Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ye canım sen. Üzülme.

Afiyet olsun rakibeciğim
Afiyet olsun canım bisey soracağım karabuğday dediğimiz ney görüyorum sorcam unutuyorum marketlerde vs satılıyor mu canım
Menüm
Sabah: Menemen 2 dilim ekmek 3 zeytin 1 dilim peynir
Öğlen: yarım lahmacun salata tarhana çorba
Akşam: fırında sebzeli tavuk 2 kaşık pilav salata Zipzip-
Afiyet olsun canım
Kahvaltı 11:00
1 halka sucuk 2 lokma yumurta
4 yk Menemen
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 çay kaşığı labne

Akşam 18:00
1 kase kısır
2 bardak ayran
Tere marul

3 lt su
Kısır afiyet olsun canım
Sahur.
Maydanoz limon kürü
İftar
1 kase sebze çorbası, 1tabak etli nohut 1 kase yoğurt, 3 ceviz 6 fındık 4 hünnap kurusu
3.5 litre su
14.000 adım.
Zipzip-
Afiyet olsun canım
Hafta da 3 gün yapacağım canım dün yemiştim bugün yedim bir de yarın insaAllah
ruhum tombalak daha
Afiyet olsun canım
Ben de bazen krize giriyorum stresli olduğum dönemlerde ama alışacak beynimiz vücudumuz gibi
Çiçeğim yarin nohut yeme tamammi bidenem

Ama sen bugunden baslamişin detoksa

Masallah döktürüyor

Yarinda pazar cnm zaten diyet olmaz

Böyle atismalar olacakki bu işin zevki ciksin

Sana guveniyoruz smotie kralicem
Yok aplam bugün böyle aceleye geldi yarın dikkatli olacağım
Afiyet olsun canım
Ayyy canım çekti brüksel lahanasini afiyet olsun canım
Ben de emzikten bırakınca kızımı kv kızmıştı 5 yaşına kadar yolu vardı dedi 2 3 emzikle geldi de attım hepsini gözünün önünde sen bildiğini yap canım yerinde uyuyan çocuk en rahatı en güzeli

Kiz 5dk icinde ne ara gittin keki de huplettin iyi yapmışsın bosver cocuk anne baba dışında müdahaleyle bocalar laf dinlemez olur cikar

Hepimiz kendi başımıza basaramadigimiz icin burdayiz cnm
Takim sorumlulugu
Takimda destek, dayanisma vs.
Çünkü bizi en iyi ayni dertten muzdarip burdaki arkadaslarimiz anliyor
Birisi düştüğünde hep beraber kaldiriyoruz

Kiz 5dk icinde ne ara gittin keki de huplettin iyi yapmışsın bosver cocuk anne baba dışında müdahaleyle bocalar laf dinlemez olur cikar
1 saat durdum geldim sonra Kızımın uykusu geldı babannesi WC ye götürdü sonra sallayacaktı ben izin vermedim dedim ki madem sallayın hep siz sallarsın diye çıkıştım çok bozuldu sonra sallamadı vazgeçti kızımı aldım indim aşaya masal okudum uyudu

Migim ben eskiden diyet yaptığımi saklardim ucundan filan yada ne biliyim bahanelerle yememeye çalışırdım . Sanki aa iyi oldu sen şişkosun mu diyeceklerdi. Simdi direk ayni kizini uyutma konusunda oldugu gibi dikkat ediyorum bu saatte yemiyorum diyeceksin sen kararli olunca kimse de israr edemiyor canım. Ayy böyle iyisin ,neyi var kilonun , balik etlilik sana yakışıyor diyenler hep yalan kendilerinin minicik gobegi ciksa dunyalar baslarina yikiliyor

Migim ben eskiden diyet yaptığımi saklardim ucundan filan yada ne biliyim bahanelerle yememeye çalışırdım . Sanki aa iyi oldu sen şişkosun mu diyeceklerdi. Simdi direk ayni kizini uyutma konusunda oldugu gibi dikkat ediyorum bu saatte yemiyorum diyeceksin sen kararli olunca kimse de israr edemiyor canım. Ayy böyle iyisin ,neyi var kilonun , balik etlilik sana yakışıyor diyenler hep yalan kendilerinin minicik gobegi ciksa dunyalar baslarina yikiliyor

Sabah11.30
1.5 kepekli ekmek 1 haş yumurta 1 çatal patates kızartması 1 kbrt kutusu beyaz peynir yeşillik 2 çatal incir reçeli
Ara15.30 yarım portakal
1 kupa moringa çayı(ersağ)
Akşam19.00
6 tane çiğ köfte marul yeşillik ayran
21.30 2 çatal yaş pasta 1 ısırık poğaça 1 küçük kase rus salatası(eşimin kuzeninin doğum günü vardı orda yedim malesef yemekli gittik)
Su 3 lt
Spor 2370 adım
Zipzip- N Nidsalii
Spor yapacağım şimdi kızımı uyutunca buraya eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…