teşekkür ederim bende tebrik ederim seni çok iyi kırdın 64 ü hayırlı olsun ben 62 63 arasında geldim gittim yıllarca kırabilirmiyim bilmiyorum ramazanda geliyor iftarda tatlıya dayanamamTebrikler
Canım
gece haşlanmış yumurta biber yeşillik... sıkılınca yulaf lapa..sıkılınca kefir smoothie.. ama ekmek yenmeyecek akşam arada pide yenir oda beyaz un çünkü...Bizimle de paylaş kuzum inam ne yapacağımı bilmiyorum
Tamm ablacım erkenden menü paylaşıp yemin edeyim onun dışına cikamam çarpılma korkusu ile sen zayıfladın baya ne güzel . Neyse bak sende fazla kaçırma zaten biliyosun bunu.
her akşam yersen kilo alırsın ama her şey çöpe gider canımteşekkür ederim bende tebrik ederim seni çok iyi kırdın 64 ü hayırlı olsun ben 62 63 arasında geldim gittim yıllarca kırabilirmiyim bilmiyorum ramazanda geliyor iftarda tatlıya dayanamam
gece haşlanmış yumurta biber yeşillik... sıkılınca yulaf lapa..sıkılınca kefir smoothie.. ama ekmek yenmeyecek akşam arada pide yenir oda beyaz un çünkü...
akşam çorba salata yoğurt yenecek... namaz kılan kılacak kılmayan evde bir iki tur atacak
dönünce sebze ya da et yiyecek porsiyon kontrolüne dikkat.
pide 2 y da 3 günde bir avuç içi kadar yenecek...
iftardan 1.5 saat sonra spor yapılacak..
tatlı haftada 1 yenebilir
işte benim planım uyarım uymam bilmiyorum fikir olsun sizede
çarpılma korkusu ne kızz allah seni güldürsün inşallah
Listedesin hafta da 1 sutlu tatli yada 1dilim şerbetli tatli yemelisin daha fazlasi olamaz canimteşekkür ederim bende tebrik ederim seni çok iyi kırdın 64 ü hayırlı olsun ben 62 63 arasında geldim gittim yıllarca kırabilirmiyim bilmiyorum ramazanda geliyor iftarda tatlıya dayanamam
Tebrikler tatlim şükür 64 den kurtulmuşsun
Cok tesekkur ederim bitanem insallah hepimiz icin hayirlisi olsunablacım rabbim şifanı versin.. sana en uygun işle karşılaştırsın seni inşallah muhakkak doğru iş ve doğru zamanı vardır elinden gelenide yapmışsın şimdi sadece beklemek sana düşen.. sen zaten bazı eyleri aşmış insansın dualarım seninle
Allah izin verirse tutacam cnmOlacak. Oruç tutacak mısın bilmiyorum. Bugün Dr um oruç menüsü verecek. Ramazanda neler yapmalıyız söyleyecek. Burda bilgi veririm.
Acaba konusarakmi yaziyor dediydim :))
Hem de kuş misali insan sek sek gibi uçuyorbirbeste canım teşekkürler. Değişimin farkındayım. Daha çok yolum var ama şimdilik çok iyi hissediyorum. İnşallah hepimiz, ne giyeceğim ben, o şişko gösteriyor, bu şöyle dertlerinden kurtulacağız. Kilo olmayınca insan rahat hareket ediyor. Her anlamda.
En fazla kac kilo olmustun cnmHer nekadar salsamda aklimdan.kilo fikri hic cikartmadim...cikmadi...hamur isi yedimyedi kacamaklar olarak...ama burdan uzaklasmamak ve sporu birakmamak gerekiyo...kilo almaya cok meyiiliyim...tok karnima bile yiyebildigim için...birine hesap vermek durduyor beni...iyiki burdayim...herkes gibi ramazan dsn ben de cok umutluyum...
Sagol tatlimOlsun verirsin canım inşallah
Hemen 6. Takima iniş yapiyorsunNe yerdeyim ne gokte valla abla
Evet cnm bu hafta enerjim hic yoktu, uzak kaldimenülerini görmedim ama spor yapamayan bir insansın azda burdan uzaklaştın eee o zaman 100 de olsa o eksin bence tebriklik ablacım
Yinede 75 olmadan geri dönüş başlasın cnmİzine ayrıldığım kılo 67,2
Suan ki kilom 72.5
6 haftada 6 kılo nerdeyse
Dünkü menün baya işe yaramis cnm
Hersey yolundami diye soracaktim, iyiymis heralde cnm :) alerjisi ne durumdaGünaydın kızlar hayırlı cumalarbebeyi kontrola götürdüm anca geldim kahvaltı yapıyorum
İnşallah tatlimTakilmistir ablanbence haftaya birden düşecek
Farki yazmamişin cnm
Evet direnç kilo kırıldı şükürTebrikler tatlim şükür 64 den kurtulmuşsun
Cok tesekkur ederim bitanem insallah hepimiz icin hayirlisi olsun
Allah izin verirse tutacam cnm
Iftarda sahurda karbona bulaşmazsak heralde iyi veririz diye düşünüyorum
Hem de kuş misali insan sek sek gibi uçuyorozellikle +90 olanlar için bunun farkini cok iyi anliyor
sende masallah cok azimlisin, emeklerinin karsiliginida cok güzel aliyorsun cnm
En fazla kac kilo olmustun cnm
Sagol tatlim
Hemen 6. Takima iniş yapiyorsun
Evet cnm bu hafta enerjim hic yoktu, uzak kaldim
Dün detoks bile yapamadim :))
Yinede 75 olmadan geri dönüş başlasın cnm
Hersey yolundami diye soracaktim, iyiymis heralde cnm :) alerjisi ne durumda
İnşallah tatlim
Farki yazmamişin cnm
Herkesin kilosu aklimizda degil :))
pideyi sıcacık yumurtalı pide hastasiyim. :)Wilma11 ramazan örnek menü canım
Yok ablam geçen gece gittik acile 6. Hastalık diye bir ateşli döküntülü hastalık varmış 2. Gün ateşli ve döküntülü diye götürmüştüm 3. Gün geçti şükür.Tebrikler tatlim şükür 64 den kurtulmuşsun
Cok tesekkur ederim bitanem insallah hepimiz icin hayirlisi olsun
Allah izin verirse tutacam cnm
Iftarda sahurda karbona bulaşmazsak heralde iyi veririz diye düşünüyorum
Hem de kuş misali insan sek sek gibi uçuyorozellikle +90 olanlar için bunun farkini cok iyi anliyor
sende masallah cok azimlisin, emeklerinin karsiliginida cok güzel aliyorsun cnm
En fazla kac kilo olmustun cnm
Sagol tatlim
Hemen 6. Takima iniş yapiyorsun
Evet cnm bu hafta enerjim hic yoktu, uzak kaldim
Dün detoks bile yapamadim :))
Yinede 75 olmadan geri dönüş başlasın cnm
Hersey yolundami diye soracaktim, iyiymis heralde cnm :) alerjisi ne durumda
İnşallah tatlim
Farki yazmamişin cnm
Herkesin kilosu aklimizda degil :))
Maşallah canım çok güzel vermişsin
Oh ooh maşallah
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
hastası olmayanın bu sayfada işi ne migicimpideyi sıcacık yumurtalı pide hastasiyim. :)
bir daha göstermesin allah.. şimdi sağlıklı olmasına sevindim bebişinin canımYok ablam geçen gece gittik acile 6. Hastalık diye bir ateşli döküntülü hastalık varmış 2. Gün ateşli ve döküntülü diye götürmüştüm 3. Gün geçti şükür.
Rota aşısı vardı hastalık geçirdi diye bu hafta yapmadı haftaya yapilacak, kilosu güzel dedi iyi şükür her yerine baktırdım.
Masallah cok guzel gitmis cnm tebrikler
Aaa duymustum onu, benimkilerde hic olmadiYok ablam geçen gece gittik acile 6. Hastalık diye bir ateşli döküntülü hastalık varmış 2. Gün ateşli ve döküntülü diye götürmüştüm 3. Gün geçti şükür.
Rota aşısı vardı hastalık geçirdi diye bu hafta yapmadı haftaya yapilacak, kilosu güzel dedi iyi şükür her yerine baktırdım.
Maşallah cok guzel eksin canim tebrikler ederimGeçen cuma; 81.70
Bugün; 79.80
Çocuk da uyuduysa gidem de kahvaltı yapam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?