- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.572
- 548
Sağol kaptanim canım başka bişey istemediAfiyet olsun canım
Meyvenin yanina sut ya da yogurt eklesen guzel olur seker dengesi icin canim
Adimlarin cok guzel
Afiyet olsun canım
Canım şuanda yeni çıkıyor ondan pahalıBugun markette de vardi ama fiyatina bakmadim
Sizin orda daha ucuz olmasi gerekmiyor mu
Heee eve gelir gelmez küçük cadı 3 büyük dilim yediHadi canimvallaha 35parcaya bölüp ye ozaman
Anladim canım o zaman burda daha pahalidir az daha bekleyecegiz karpuz içinCanım şuanda yeni çıkıyor ondan pahalı
Karpuz yencek zaman degil dahaAnladim canım o zaman burda daha pahalidir az daha bekleyecegiz karpuz için
Evet canımAnladim canım o zaman burda daha pahalidir az daha bekleyecegiz karpuz için
Cok sevmem zaten seftalinin cikmasini bekliyorumKarpuz yencek zaman degil daha
Sen hangi meyveyi seviyosunkiCok sevmem zaten seftalinin cikmasini bekliyorum
Seftali -erik -cekirdeksiz üzümSen hangi meyveyi seviyosunki
Hosgeldin tatlimArkadaşlar merhaba. Ben yıllar öncesinde cuma yarışma gruplarından hedefine ulaşmış mezun olmuş TitizzBu guzel süreci güzel yönetemedim malesef verdiğim kilolari geri aldim bu sebeple hedefime ulaşamama yardım eden bu cuma zayiflama yarışmasına tekrar katilmak istiyorum. Grubunuzda bana da yer varsa ve eğer uygunsa sizinle bu sürece yeniden başlamak istiyorum
Tekrar gecmis olsun cnmŞimdi daha iyiyim bir hafta kadar daha yatacağım sonra yine aynı enerjiyle gelirim abla
Bence hic bulaşma cnm yaaGunun sorusu ;
Nilay kececinin cayini deneyen var mi cok pahali ya bi niyet ediyorum ic sesim 1yesilcay neyine yetmiyor diyor
İnşallah degilsinizdir cnmKeşke.. Eşim temaslı, ben de kendimi iyi hissetmiyorum.
Eline saglik cok güzel görünüyordu cnmSagol canim ama ben 3tane falan yedim gerisini eylulle oglan yedi
BiliyorumSeftali -erik -cekirdeksiz üzüm
Onun disinda pek meyve aramam aklima bile gelmez
Bende cekirdeksiz üzüm, karpuz, hurma.Seftali -erik -cekirdeksiz üzüm
Onun disinda pek meyve aramam aklima bile gelmez
Firindada olur ama yagdaki gibi olmaz sanirim ama diyete uygun hale getirilir gerçi öylede böylede yufkaHosgeldin tatlimZühal ben
İnşallah burda eglenerek hedeflerimize ulasiriz
Tekrar gecmis olsun cnm
Bence hic bulaşma cnm yaa
İnşallah degilsinizdir cnm
Eline saglik cok güzel görünüyordu cnm
Eminim çıtır citirdir
Onlari firinda kizartsak olmazmi ki
Hoşgeldin canım.Arkadaşlar merhaba. Ben yıllar öncesinde cuma yarışma gruplarından hedefine ulaşmış mezun olmuş TitizzBu guzel süreci güzel yönetemedim malesef verdiğim kilolari geri aldim bu sebeple hedefime ulaşamama yardım eden bu cuma zayiflama yarışmasına tekrar katilmak istiyorum. Grubunuzda bana da yer varsa ve eğer uygunsa sizinle bu sürece yeniden başlamak istiyorum
çocuklar sağolsun hiç peşimizi bırakmıyorlarbide yerleri silince bi odada beklemelerini söyleyince ısrarla tuvaletleri geliyor mu
Ay bizim kızlarda aynı durun yapmayın demekten iflahim kuruyor vallaBiz acliga alisigiz
benim oğlum seninkiler gibiyken ozellikle çorapları cikarip kosardi sildigim yere sonra pat yere yapışirdi
Hayırlı ramazanlar canımEki Görüntüle 2823614 Şimdiden herkese hayırlı sağlıklı huzurlu bir Ramazan ayı diliyorum
Ayyy oyle olunca tüm köy hastalik bulaşır kimse ile görüşmeyi bu süreçte.Bizim köyde çoğu kisiyi karantinaya yada yogun bakima almislar çok kötü durumdayiz
Portakali bu sene 2 defa yedim sanirim evdekiler kızıyor yemiyorsun diyeBende cekirdeksiz üzüm, karpuz, hurma.
Portakal vs. Yi en son kac sene önce yedigimi hatirlamiyorum :)))
Kiz kimseye gittigim yokki benimAy bizim kızlarda aynı durun yapmayın demekten iflahim kuruyor valla
Hayırlı ramazanlar canım
Ayyy oyle olunca tüm köy hastalik bulaşır kimse ile görüşmeyi bu süreçte.
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 14.00
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 kk peynir
Yeşil çay
Ara. 17.00
1 avuç fıstık
1 kare çikolata
1 hurma
1 incir
Akşam 20.00
Buharda pişmiş kabak yoğurtlu
2 litre su .1 litre detoks suyu
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 14.00
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
7 zeytin
1 kk peynir
Yeşil çay
Ara. 17.00
1 avuç fıstık
1 kare çikolata
1 hurma
1 incir
Akşam 20.00
Buharda pişmiş kabak yoğurtlu
2 litre su .1 litre detoks suyu
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?