Ay bir görseydin yedim yedim annemden utandım bazı şeyleri saklı saklı yedimOoooo supppersin...yedigin ictigin yanina kar kalmis
Olur tatlım ama gözümü karattım valla zaten oruçluyum bugün pizza yiyeceğimCanımın içleri, takımdaşlarım, diyet yoldaşlarım, bitaneciklerim.
Lütfen bugün cuma, tartıldım, nasılsa daha diğer cumaya 1 hafta var amaaan demeyelim.
Minicik ödülleri kocaman kalorili öğünlere çevirmeyelim.
Bugünün yarını var, her cumanın da bir pazartesi kontrol tartısı var.
Pişman olmamak için abartmayalım olur mu
Canım teşekkür ederim..bana böyle gelllllll sana olumlu bakmalar yaraşırrrrrrrrrrr
yaaa tatlı kadınnnnnsen sonra 55 te istersin aha buraya yazıom
yaaaaaaaa demedim mi sana yarısı ödem onun diyeeee tebrik ederim canım seni maşallahın var vallahihedef kiloma inince seni çokk takip etmem gerekecek.. kilo nasıl korunur dersi verirsin sen inanki
menülerini görmedim ama spor yapamayan bir insansın azda burdan uzaklaştın eee o zaman 100 de olsa o eksin bence tebriklik ablacım
reglden uzak tartı her zaman daha güzel sonuç veriyor haklısın canım tebrik ederim
harika sonuççççbayrama kaç kilo gireceksin acaba güzel gidiyorsun canım
aşk,şevk,hiddet ve şiddetle.. sadece entrika ve cinsellik içermez
bencede
hafta sonu o banada lazım ama
Teşekkür ederim tatlımOhhh temizlik yapılmış eksiler patır patır geldi temiz sayfalara :)
Oo obez beyin hic susmuyor mesela bana dun neler söyledi neler herkes tatli yerken bamya mi yenir , 4 kasik yoğurt ne ya bunlari cevredikilerde soyledi ama sabah tartida gördüğüm eksi herkesin söylediğinden cok iyiydi . Canim sen baalangictan beri spor olarak eva mi yaptın simdi leslie boosted yapıyorum egee takilirsam eva ya gecerim diye dusunuyorum sence ?
Oje suresim geldi acaba bozulmamis ojem var mi oğlumda getirir anne oje sür diye cocuk bakımsızlıgin farkında :)
Canim sabah bir curcuna kucugu doyur buyuge hadi ye oğlum demekten mesela uzun kahvaltıları cok severim bugun yine kucugun uykusu geldi yarim yamalak oldu
gelecegi göstermiş tartin ptesi gelir 72.8 :)
Tebrikler canim
Ooo supersin canim gitmis 6lar gelmis 5ler darisi bize ve sana da ugramasin bir daha 6lar
Lay lay lay layyyyyyyy layyyyyyy super migi isteyince oluyormuş demi ama
Bazen herkesin bir bezme ,bikma noktasi oluyor migiyi kendi haline birakip vazgecseydik migi arti gelirdi ama takim olmanin destegi burda devreye giriyor
Tartıldım ama senin tarti nerde kuzucum
Korumada +1_1 derler ya hep sen haftaya eksi gelirsin 55 olayimda +500 un benim olsun
Sabah sabah heyecan yaptirdin takıma
Kırmak icin diyetisyeninden liste istesen canim ama eksi candir :)
Oooooo super eksi
Sagol canım dune kadar -350 de takilmisti erken kapatmak ise yaradi :) bu hafta detoxta yapmadim yormadom pek ramazan oncesi narin vucudumu:)
Sagol kaptanim sayenizde
Pijamayi cikart pijamayi . Ablama tartil dedom hemen soyunmaya basladi slip kalsin mi diyor birde sen pijamayla tartiliyorsun
Tatlom emziriyorsun bebeğin kucuk cokta ac birakma kendini gerci mama veriyorum demistin
Haftaya daha guzel eksi olur bence
Ekşi candır yasminim ama daha cok gel bence
Sagol abla sayenizde bana bir gazlazimdi cok şükür yakaladim
Çok sağol canim
Regle gore super canim
Kiz once tarti sonra su beste soylemis bir daha unutma
Allah kabul etsin canim
Supersin abla
Ne olursq olsun aliskanlik yap akşam öğünune karbon bırakma canim yarin oglen ye yada bugun öğlen bence aksam her zaman hafif olsun
Hep yalan hep annem benden hizli veriyor spor yapmadan :)
5li rakamlarda super eksi
Takilmistir ablanbence haftaya birden düşecek
haftaya daha iyi olur sende yanlisini biliyorsun
-1 olurdu bence su icip hurma olmasaydi
Sagol canım77yi es geçiyorum 76 ya cuf cuf
Yinede eksi gelmis koronali cocuklu bir evde
Ben görüyorum fotosunu :/
Cok sagol canim herşeyi paylasiyorsun
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Olsun verirsin canım inşallah
Vayy harikasın canım tebrikler
InsaAllah canım
Tebrik ederim rakibeciğim
Tebrik ederim canım
Migim çok tebrik ederim azmin sonu zaferle geldi
Inşaallah bu hafta kırarsın bu direnci canım tebrik ederim
Çok güzel tebrik ederim
Ex rakibem tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Çok güzel canım tebrik ederim
Inşaallah ablacığım
Tebrik ederim canım çok güzel
Olsun canım regl biter ödem gidince güzel kilo verirsin tebrik ederim
Tebrikler canım çok güzel
Tebrik ederim canım
Çok güzel canım tebrik ederim
Çok iyi canım tebrik ederim
Tebrikler canım çok güzel eksi
Canım benim çok güzel eksi tebrik ederim seni
Günaydın ablacim ❤
Gunaydin canım ❤
Eksin guzel tebrik ederim canım ❤
Eksin guzel tebrik ederim canım ❤
Günaydın canım ❤
Ben yazana kadar tartildin bile
Eksin super tebrik ederim ablacim
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Ekside olman guzel abla
Haftaya daha guzel olur canim
@TekrarDene Hastaligina ragmen eksi gelmissin tebrik ederim
64 u kirmissin tebrik ederim canim
Nerde hata yapiyorsun canim
Günaydın canım hayirli cumalar
Eksiyle gelmişsin tebrik ederim canım
Gunaydin canım
Eksin cook güzel tebrik ederim canım
Mezun olabiliyorsun hedefin icin 63 yazmistik devam edecek misin mezun olmak ister misin
7 li rakamlara hosgeldin tebrik ederim canım
Tek tek yazamadımm ayri ayri tebrik ederim sizi kizlar maşallah çok güzel eksiler var
Teşekkür ederim kızlarKilo veren tüm arkadaşlarımaTek tek yazamadım
Evet abla çok şükür yaradı . Sabah tartıda 90.8 görünce şok geçirdim. Ödem olduğunu biliyordum ama perşembe perşembe skandaldı. Şükür eksiyim ama kaç haftadır bu kilodayım.ramazanla birlikte toparlanacağım disipline olacağım inşallah.
sende biraz motivasyonunu kaybetmiş gibisin.
Ne sana iyi gelir
Rakip falan olalım mı
İzne çıkmaktan falan bahsetmişsin
Bende geçen günlerde öyle umutsuzluğa düştüm izin düşündüm ama çok kötü bir karar.
Mesela listede olmasam dün 90.8 i gördükten sonra ödem olduğunu bilsem de ben kilo veremiyorum diye yemeğe saldırır , açık iştahla dünyaları yerdim.
Ama listedeyim diye sadece su içtim.
eksiye düştüm.
Az biliyorum Ama yine de dur dedim kendime
Sende çıkma lütfen.
ne iyi gelirse onu yapalım
Pazar menüm
Kahvaltı/3 yk yumurta,2 yk peynir, domates,biber,2 d.ekmek
Ara/ st.granül kahve,1 avuç leblebi
Akşam/2 kepçe çorba,6 yk.mantar,3 yk.pilav,2 yk yoğurt
Ara/maden suyu, portakal
Su/2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Salı menüm
Kahvaltı/1yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez ,2 d.ekmek
Ara/ st.granül kahve
Akşam/6 yk.kereviz yemeği,3 yk fırın makarna,2 yk yoğurt.
Ara/yeşil çay
Su/2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Çarşamba menüm
Kahvaltı/1yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez ,2 d.ekmek
Ara/ st.türk kahve,5 hurma
Akşam/6 yk yoğurtlu kabak,4 köfte,2 yk yoğurt.
Ara/ çay
Su/1,5 litre detoks çayı 1 litre
Spor 180 sn PLANK
Zipzip- E Elif_Eylul
Kızlar bişey rica edebilirmiyim aşağıda daha önce yarışıp 10 kilo verdiğim dönemin ilk günlerindeki menü ve sporlar ile güncel menü ve sporlarım (olmayan) var yorumlarmısınız ne fark görüyorsunuz.
Zipzip- ve E Elif_Eylul dende rica ediyorumEki Görüntüle 2821350 Eki Görüntüle 2821350 Eki Görüntüle 2821352
Sütlü tatlı yerim büyük ihtimalle çok severim. Sahuru hafif yaparım iftarıda bakcam artık pilav makarna yemem diye düşünüyorumListedesin hafta da 1 sutlu tatli yada 1dilim şerbetli tatli yemelisin daha fazlasi olamaz canim
Bende pizzacidayim. Pizza yemeyeceğim.Bugün takımda pizza yeme günü mu?
Agla bence bazen çocuklar bile sebepsiz agliyor bence vucut istiyor bunu hic tutma kendini insana bir rahatlama geliyorSuan bana dokunulsa hüngür hüngür aglarim o derece sinirlerim bozuk hem tartıya hemde nedenini bilmediğim şeylere icimm cook dolu neden bilmiyorum
Aynen canim daha dikkatli olurum
Ben varimAdim yarisi yapalim mi bu hafta ama abartmadan
Gunluk en az 10.000 hedefi ile
Durrr bir haftada verdiğini bir günde almak istemiyorsan durrrrÖğlenden beri karbonhidratın gözüne vuruyom biri bana dur desin
Canımın içleri, takımdaşlarım, diyet yoldaşlarım, bitaneciklerim.
Lütfen bugün cuma, tartıldım, nasılsa daha diğer cumaya 1 hafta var amaaan demeyelim.
Minicik ödülleri kocaman kalorili öğünlere çevirmeyelim.
Bugünün yarını var, her cumanın da bir pazartesi kontrol tartısı var.
Pişman olmamak için abartmayalım olur mu
Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldursan seni taniyalimHayırlı cumalar.Umarım bugün tartı hepinizi mutlu etmiştir. Uzun zamandır zayıflamak istiyorum ama birtürlü başlayamıyordum malasef. Ramazanda geldi kapıda bu ramazan yediklerime dikkat edip kilo vermek istiyorum. Ne zamandır izliyorum bu siteyi en sonunda üye olmaya karar verdim. Eğer takımda yer varsa aranıza katıla bilirmiyim? Başta bu takımı görünce şansımı deniyeyim dedim. Yer yoksa başka gruplara sorayım
Hoşgeldin canım, hayırlı ramazanlar.Hayırlı cumalar.Umarım bugün tartı hepinizi mutlu etmiştir. Uzun zamandır zayıflamak istiyorum ama birtürlü başlayamıyordum malasef. Ramazanda geldi kapıda bu ramazan yediklerime dikkat edip kilo vermek istiyorum. Ne zamandır izliyorum bu siteyi en sonunda üye olmaya karar verdim. Eğer takımda yer varsa aranıza katıla bilirmiyim? Başta bu takımı görünce şansımı deniyeyim dedim. Yer yoksa başka gruplara sorayım
Acilen ınıs yaptım abla ınsallah eski tempo devam edicemHemen 6. Takima iniş yapiyorsun
Ben olmuşumdur diyordum ama cok sukur olmamısımYinede 75 olmadan geri dönüş başlasın cnm
Insallah dilek ben size demıstm ben sizi yakalarım diyeHiç bişey değil6haftadq aldığını 3 haftada verirsin yeterki İstikrarlı ol
Ben Salak gibi spora gittim sanki spor yapinca ne yersem yiyim kilo almayacak gıbı yedim de yedim yerlesmeden gonderırım ınsallahVerirkenxe alirkende başarılısın kiz ama dedim sana spor aciktirir ustune yersen cok daha hizli gelir neyse ramazanda veririz hep birlikte
Canım çok anlayamadım eskisini yenisini ama sende tiroid sorunu vardı. bunun için tedavi görüyor musun? kilo vermede büyük problem bu. belki daha önce kilo verdiğin döneme göre su anki metabolizma durumun tiroide bağlı olarak daha da yavaşlamıştır. tiroid sorunun olduğu için senin suyu çok içmen gerekir. ben 3 litre içiyorsam sen 4 litre içmelisin.Kızlar bişey rica edebilirmiyim aşağıda daha önce yarışıp 10 kilo verdiğim dönemin ilk günlerindeki menü ve sporlar ile güncel menü ve sporlarım (olmayan) var yorumlarmısınız ne fark görüyorsunuz.
Zipzip- ve E Elif_Eylul dende rica ediyorumEki Görüntüle 2821350 Eki Görüntüle 2821350 Eki Görüntüle 2821352
Supermıs yaHakli cok hakli o rengin kim bilmiyorum ama . Eskilerden Banus abla vardi kk da her verdigi kiloyu sirt cantasina agirlik olarak koyup spor yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?