Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Antibiyotik ödemmi yapar

Bekar olsaydım anne evimde bugün dövmeli tavuklu pilav olurdu.. her ramazan ilk gün menüsü budur.. dövme pişirirler illaki.. çok severim tabi orası ayrı.
Ben de bugün iftara davetliyim. Menü çorba , bezelye, pilav, bonfile salata olurdu. Yine aynı olsun dedim. Ama yapmayacakmiş. Zaten başka belirsizlikler var. Kısmet. Akşam ne olacak, nerede olacağım hiç belli değil.

Hayırlı ramazanlar kızlar dün aşı oldum ben. Resmen manyak gibiyim :) gece bin defa uyandım başım ağrıdı bir de kolum da şiş.zor hareket ettiriyorum. Neyse şifa olur inş bu aşı korur bizi
Şifa olsun inşallah cnm

İnşaallah önemli bir durum yoktur cnm

Menün böyle olsa iyi olurmuş, ama belki yine benzer bişeler yersin.

birbeste yürüyüş + bolgesel yapmak niyetindeyim...ama ne yapacagima karar vermedim
valla bu chlio hiç dinlendirmiyo buda işime hiç gelmedi spor esnasında.. sırf işime gelmediğinden üzerine düşüyüm dedim bende... kaldı 20 gün haydi inşallah...
bizimkisi 4 te çalıyordu normaldi saati 2 çok erken ama ya
bende Jilliana başlamayı düşünüyorum iftardan sonra yapa bilirsem tabiki
onu hiç bilmiyorum canım... her akşam 10 da spor saatim gibi bir hedef saat koyabilirsek saat 10 oldumu randevumuz var gibi oluruz:) ama zor yaa helede ilk gün.. allah yardımcımız olsun
tebrik ederim kaptanım ve arkadaşlar bu bir grup işi

Elhan dünürüm birde burdan kutlayım canım doğum günün kutlu olsun tekrardan her bir sonraki doğum günün bir öncekinden daha mutlu huzurlu geçsin.. hep iyi ol.. kalbin bunu hakediyo canım

@Tostombalakanne evlikil yıldönümünüzü kutlarım canım el ele yaşlanın eşinle inşallah

Canım Rabbim feraha çıkarır inşallahhh
Elimizden geleni yapcaz

Zoryaaaa 6ay hep korudum daha sonra bisey olmaz diye yedim
Bir yerde okumuştum her verdiğimiz 1 kilo başına 1 ay koruma yapmalıymışız ancak o zaman vücut kiloyu sabitleemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…