dağ tepe demedim yürüdümde geldimmmmm spor yapmayan kalmasınnnn 80 dk. yürüyüşüm tamamlandı canlar
Öyle yapicam kaptanım inşallah veririm 70 e inerimAllah kabul etsin canım
Ramazan boyunca serbetli tatlilara ve karhonhidratli yiyeceklere de dikkat et
inşallah şifa olur annemle konuştum oda kolum çok ağrıdı şişti dedi birkaç gün sonra düzelmiş
Dağolun kızlar.. Bikaç güne size de açılır.ara ara bak sen e devlettenHadi hayırlısı olsun ..
Benim eşim de oldu koku şişti ve biraz halsizlik yaşadı sonra da geçti..
Bize de okuldan mesaj geldi aşı olabilirsiniz diye..
E nabıza bakıyorum hala sıranız gelmedi diyor ne yapcam bilmiyorum
Anladım canım.. böyle olunca da can sıkıcı oluyor tabi..İşte ben de bilmiyorum. Eşim ve ailesi ile ilgili.
Bir sorun olduğunu eşimin çözmeye çalıştığını biliyorum.
ne güzel işte migi. evde kendine uygun yemek yaparsın.kayınvalideme gitmekten vazgeçtik.. görümceme bişey konuştum suç ben oldum.neyse anlatmayım. aramiz bugün limoni
Eşimin ailesine demeye hiç bişey gelmiyor ya gelmiyooor bişey söleyemiycem bi daha.
diyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. cevap yazamadim.Anladım canım.. böyle olunca da can sıkıcı oluyor tabi..
ne güzel işte migi. evde kendine uygun yemek yaparsın.
suç eşinde migi. onun seni savunması gerekiyor. ama hep ailesini savunuyor.diyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. neyseki bu akşam gitmiyoruz. eşim de beni suçluyor niye öle bişey dedin diye ben kötü bişey demedim. güzelce yazdim ya.
offf hiç bişey demeye gelmiyor yanlış anlamanin kurbani oldum.. gelinler hep suçlu olur acaba.
Ss al at eşine sana nasıl saydırdığını görsündiyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. cevap yazamadim.neyseki bu akşam gitmiyoruz. eşim de beni suçluyor niye öle bişey dedin diye ben kötü bişey demedim. güzelce yazdim ya.
offf hiç bişey demeye gelmiyor yanlış anlamanin kurbani oldum.. gelinler hep suçlu olur acaba.
eşim zaten benim yüzümden kardeşiyle kavga etmiş. arada kalmış seni koruyorum niye öle bişey yazdin diyor. En sonunda ne güzel beraber orucu acacaktı mafettin dedi.suç eşinde migi. onun seni savunması gerekiyor. ama hep ailesini savunuyor.
görümcem dedi ki bakmamizi begenimyorsaniz işini birakirsin kendin bakarsin dedi..Ss al at eşine sana nasıl saydırdığını görsün
Saçmalığa bak yaaaa çocuğun iyiliği için söylüyorsun dönüp seni suçluyor
Çocuguna k.v bakmıyor mu şuan?diyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. cevap yazamadim.neyseki bu akşam gitmiyoruz. eşim de beni suçluyor niye öle bişey dedin diye ben kötü bişey demedim. güzelce yazdim ya.
Çorbayı yiyip bir bahane bulup kalkacaksın, çamaşırlar çıktı asayım, ütüyü fişte unuttum, ishal oldum eve gideyim gibi, gerekirse evde ye yemeğini o ara, sonra tekrar git, cnm istemiyor de, tatlı faslında da çocugun uykusu geldi biz eve gidelim eşim kalsın de git. İstemedikten sonra yememek kolaybilmiyorumzaten her yıl Ramazanin ilk günü mutlaka çagirirlar.. ben tahmin etmişim.
Tatlı yassak da dondurma da mı yassakDikkat et aksam menuye tatli yasak ona gore :)
Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim. Düşük kiloda vermek daha zor.
İnşallah canım, hayırlısına kavuşsun.İnşallah canım. İnan bilmiyorum. İnşallah herşey yoluna girer.
Aman hep öyle değiller mi hala ne takıyorsun, önceden söylemen hata , ayağında sallamaya fırsat vermeden uyku saati geldi biz gidelim diyip çıkacaksın, boşver bulaşık iş miş kim yapıosa yapsın.kayınvalideme gitmekten vazgeçtik.. görümceme bişey konuştum suç ben oldum.neyse anlatmayım. aramiz bugün limoni
Eşimin ailesine demeye hiç bişey gelmiyor ya gelmiyooor bişey söleyemiycem bi daha.
evet kayinvalidem bakiyor. valla hiç bişey demeseydim.Çocuguna k.v bakmıyor mu şuan?
3 -4 gibi bildirim yapariz canım en dogru tarti sonucu olurBiz cuma günü ben geç kaçta kilo bildireceğiz. Ben cuma evde olacağım. AÖF sınavlarım var. O yüzden en geç saate kadar beklerim.
Tamam kaptanım. O zaman şimdi tartılayim bakim.3 -4 gibi bildirim yapariz canım en dogru tarti sonucu olur
Iftari beklersek dogru sonucu elde edemeyiz
valla hata ettim gerçekten. bişi demeyecegim.Çorbayı yiyip bir bahane bulup kalkacaksın, çamaşırlar çıktı asayım, ütüyü fişte unuttum, ishal oldum eve gideyim gibi, gerekirse evde ye yemeğini o ara, sonra tekrar git, cnm istemiyor de, tatlı faslında da çocugun uykusu geldi biz eve gidelim eşim kalsın de git. İstemedikten sonra yememek kolay
Tatlı yassak da dondurma da mı yassak
Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim. Düşük kiloda vermek daha zor.
Ben de o orana takılmıştım muhtemelen 1.34 falandır.
İnşallah canım, hayırlısına kavuşsun.
Aman hep öyle değiller mi hala ne takıyorsun, önceden söylemen hata , ayağında sallamaya fırsat vermeden uyku saati geldi biz gidelim diyip çıkacaksın, boşver bulaşık iş miş kim yapıosa yapsın.
Ben de tartılayımTamam kaptanım. O zaman şimdi tartılayim bakim.
Çok zor şeyler.evet kayinvalidem bakiyor. valla hiç bişey demeseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?