Dün rengin hanım diyordu ki 19luk damacanayı taşı desem kaç saat taşıyabilirsin neden bu kiloları yıllarca taşıyorsunuz?Liste paylaşımı icin sagol canım
Super sadece 4 kg su gitmis gerisi hep yağdan gitmiş simdi dusun bir 16kg yağı elinde tasiyamazsin bedenimizde tasiyoruz
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2821266 ödülüm bu olacakti benim canavar kendinin kekini hupletip benimkini de aksam yerim diye yedirmedi zalımmm sen diyettesin anne diyor
Hakli cok hakli o rengin kim bilmiyorum ama . Eskilerden Banus abla vardi kk da her verdigi kiloyu sirt cantasina agirlik olarak koyup spor yapıyorduDün rengin hanım diyordu ki 19luk damacanayı taşı desem kaç saat taşıyabilirsin neden bu kiloları yıllarca taşıyorsunuz?
Olamadi kiz olamadi bana yar olmadiAfiyet olsun canım
tebrik ederim canım hedefe az kalmışSelam kızlar ben Diyetisyenden çıktım onun tartısı da 62.2 çıktım ve 1.6 kg yağdan vermişim
Çok çok iyi gidiyorsun dedi
Ramazan menüsünü aldım 1 ay gitmeyeceğim ondan sonra tekrar devam edeceğiz istediğim kiloya gelene kadar
Ye yeee soguk sogugu cekermis hasta olmassin yaniOlamadi kiz olamadi bana yar olmadidondurma yesem mi havada buz
Gördün mü? Sadece pes etme.Günaydın hepimize bol bereketli ve hayırlı cumalar kıslar
Dün çok moralim bozuktu çünkü tartıda 63.5 i gördüm burada önerilen her şeyi yaptım ve sporda yaptım sabah da 62.2 yi gördüm sabit çıkacağım insaAllah diye dua ederken eksi geldim çok çok mutluyum keşke daha fazla olsaydı ama en azından +gelip takıma zarar vermedim
Geçen hafta cuma =62.5
Bu hafta cuma =62.2
Fark =-300 gr
Eki Görüntüle 2821121
Zipzip-
E Elif_Eylul
@kackaloribu
Düşsem de kalkıp devam edeceğim canım ben bu yola baş koydum öyle veya böyle istediğim kiloya inene kadar durmak yokGördün mü? Sadece pes etme.
Hayirli cumalar canımHayırlı cumalar hanımlar
Sinirlenip yemek sana birsey kazandirmadi canım önüne bbak artik süt yapıcı seyler ye
Hayirli cumalar canım
Yeni mi tartin bundan sonra bunu mu kullanacaksin
Tamam canımEvet kaptanim evde yedek vardi diğerine pil aldim ama rakamları hala bozuk gösteriyordu Bende şimdilik bunu kulllanicam
Sinirlenip yemek sana birsey kazandirmadi canım önüne bbak artik süt yapıcı seyler ye
Sahurda yumurta vermemisKızlar Dr da 1.550 verdim Ramazan listem.
Tabiki cok iyi cnm20 kilo verdim yaklaşık. 15,9 kilosu yağ dedi. Bilenler yardımcı olabilir mi? iyi mi bu?
KeyfimizdenDün rengin hanım diyordu ki 19luk damacanayı taşı desem kaç saat taşıyabilirsin neden bu kiloları yıllarca taşıyorsunuz?
Evdeki yogunluk, iş güç insanin psikolojisi etkiliyor ahsenimSuan bana dokunulsa hüngür hüngür aglarim o derece sinirlerim bozuk hem tartıya hemde nedenini bilmediğim şeylere icimm cook dolu neden bilmiyorum
Aynen canim daha dikkatli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?