Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Yeni başladığımız için canım. Alışacağız zamanla daha kolay olacak

Çok doğru. Daha önce de yaşadım bunu, geçecek evet bunu bilmek iyi hissettiriyor.
kaç defa başladım. ama bozdu. duramadım. belki bu takımın sayesinde bozmam en azından bozsamda tekrar devam ederim bıraktığım yerden. kendim tek başıma kaç defa diyete başladım ama başaramadım hep bıraktım. bu defa çok kararlıyım inşaAllah başarıcam.

Sakin yapma yaptirma kızsın bosver bak benimki saati gelince kendi gidiyo yatagina ayisina bebegine sarilip uyuyo 4yasina gelmis olmaz

Takımın çok faydası olacak inan buna..
Burayı bırakma hergün mutlaka kaçamak da olsa menülerini yaz.
Zaten takımımız şahane görüyorsun daha enerjik başka bir takım olduğunu zannetmiyorum, ne istersen var

Sakin yapma yaptirma kızsın bosver bak benimki saati gelince kendi gidiyo yatagina ayisina bebegine sarilip uyuyo 4yasina gelmis olmaz
İzin vermedim işte sallayacaktı hayır dedim eşim de sus diyor bende kızdım oda sinirlendi istiyor diyor istesin dedim zaten sallayarak nereye kadar devam edecek uyutmadım tabi eve getirdim masal okuyup uyudu

evet yok daha 2 gündür bir kaçamak yapmadım ama bugün çok zorlandım. iftardan sonra gözüm hep birşeyler aradı. yarından çok korkuyorum dişimi sıkmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…