Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olur tatlım ama gözümü karattım valla zaten oruçluyum bugün pizza yiyeceğim

Canım teşekkür ederim..
Ben de pek iyi sayılır miyim bilmiyorum korumada ..
Bazen çok yiyorum bazen ise hiç yemiyorum nerdeyse...
Dün az yedim mesela başım döndü açlıktan ...
Sonra yemek yedim dinlendim iyi geldi..
Yaparız Bir şeyler zamanı gelince

Teşekkür ederim tatlım

Tebrik ederim canım

Tebrik ederim canım

Olsun verirsin canım inşallah

Vayy harikasın canım tebrikler

Tek tek yazamadımm ayri ayri tebrik ederim sizi kizlar maşallah çok güzel eksiler var

Teşekkür ederim kızlar

Kızlar bişey rica edebilirmiyim aşağıda daha önce yarışıp 10 kilo verdiğim dönemin ilk günlerindeki menü ve sporlar ile güncel menü ve sporlarım (olmayan) var yorumlarmısınız ne fark görüyorsunuz.
Zipzip- ve E Elif_Eylul dende rica ediyorum

Eklentiler

• IMG_20210409_151700.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Salı menüm
Kahvaltı/1yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez ,2 d.ekmek
Ara/ st.granül kahve
Akşam/6 yk.kereviz yemeği,3 yk fırın makarna,2 yk yoğurt.
Ara/yeşil çay
Su/2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul

Canim alintilayamiyorum senin mesajlarini nedense ama daha eskiye dönük gittigimde eskiden pizza,lahmacunlar,gofretler falan var buraya başladığından beri bunlari çokta görmedim su 2haftadir kasik hesabi yapiyosun zaten,hayirdir neden sordunki Leyl-i-fer

Suan bana dokunulsa hüngür hüngür aglarim o derece sinirlerim bozuk hem tartıya hemde nedenini bilmediğim şeylere icimm cook dolu neden bilmiyorum

Aynen canim daha dikkatli olurum
Agla bence bazen çocuklar bile sebepsiz agliyor bence vucut istiyor bunu hic tutma kendini insana bir rahatlama geliyor
Adim yarisi yapalim mi bu hafta ama abartmadan
Gunluk en az 10.000 hedefi ile
Ben varim
Öğlenden beri karbonhidratın gözüne vuruyom biri bana dur desin
Durrr bir haftada verdiğini bir günde almak istemiyorsan durrrr

Hayırlı cumalar.Umarım bugün tartı hepinizi mutlu etmiştir. Uzun zamandır zayıflamak istiyorum ama birtürlü başlayamıyordum malasef. Ramazanda geldi kapıda bu ramazan yediklerime dikkat edip kilo vermek istiyorum. Ne zamandır izliyorum bu siteyi en sonunda üye olmaya karar verdim. Eğer takımda yer varsa aranıza katıla bilirmiyim? Başta bu takımı görünce şansımı deniyeyim dedim. Yer yoksa başka gruplara sorayım

Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldursan seni taniyalim

Hoşgeldin canım, hayırlı ramazanlar.

Hemen 6. Takima iniş yapiyorsun
Acilen ınıs yaptım abla ınsallah eski tempo devam edicem
Yinede 75 olmadan geri dönüş başlasın cnm
Ben olmuşumdur diyordum ama cok sukur olmamısım
Hiç bişey değil 6haftadq aldığını 3 haftada verirsin yeterki İstikrarlı ol
Insallah dilek ben size demıstm ben sizi yakalarım diye
Verirkenxe alirkende başarılısın kiz ama dedim sana spor aciktirir ustune yersen cok daha hizli gelir neyse ramazanda veririz hep birlikte
Ben Salak gibi spora gittim sanki spor yapinca ne yersem yiyim kilo almayacak gıbı yedim de yedim yerlesmeden gonderırım ınsallah

Canım çok anlayamadım eskisini yenisini ama sende tiroid sorunu vardı. bunun için tedavi görüyor musun? kilo vermede büyük problem bu. belki daha önce kilo verdiğin döneme göre su anki metabolizma durumun tiroide bağlı olarak daha da yavaşlamıştır. tiroid sorunun olduğu için senin suyu çok içmen gerekir. ben 3 litre içiyorsam sen 4 litre içmelisin.

ayrıca tiroidle birlikte zayıflaman için metabolizmanı hızlandırman lazım, yani sporda şart. hareketli sporlar ile vücudunu hızlandırmalısın. ara öğün yapıyorsun anladığım kadarıyla. ara öğün atlamamalısın yoksa metabolizman durur.

Nescafe var genelde. bu eğer paketli nescafeler ise yağ onlar. asla tercih etmemelisin. onun dışında da zaten kahve tiroid hastaları için dikkatli tüketilmesi gereken bi içecek. azaltmalısın.

Patates, makarna piav vb şeyler de var resimlerde ama miktarları tam olarak yok. bunları ölçülü tüketmelisin. 1 tabak makarna ve 1 tabak kabak var bi menüde mesela. çok fazla bu. kabak okey ama makarna aşırı. bi öğünde patates salatası yazmışsın sadece. 1 tabak t.fasulye yanında 1 tabakta patates salatası yediysen eğer bu da aşırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…