum....

Günaydın herkese

Günaydın be telefonumu evde unuttum arabadan inince farkettim koştum ama eşim görmedi şimdi iş telefonundan aradım getirecek telefonumu o zaman yüklerim fotografı kızlar telefon olmayınca tuhaf oldum :))

Diz agrim bayagi gecti...korkmustum baglarda yırtık falanmi oldu diye...zorlamadan miş...bugunde dinlenem yarin baslicam inş spora hafiften

Günaydın kızlar
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300

Geçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum

Eki Görüntüle 2820918
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77

Gunaydinn

Hayirli cumalar olsun inşallah

Günaydın bol eksili günler diliyorum hepinize tartı yüzünüze gülsün

Eki Görüntüle 2820965 pazartesi kilom 72.2
Cuma kilom 71.7
Fark -500 Zipzip-

Günaydın hayırlı cumalar canlar

Eki Görüntüle 2820983
Geçen hafta 63.6
Bugün 62.8
Fark 800 gr.
Yüzde: 1.25
Zipzip-
birbeste

Günaydın,hayırlı cumalar
Günaydın kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah

Herkese iyi geceler.

Ohhh temizlik yapılmış eksiler patır patır geldi temiz sayfalara :)
Ben güçlüyüm. Ne stres nedeniylee başka bahane ile yemeyeceğim de kendi kendine. Bi Tokat at kendine. Mecazi olarak.
İnan beyin alışkanlıklarına devam etmek için zorluyor. Lütfen vazgeçme.
Oo obez beyin hic susmuyor mesela bana dun neler söyledi neler herkes tatli yerken bamya mi yenir , 4 kasik yoğurt ne ya bunlari cevredikilerde soyledi ama sabah tartida gördüğüm eksi herkesin söylediğinden cok iyiydi . Canim sen baalangictan beri spor olarak eva mi yaptın simdi leslie boosted yapıyorum egee takilirsam eva ya gecerim diye dusunuyorum sence ?
Sen de git ojeni sür o zaman.@cedarice gibi. Dünyaya meydan oku.
Oje suresim geldi acaba bozulmamis ojem var mi oğlumda getirir anne oje sür diye cocuk bakımsızlıgin farkında :)
robot ile olabilir illa smoothie olmasina gerek yok arkadasim mercimek corbasi icin kullanidigimiz makinadan

kahvaltin cok az geliyo gozume

erken kapatilmis sabah 2 yumurta yenmiss vay anam vay

sifa olsun
Canim sabah bir curcuna kucugu doyur buyuge hadi ye oğlum demekten mesela uzun kahvaltıları cok severim bugun yine kucugun uykusu geldi yarim yamalak oldu
gelecegi göstermiş tartin ptesi gelir 72.8 :)

Geçen cuma: 61.5
Bugün 60.9
Fark: -600 gr
Yüzde: 0.97

Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Tebrikler canim
Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee detoksun gücü adınaaaaaa

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Ooo supersin canim gitmis 6lar gelmis 5ler darisi bize ve sana da ugramasin bir daha 6lar
Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210Eki Görüntüle 2820901
Lay lay lay layyyyyyyy layyyyyyy super migi isteyince oluyormuş demi ama
Alemsin valla bence bu hafta migiyi iyi gazladık, ondan bu sonuc geldi. Migiyi sıkı takibe almak gerekmiş meğer kilo vermesi icin
Bazen herkesin bir bezme ,bikma noktasi oluyor migiyi kendi haline birakip vazgecseydik migi arti gelirdi ama takim olmanin destegi burda devreye giriyor
North River napıyooonn tartildın mı kizzz
Tartıldım ama senin tarti nerde kuzucum
Zipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
Korumada +1_1 derler ya hep sen haftaya eksi gelirsin 55 olayimda +500 un benim olsun
Günaydın be telefonumu evde unuttum arabadan inince farkettim koştum ama eşim görmedi şimdi iş telefonundan aradım getirecek telefonumu o zaman yüklerim fotografı kızlar telefon olmayınca tuhaf oldum :))
Sabah sabah heyecan yaptirdin takıma
Günaydın kızlar -600
Geçen hafta 74.600
Bu hafta 74
Bı kurtulamadim su 74 den yapıştı yakama Zipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84

Benim.diyetisyeb çok yazmış hepsini yemiyorum . Ama bundan sonra net ne yediysem yazicam .
Kırmak icin diyetisyeninden liste istesen canim ama eksi candir :)
Günaydın kızlar
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300
Oooooo super eksi
Eksin çok güzel canim tebrikler
Sagol canım dune kadar -350 de takilmisti erken kapatmak ise yaradi :) bu hafta detoxta yapmadim yormadom pek ramazan oncesi narin vucudumu:)
Eksin cok güzel tebrik ederim canım
Sagol kaptanim sayenizde
Eki Görüntüle 2820943
Geçen hafta 56.7
Bu hafta 56.9
Fark+200
Pijamayi cikart pijamayi . Ablama tartil dedom hemen soyunmaya basladi slip kalsin mi diyor birde sen pijamayla tartiliyorsun
Çok açım dünden beri
Tatlom emziriyorsun bebeğin kucuk cokta ac birakma kendini gerci mama veriyorum demistin
Ben açıkçası hiç eksi beklemiyprum hatta artı yada sabit bekliyorum sabah regl oldum Zipzip-
Haftaya daha guzel eksi olur bence
Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu cum 75.3
Fark -500
Yüzde 0.660Eki Görüntüle 2820966
Ekşi candır yasminim ama daha cok gel bence
Sagol abla sayenizde bana bir gaz lazimdi cok şükür yakaladim
Çok sağol canim
Eki Görüntüle 2820965 pazartesi kilom 72.2
Cuma kilom 71.7
Fark -500 Zipzip-
Regle gore super canim
Bilmiyorum canım bir kötü oldum bugün korktum tansiyonum düşer diye genelde hep tansiyonum düşer
Kiz once tarti sonra su beste soylemis bir daha unutma
Kızlar ben niyetliyim 12 gibi tartılacağım kaptanım Zipzip-
Allah kabul etsin canim
Eki Görüntüle 2820983
Geçen hafta 63.6
Bugün 62.8
Fark 800 gr.
Yüzde: 1.25
Zipzip-
birbeste
Supersin abla
ben bugün akşama dünden kalan sulu patates yemegi yiyecegim.
yanina salata tamam.;
yarin erken kalkıcam inşallah. cam silecegim.
bol temizlik günüm cts günü
çok işim var çoook.
Ne olursq olsun aliskanlik yap akşam öğünune karbon bırakma canim yarin oglen ye yada bugun öğlen bence aksam her zaman hafif olsun
Bence de fena değil..... menopozlular kilo veremez tezini çürüttüm.
Hep yalan hep annem benden hizli veriyor spor yapmadan :)
Ben de bildirim yapayım
7 Nisan çarşamba 57.5
Bugün 56.8
Fark -700 gr
Eki Görüntüle 2821001
5li rakamlarda super eksi
Kilo bildirimi

Geçen hafta 97,1
Bugun 97
Fark 100
Yuzde 0.102

Üzgünüm kizlar
Izine cikacaktim ama daha 2 ayım haftaya doluyor.
Haftayada istedegim gibi veremezsem listeden izine cikacam

Eki Görüntüle 2821002
Takilmistir ablanbence haftaya birden düşecek
haftaya daha iyi olur sende yanlisini biliyorsun
Kızlar öncelikle şunu söyleyim dünki listeye uydum ama 2 hurma yedim dün ve bugün bir bardak su içip yine hurma yememe rağmen o listeyle bir günde 600 grm vermişim isteyen olursa i atarım listeyi
-1 olurdu bence su icip hurma olmasaydi
Sagol canım 77yi es geçiyorum 76 ya cuf cuf
Yinede eksi gelmis koronali cocuklu bir evde
Geçen cuma 64.60
Bu cuma 63.55
Fark - 1.05

Zipzip- E Elif_Eylul Penguen

Eksin güzel canim ama foton nerde
Ben görüyorum fotosunu :/
Olacak. Oruç tutacak mısın bilmiyorum. Bugün Dr um oruç menüsü verecek. Ramazanda neler yapmalıyız söyleyecek. Burda bilgi veririm.
Cok sagol canim herşeyi paylasiyorsun

Ayrıntılı olarak yazacağım canım. Dersime az kaldı. Birazdan çıkacağım...tartım için düşüncelerini merak ediyordum.
aha şuraya oturur aha şu kadar saat seni beklerim bennnnn
Abla benide köşeye sıkıştıriver bak zaten birazda zayıfladım sigarim bence sigmasamda zorlarim olmadı kızlar arkadan ittiriverir
köşelere mi atacakmışım seni pehhhhh.... hafta sonu kendime güvenmiyorum ben canım evdekiler bunalıyo ben yemeyince eşim sorun yapıyo bazen uzun zamandır diyette olunca.. bide çocuklarımda büyük benim onlarda koca insan üstüme geliyolar anlayacağın
o zaman sana tavsiye verem mi kendi yöntemim bu benim sana uyar uymaz... bazısına saçma gelir kimi haklı bulur ama bana iyi geliyo.. hergün yapmıyorum bende ama arada beni dizginliyo çok..
menümü buraya erkenden yazıp üzerinede yemin ediyorum yiyemiyorum canımda gitse elimde gitse... karar senin
İzine ayrıldığım kılo 67,2
Suan ki kilom 72.5
çok almışsın ama alınıyo hiiçç çok gelmesin bende alıyorum hemen.. morel bozmak yok 2 si zaten hızlı gidecek

Günaydin canim Allah kolaylik versin bisey çıkmasin insallah
Çok şükür iyi herşeyi farklı krem verdi ateşi yok rota aşısı vardı yapmadı 1 hafta sonra yapacakmis hastalık geçirdi diye erteledi. Kilo alımı güzelmiş iyi güzel şimdi uyuyor

Ma
Çok şükür iyi herşeyi farklı krem verdi ateşi yok rota aşısı vardı yapmadı 1 hafta sonra yapacakmis hastalık geçirdi diye erteledi. Kilo alımı güzelmiş iyi güzel şimdi uyuyor
Maşallah kuzuma

Bende aldım ama ödem olduğu için ne kadar olduğunu tam olarak bilmiyorum ama benim yediğiminde maşallahı vardı

Alırken daha hızlı geliyor ya gıderkende bu kadar hızlı gitse keske hedefim bayramda 65 gormek bakalim

Tamm ablacım erkenden menü paylaşıp yemin edeyim onun dışına cikamam çarpılma korkusu ile sen zayıfladın baya ne güzel . Neyse bak sende fazla kaçırma zaten biliyosun bunu.

Kız zaten - 1 kilo verdim oda wc yok 1 bardak su içip hurma yedim sabah
liste yaramış doğruymuş

Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…