- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sen halledersin canim kac kilo vermissin bu mu sorun olacakEkmeği ne sen sor ne ben söyleyeyim
Açlığa dayanamıyorum ben aslında, doktordan geldim, çocugu uyuttum, baktım eşim çocuklara yumurtalı ekmek yapıp bi de ondan tost yapmış bizim hasbalar da beğenip yememiş masada öylece beni bekliyorlardı. Yarım tostu yedim oracık dasonra da yumurta yapmaya üşenip diğer 2 ekmeğe de bir şeyler sürdüm. Zaten masada kalanları yedim yeni bir şey çıkarmadım. Hayır bi de gluteni bırakıp kendime chia ekmeği falan almıştım akşam da 1yk bulgur tam bir günah günü oldu bugün. Neyse dengeleriz napalım.
Hesap detaylarından canım özel başlığa yaz kaydete basNsl çiçek koycaz bebişim bi deneyeyim
Wuvvv Yarış severizzzz
BaşardımHemen baslangic kilonun yazdigi yeri sil cicek koy
Tamam canimBaşardım
Bn kaynanamda kalcam bugün yarın spor yapcam eve geçince
Dün de 50 dk pilates imi yaptım ama şu an çok uykum var kızlar 2 günlük menümü yarın yazacağım
Yemek yiyemiyorum diye mutlu olanYa bugün yeme faslını normalden erken kapadım. Az önce evdekiler acıktı birşeyler hazırladım ama onlar yerken açlık krizine girdim gözüm döndü. Sonra eşim çocuklar uyusun film izleyelim dedi o an film izlerken abur cuburlar olmayacak diye ağlamak istedim.
Ben de kesinlikle yeme bozukluğu var. Yemek yiyemiyorum diye mutsuzum. Diyete ne zaman başlasam birkaç haftam böyle geçiyor.
Aman cicegim,Ya bugün yeme faslını normalden erken kapadım. Az önce evdekiler acıktı birşeyler hazırladım ama onlar yerken açlık krizine girdim gözüm döndü. Sonra eşim çocuklar uyusun film izleyelim dedi o an film izlerken abur cuburlar olmayacak diye ağlamak istedim.
Ben de kesinlikle yeme bozukluğu var. Yemek yiyemiyorum diye mutsuzum. Diyete ne zaman başlasam birkaç haftam böyle geçiyor.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar dünkü menümü yazayım unutmadan
Sabak filtre kahve bir lokma simit
Öğlen İskender yedim çok azdı 2 kaşık ıspanak çorbası
Akşam yöresel otu yumurtalı yaptım birazda peynir ve zeytin yedim.
Adım 8900 dü
3 litre su
Bugün sabah soğanlı yumurta zeytin peynir salatalık maydonoz
Öğlen yemedim kahvaltıyı 12 gibi yaptık. Akşam 1 dilim yaş pasta çok inceydi 2 tane kuru patlıcan dolma doğum günü kutladık o yüzden
Hava çok rüzgarlı dışarı çıkamadım yürümeye 3150 adım
2 litre suZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
hoşbuldum.Aramıza hoşgeldin canım
normaldede sahur yapmam. ama bu kürü yapmak istiyorum o yüzden sahurda yapıyorum yoksa sahur hiç olmaz.Sukur bitirdim gecmisi:)
Rakibem kankam simdi sabah ki toplam ekmek miktari nedir :)
Menulerine salata ekle canim senin wc problemi yok muydu
guzel menu afiyet olsun
Bayrama kadar 5 versem en azından ikinci hedefe ulasiyorum ilki 78di :)
En tehlikelisi sicak pide :)
Geçmiş olsun canim belirti varsa testler yanlis cikabiliyor
Kuymakta cok degil o yuzden sorun degil bence yakmissin temizlikle
Supersin tombalagim(60 larda nasıl tombalaksan artık)
Afiyet olsun canim
Ayyy kıyamam sen hirs mi yaptınsimdiden detox suyu filan yazıkkk sana
corek ve kekle mi yeneceksiniz çiçekleri
Oyy masallah masallah
Ellerine saglik kaptanım bu hos kokuda ne cicek acmis buralar
Cok kötü değil canim uzulecek birsey yok bomba gibi geliyoruz
elleriyle birleştirmiş bizi :)
Allah kabul etsin canım
Takas yok hemserim
afiyet olsun
Kiz yat uyu ne sporu bu saatte komsularin üstünde ses olur yat
sahurun cok az degil mi canım
Yarin hafif gecirmeye calis cnmİyi akşamlar dünkü menümü yazayım unutmadan
Sabak filtre kahve bir lokma simit
Öğlen İskender yedim çok azdı 2 kaşık ıspanak çorbası
Akşam yöresel otu yumurtalı yaptım birazda peynir ve zeytin yedim.
Adım 8900 dü
3 litre su
Bugün sabah soğanlı yumurta zeytin peynir salatalık maydonoz
Öğlen yemedim kahvaltıyı 12 gibi yaptık. Akşam 1 dilim yaş pasta çok inceydi 2 tane kuru patlıcan dolma doğum günü kutladık o yüzden
Hava çok rüzgarlı dışarı çıkamadım yürümeye 3150 adım
2 litre suZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Yoktur yoktur da benim normal bir iştahım yok canım. Kendimi biliyorum.Yemek yiyemiyorum diye mutlu olan
var mıdır?? Sanmam.
İnşaAllah ablaAman cicegim,
cuma eksileri görünce nasil mutlu olacagini düşün
Alisincaya kadar başlarda zorlanirsin
Oh oh be güzel ben de bayılırım dans etmeye..Kızım çok sevıyor yolla şarkısını kaç kere aç bi daha diyordans ettim
Biz kazanacağız Sen de 81 olacaksın değil mi canım???Ye sen pizzayınede olsa yıldızlar kazanacak
Afiyet olsunSabah saat 9.30
1 tb ekmek peynirli sucuklu tost
1 kâse yoğurt
3 hurma
Ara 14.30
2 haşlama yumurta
Maydonoz
Bir çeri
Biber
İki dilim ince yufka ekmek
Akşam 18.30
3 kaşık pirinç p.
1 kase yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
bu durum bendede var.Ya bugün yeme faslını normalden erken kapadım. Az önce evdekiler acıktı birşeyler hazırladım ama onlar yerken açlık krizine girdim gözüm döndü. Sonra eşim çocuklar uyusun film izleyelim dedi o an film izlerken abur cuburlar olmayacak diye ağlamak istedim.
Oh oh afiyet olsunEkmeği ne sen sor ne ben söyleyeyim
Açlığa dayanamıyorum ben aslında, doktordan geldim, çocugu uyuttum, baktım eşim çocuklara yumurtalı ekmek yapıp bi de ondan tost yapmış bizim hasbalar da beğenip yememiş masada öylece beni bekliyorlardı. Yarım tostu yedim oracık dasonra da yumurta yapmaya üşenip diğer 2 ekmeğe de bir şeyler sürdüm. Zaten masada kalanları yedim yeni bir şey çıkarmadım. Hayır bi de gluteni bırakıp kendime chia ekmeği falan almıştım akşam da 1yk bulgur tam bir günah günü oldu bugün. Neyse dengeleriz napalım.
Sinirlilik ,uzuntu oluyof hep obez beynin oyunları alışkanlıklarını ariyor canım ama unutacakYa bugün yeme faslını normalden erken kapadım. Az önce evdekiler acıktı birşeyler hazırladım ama onlar yerken açlık krizine girdim gözüm döndü. Sonra eşim çocuklar uyusun film izleyelim dedi o an film izlerken abur cuburlar olmayacak diye ağlamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?