- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımSelamlar menümü yazayım
Sabah aç karnına kefir kürü
Kahvaltı 14:00
2 küçük nugget
2 küçük ev yapımı salam
2 dilim çavdar ekmeği
Krem peynır zeytin ezmesi ile
2 küçük peynir
4 zeytin
Ara : sütlü fitre kahve
Akşam zeytinyağlı Brüksel lahana salatası Eki Görüntüle 2822344
Yeni başladığımız için canım. Alışacağız zamanla daha kolay olacakbu durum bendede var.
Çok doğru. Daha önce de yaşadım bunu, geçecek evet bunu bilmek iyi hissettiriyor.Sinirlilik ,uzuntu oluyof hep obez beynin oyunları alışkanlıklarını ariyor canım ama unutacak
kaç defa başladım. ama bozdu. duramadım. belki bu takımın sayesinde bozmam en azından bozsamda tekrar devam ederim bıraktığım yerden. kendim tek başıma kaç defa diyete başladım ama başaramadım hep bıraktım. bu defa çok kararlıyım inşaAllah başarıcam.Yeni başladığımız için canım. Alışacağız zamanla daha kolay olacak
Çok doğru. Daha önce de yaşadım bunu, geçecek evet bunu bilmek iyi hissettiriyor.
Sakin yapma yaptirma kızsın bosver bak benimki saati gelince kendi gidiyo yatagina ayisina bebegine sarilip uyuyo 4yasina gelmis olmazKaynanama gittim
Çaya çagirdi kek yapmıştı ama 1 mincik kek yedim tadımlık
Kaynanam çocuğu sallayarak uyutacaktı ben izin vermedim çok bozuldubaşa dönerse siz uyutursun dedim kendi uyumaya alıştırmaya çalışıyorum ya
Takımın çok faydası olacak inan buna..kaç defa başladım. ama bozdu. duramadım. belki bu takımın sayesinde bozmam en azından bozsamda tekrar devam ederim bıraktığım yerden. kendim tek başıma kaç defa diyete başladım ama başaramadım hep bıraktım. bu defa çok kararlıyım inşaAllah başarıcam.
İzin vermedim işte sallayacaktı hayır dedim eşim de sus diyor bende kızdım oda sinirlendi istiyor diyor istesin dedim zaten sallayarak nereye kadar devam edecek uyutmadım tabi eve getirdim masal okuyup uyuduSakin yapma yaptirma kızsın bosver bak benimki saati gelince kendi gidiyo yatagina ayisina bebegine sarilip uyuyo 4yasina gelmis olmaz
evet yok daha 2 gündür bir kaçamak yapmadım ama bugün çok zorlandım.Takımın çok faydası olacak inan buna..
Burayı bırakma hergün mutlaka kaçamak da olsa menülerini yaz.
Zaten takımımız şahane görüyorsun daha enerjik başka bir takım olduğunu zannetmiyorum, ne istersen var
Adımlara bak.Sahur.
Maydanoz limon kürü
İftar
1 kase sebze çorbası, 1tabak etli nohut 1 kase yoğurt, 3 ceviz 6 fındık 4 hünnap kurusu
3.5 litre su
14.000 adım.
Zipzip-
Yollar ayrı amma kalplerimiz bir olsun diyelimOy Asiyem Asiyem misler gibim hem de
Aman burda lafa daldım adımlarımı unuttum...Adımlara bak.Afiyet olsun yıldızım.
teşekkür ederim. ,Adımlara bak.Afiyet olsun yıldızım.
Hangi filmi anlamadım ki???Inek şabanin filmi gibi oldu bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?