İnşallah kaptanım az yedim bu sabah eşim alarmı yanlış kurmuş 10 dk kala uyandık ekmek yemedim hiç bol su peynir zeytin ceviz 1 bardak süt ve içine bal çay kaşığı kadar.Hayirli ramazanlar canim
Yediklerine dikkat edip sporla desteklersen 5 -6 kiloyu rahat verirsin canim
bilmiyorumEee simdi diyet ne olacak planin ne aksam icin :))
Allah kabul etsin canımİnşallah kaptanım az yedim bu sabah eşim alarmı yanlış kurmuş 10 dk kala uyandık ekmek yemedim hiç bol su peynir zeytin ceviz 1 bardak süt ve içine bal çay kaşığı kadar.
Başka bişi yemedim hızlı bir sahur oldu bize
Dikkat et aksam menuye tatli yasak ona gore :)bilmiyorumzaten her yıl Ramazanin ilk günü mutlaka çagirirlar.. ben tahmin etmişim.
6. TAKIM ANALİZ RAPORU
(713. Etap & 721. Etap)
ETAP NOTLARI
TAKIM ÜYELERİ
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 713. etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 721. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
Notlar:
- penguen: 717. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Cedarice: 713. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Cordeliaa: 713. etap bitiş (714. etap tartı değişimi kaynaklı -200 gr düşülmüştür) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- kackaloribu: 717. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Kmsl Hnd: 714. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- SATURN71: 714. etap yarışma kayıt (ayrılış sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- TekrarDene: 718. etap yarışma kayıt (diskalifiye sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Tostombalakanne: 718. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Habinar: 716. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- bengisu022: 719. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Zeynolin44: 714. etap izinden dönüş ve 720. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- sulisim: 713. etap yarışma kayıt ve 718. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- gulenyuzumsunsen: 711. etap izin dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- sena zeynep: 713. etap bitiş ve 717. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- T u t a s t e: 719. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- madamhd: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- Tesnim1989: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- Dileksnr: 713. etap başlangıç ve 714. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- askrhpozitif: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
Performans Uygulaması 47. Turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takıma tebrikler!
8 Hafta boyunca nota almadigimiz icin hediyemiz hazirlandi kizlar
@seaBahAR kaptanima tesekkur ederim
büyük itimalle tatlı yaparlar yemeyecegim diyecegim kiDikkat et aksam menuye tatli yasak ona gore :)
teşekkür ederim.Şimdide çıktım yürüdüm 50 dk kadar eşim aradı deli misin oruç oruç kendine eziyet etme diyor.Cuma günü tartı var dedim ne tuhaf bu kadınlar akıllarına koyduklarını yapıyorlar diyor :)))Tamam canım ekliyorum
Hayirli ramazanlar canim
büyük itimalle tatlı yaparlar yemeyecegim diyecegim kiDikkat et aksam menuye tatli yasak ona gore :)
Bende spiral takılı çok uzun sürüyor regl sırf bu yüzden çıkarttırsam mı diyorum ama hamile kalırsam diye korkuyorumBende dün bitti regli ama erken oluyorum 18 gün başlar yine
Aferin ona. Biz kadınlar aklımıza koyduğumuzu yaparız.teşekkür ederim.Şimdide çıktım yürüdüm 50 dk kadar eşim aradı deli misin oruç oruç kendine eziyet etme diyor.Cuma günü tartı var dedim ne tuhaf bu kadınlar akıllarına koyduklarını yapıyorlar diyor :)))
Senden hiç beklemezdim
Bende kendimdenSenden hiç beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?