Aynı gemideyiz Asiyem....Yollar ayrı amma kalplerimiz bir olsun diyelim
Ye canım sen. Üzülme.Ya bugün yeme faslını normalden erken kapadım. Az önce evdekiler acıktı birşeyler hazırladım ama onlar yerken açlık krizine girdim gözüm döndü. Sonra eşim çocuklar uyusun film izleyelim dedi o an film izlerken abur cuburlar olmayacak diye ağlamak istedim.
Ben de kesinlikle yeme bozukluğu var. Yemek yiyemiyorum diye mutsuzum. Diyete ne zaman başlasam birkaç haftam böyle geçiyor.
Inşallah ablaAynı gemideyiz Asiyem....takımın selameti için güzel bir yarışma olacak inşallah...
Afiyet olsun rakibeciğimSelam kızlarr, işlerim vardı giremedim kusura bakmayın. şimdi girdim ve o da nee gruplara ayrılmışız. Harika olmuşş.
Menü
Sabah 10.00
5 çatal menemen
6 zeytin
1 kk kutusu peynir
1 dilim tb ekmeği
Akşam 16.30
1 tabak kuru fasulye
1 kase salata
2 kaşık yoğurt
saat 19.30 da bir tane elma yedim.
2 litre su. yatana kadar yarım litre daha içerim.
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne @Nilay5454
Afiyet olsun canım bisey soracağım karabuğday dediğimiz ney görüyorum sorcam unutuyorum marketlerde vs satılıyor mu canımMenüm
Sabah 11.30
Yalancı pizza 1 küçük dilim (sucuk zeytin yulaf yumurta biber domates)
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Öğle 16.00
1 avuç fındık
2 kaşık et
2 kaşık karabuğday pilavı
Akşam 19.00
Detoks içeceği
2 litre su
Ara 22.00
Pul biberli yogurt
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul @s i d e l y a
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: Menemen 2 dilim ekmek 3 zeytin 1 dilim peynir
Öğlen: yarım lahmacun salata tarhana çorba
Akşam: fırında sebzeli tavuk 2 kaşık pilav salataZipzip-
KısırKahvaltı 11:00
1 halka sucuk 2 lokma yumurta
4 yk Menemen
2 dilim ekmek
6 zeytin
1 çay kaşığı labne
Akşam 18:00
1 kase kısır
2 bardak ayran
Tere marul
3 lt su
Afiyet olsun canımSahur.
Maydanoz limon kürü
İftar
1 kase sebze çorbası, 1tabak etli nohut 1 kase yoğurt, 3 ceviz 6 fındık 4 hünnap kurusu
3.5 litre su
14.000 adım.
Zipzip-
Hafta da 3 gün yapacağım canım dün yemiştim bugün yedim bir de yarın insaAllahTeşekkürler kızlar
Afiyet olsun canım. Yoğurtlu kürü ne zamandır yapıyorsun
Detoks içeceği de nedir ya hu şöyle güzel kuru fasulye pilav ne giderdi bu menüye olmamış sevmedim
Yok canım yüzde 5
Eşinin jestine karşı yememen olmazdı dert etme.
Bak yarınki planını da yapmışsın.
Afiyet olsun
Sukur bitirdim gecmisi:)
Rakibem kankam simdi sabah ki toplam ekmek miktari nedir :)
Menulerine salata ekle canim senin wc problemi yok muydu
guzel menu afiyet olsun
Bayrama kadar 5 versem en azından ikinci hedefe ulasiyorum ilki 78di :)
En tehlikelisi sicak pide :)
Geçmiş olsun canim belirti varsa testler yanlis cikabiliyor
Kuymakta cok degil o yuzden sorun degil bence yakmissin temizlikle
Supersin tombalagim(60 larda nasıl tombalaksan artık)
Afiyet olsun canim
Ayyy kıyamam sen hirs mi yaptınsimdiden detox suyu filan yazıkkk sana
corek ve kekle mi yeneceksiniz çiçekleri
Oyy masallah masallah
Ellerine saglik kaptanım bu hos kokuda ne cicek acmis buralar
Cok kötü değil canim uzulecek birsey yok bomba gibi geliyoruz
elleriyle birleştirmiş bizi :)
Allah kabul etsin canım
Takas yok hemserim
afiyet olsun
Kiz yat uyu ne sporu bu saatte komsularin üstünde ses olur yat
sahurun cok az degil mi canım
Afiyet olsun canımMenu
Sabah
1 minik pankek
1kk peynir
1 yumurta
5 çeri
Oglen
Karabuğday 1yk , 1 yk bugday 1 kutu ton
Aksam
1 bardak kefir
Salata
100g tavuk
Su:2 lt spor: 24 dk eva + 20dk Leslie+20 dk dansZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @Cedarice
Eki Görüntüle 2822318 adimlarim
Ben de bazen krize giriyorum stresli olduğum dönemlerde ama alışacak beynimiz vücudumuz gibiEkmeği ne sen sor ne ben söyleyeyim
Açlığa dayanamıyorum ben aslında, doktordan geldim, çocugu uyuttum, baktım eşim çocuklara yumurtalı ekmek yapıp bi de ondan tost yapmış bizim hasbalar da beğenip yememiş masada öylece beni bekliyorlardı. Yarım tostu yedim oracık dasonra da yumurta yapmaya üşenip diğer 2 ekmeğe de bir şeyler sürdüm. Zaten masada kalanları yedim yeni bir şey çıkarmadım. Hayır bi de gluteni bırakıp kendime chia ekmeği falan almıştım akşam da 1yk bulgur tam bir günah günü oldu bugün. Neyse dengeleriz napalım.
Yok aplam bugün böyle aceleye geldi yarın dikkatli olacağımÇiçeğim yarin nohut yeme tamammi bidenem
Ama sen bugunden baslamişin detoksa
Masallah döktürüyor
Yarinda pazar cnm zaten diyet olmaz
Böyle atismalar olacakki bu işin zevki ciksin
Sana guveniyoruz smotie kralicem
Afiyet olsun canımİyi akşamlar dünkü menümü yazayım unutmadan
Sabak filtre kahve bir lokma simit
Öğlen İskender yedim çok azdı 2 kaşık ıspanak çorbası
Akşam yöresel otu yumurtalı yaptım birazda peynir ve zeytin yedim.
Adım 8900 dü
3 litre su
Bugün sabah soğanlı yumurta zeytin peynir salatalık maydonoz
Öğlen yemedim kahvaltıyı 12 gibi yaptık. Akşam 1 dilim yaş pasta çok inceydi 2 tane kuru patlıcan dolma doğum günü kutladık o yüzden
Hava çok rüzgarlı dışarı çıkamadım yürümeye 3150 adım
2 litre suZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Ayyy canım çekti brüksel lahanasiniSelamlar menümü yazayım
Sabah aç karnına kefir kürü
Kahvaltı 14:00
2 küçük nugget
2 küçük ev yapımı salam
2 dilim çavdar ekmeği
Krem peynır zeytin ezmesi ile
2 küçük peynir
4 zeytin
Ara : sütlü fitre kahve
Akşam zeytinyağlı Brüksel lahana salatası Eki Görüntüle 2822344
Ben de emzikten bırakınca kızımı kv kızmıştı 5 yaşına kadar yolu vardı dedi 2 3 emzikle geldi de attım hepsini gözünün önünde sen bildiğini yap canım yerinde uyuyan çocuk en rahatı en güzeliKaynanama gittim
Çaya çagirdi kek yapmıştı ama 1 mincik kek yedim tadımlık
Kaynanam çocuğu sallayarak uyutacaktı ben izin vermedim çok bozuldubaşa dönerse siz uyutursun dedim kendi uyumaya alıştırmaya çalışıyorum ya
Seferogullari telliogullariHangi filmi anlamadım ki???
Kiz 5dk icinde ne ara gittin keki de huplettinKaynanama gittim
Çaya çagirdi kek yapmıştı ama 1 mincik kek yedim tadımlık
Kaynanam çocuğu sallayarak uyutacaktı ben izin vermedim çok bozuldubaşa dönerse siz uyutursun dedim kendi uyumaya alıştırmaya çalışıyorum ya
Iyi gecelerİyi geceler . Ben kaçtım. Sizde kaçınFazla konuşmayın geçmiş birikmesin
Hepimiz kendi başımıza basaramadigimiz icin burdayiz cnmkaç defa başladım. ama bozdu. duramadım. belki bu takımın sayesinde bozmam en azından bozsamda tekrar devam ederim bıraktığım yerden. kendim tek başıma kaç defa diyete başladım ama başaramadım hep bıraktım. bu defa çok kararlıyım inşaAllah başarıcam.
1 saat durdum geldim sonra Kızımın uykusu geldı babannesi WC ye götürdü sonra sallayacaktı ben izin vermedim dedim ki madem sallayın hep siz sallarsın diye çıkıştım çok bozuldu sonra sallamadı vazgeçti kızımı aldım indim aşaya masal okudum uyuduKiz 5dk icinde ne ara gittin keki de huplettiniyi yapmışsın bosver cocuk anne baba dışında müdahaleyle bocalar laf dinlemez olur cikar
Migim ben eskiden diyet yaptığımi saklardim ucundan filan yada ne biliyim bahanelerle yememeye çalışırdım . Sanki aa iyi oldu sen şişkosun mu diyeceklerdi. Simdi direk ayni kizini uyutma konusunda oldugu gibi dikkat ediyorum bu saatte yemiyorum diyeceksin sen kararli olunca kimse de israr edemiyor canım. Ayy böyle iyisin ,neyi var kilonun , balik etlilik sana yakışıyor diyenler hep yalan kendilerinin minicik gobegi ciksa dunyalar baslarina yikiliyorDiyette olduğumu bilmiyorlardı geldıgimde çoktan firina koymuş yapmış bileiki kek koydu tabağıma onları yemedim kızıma bi kek parçaladım küçük küçük ben bi tane mincik aldım tadımlık ye ye israr edip duruyorlardi nabim North River
Migim ben eskiden diyet yaptığımi saklardim ucundan filan yada ne biliyim bahanelerle yememeye çalışırdım . Sanki aa iyi oldu sen şişkosun mu diyeceklerdi. Simdi direk ayni kizini uyutma konusunda oldugu gibi dikkat ediyorum bu saatte yemiyorum diyeceksin sen kararli olunca kimse de israr edemiyor canım. Ayy böyle iyisin ,neyi var kilonun , balik etlilik sana yakışıyor diyenler hep yalan kendilerinin minicik gobegi ciksa dunyalar baslarina yikiliyorDiyette olduğumu bilmiyorlardı geldıgimde çoktan firina koymuş yapmış bileiki kek koydu tabağıma onları yemedim kızıma bi kek parçaladım küçük küçük ben bi tane mincik aldım tadımlık ye ye israr edip duruyorlardi nabim North River
Afiyet olsun canım10.nisan cumartesi
Öğle, saati hatırlamıyorum
5 dolu kaşık yeşil elmali karabugday
17.30
Oglenin aynisi
20.45
Salatalik
Su yatana kadar 3 lt olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?