Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Liste paylaşımı icin sagol canım

Super sadece 4 kg su gitmis gerisi hep yağdan gitmiş simdi dusun bir 16kg yağı elinde tasiyamazsin bedenimizde tasiyoruz
Dün rengin hanım diyordu ki 19luk damacanayı taşı desem kaç saat taşıyabilirsin neden bu kiloları yıllarca taşıyorsunuz?

Dün rengin hanım diyordu ki 19luk damacanayı taşı desem kaç saat taşıyabilirsin neden bu kiloları yıllarca taşıyorsunuz?
Hakli cok hakli o rengin kim bilmiyorum ama . Eskilerden Banus abla vardi kk da her verdigi kiloyu sirt cantasina agirlik olarak koyup spor yapıyordu

tebrik ederim canım hedefe az kalmış

Gördün mü? Sadece pes etme.

Sinirlenip yemek sana birsey kazandirmadi canım önüne bbak artik süt yapıcı seyler ye

Suan bana dokunulsa hüngür hüngür aglarim o derece sinirlerim bozuk hem tartıya hemde nedenini bilmediğim şeylere icimm cook dolu neden bilmiyorum

Aynen canim daha dikkatli olurum

Suan bana dokunulsa hüngür hüngür aglarim o derece sinirlerim bozuk hem tartıya hemde nedenini bilmediğim şeylere icimm cook dolu neden bilmiyorum

Aynen canim daha dikkatli olurum
Evdeki yogunluk, iş güç insanin psikolojisi etkiliyor ahsenim
Ama onceligin kendin olmasi lazim
Kilo vermedikce daha mutsuz olacaksin biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…