Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah şifa olur annemle konuştum oda kolum çok ağrıdı şişti dedi birkaç gün sonra düzelmiş

Dağolun kızlar.. Bikaç güne size de açılır.ara ara bak sen e devletten

İşte ben de bilmiyorum. Eşim ve ailesi ile ilgili.
Bir sorun olduğunu eşimin çözmeye çalıştığını biliyorum.
Anladım canım.. böyle olunca da can sıkıcı oluyor tabi..
kayınvalideme gitmekten vazgeçtik.. görümceme bişey konuştum suç ben oldum. neyse anlatmayım. aramiz bugün limoni
Eşimin ailesine demeye hiç bişey gelmiyor ya gelmiyooor bişey söleyemiycem bi daha.
ne güzel işte migi. evde kendine uygun yemek yaparsın.

Anladım canım.. böyle olunca da can sıkıcı oluyor tabi..

ne güzel işte migi. evde kendine uygun yemek yaparsın.
diyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. cevap yazamadim. neyseki bu akşam gitmiyoruz. eşim de beni suçluyor niye öle bişey dedin diye ben kötü bişey demedim. güzelce yazdim ya.
offf hiç bişey demeye gelmiyor yanlış anlamanin kurbani oldum.. gelinler hep suçlu olur acaba.

suç eşinde migi. onun seni savunması gerekiyor. ama hep ailesini savunuyor.

Ss al at eşine sana nasıl saydırdığını görsün
Saçmalığa bak yaaaa çocuğun iyiliği için söylüyorsun dönüp seni suçluyor

suç eşinde migi. onun seni savunması gerekiyor. ama hep ailesini savunuyor.
eşim zaten benim yüzümden kardeşiyle kavga etmiş. arada kalmış seni koruyorum niye öle bişey yazdin diyor. En sonunda ne güzel beraber orucu acacaktı mafettin dedi.

ben dedim ki arada kaldiysan hiç beni koruma dedim.

Ss al at eşine sana nasıl saydırdığını görsün
Saçmalığa bak yaaaa çocuğun iyiliği için söylüyorsun dönüp seni suçluyor
görümcem dedi ki bakmamizi begenimyorsaniz işini birakirsin kendin bakarsin dedi..
ben hiç bişi demedim. eşime de kreşe verelim dedim vermek istemedi bende birakayım dedim istemedi. ne diyim.
sadece ayakta sallamayin dedim bi haftadir uğraşıyorum onlar 4 yıl bakıyor Tamam bakmalarina ben hiç ses etmedim ya.

Çocuguna k.v bakmıyor mu şuan?

bilmiyorum zaten her yıl Ramazanin ilk günü mutlaka çagirirlar.. ben tahmin etmişim.
Çorbayı yiyip bir bahane bulup kalkacaksın, çamaşırlar çıktı asayım, ütüyü fişte unuttum, ishal oldum eve gideyim gibi, gerekirse evde ye yemeğini o ara, sonra tekrar git, cnm istemiyor de, tatlı faslında da çocugun uykusu geldi biz eve gidelim eşim kalsın de git. İstemedikten sonra yememek kolay
Dikkat et aksam menuye tatli yasak ona gore :)
Tatlı yassak da dondurma da mı yassak

Herkesi tebrik ederim kilo vermede ilk 3 te olduğuma inanamadım.

@Penguen Chedarice sizleri de ayrıca tebrik ederim.
Zipzip- 718. Haftanın oranı doğru mu? 0,134

Kaptanlarimiza sonsuz teşekkürler.

Teşekkür ederim canım, ben de seni tebrik ederim. Düşük kiloda vermek daha zor.
Ben de o orana takılmıştım muhtemelen 1.34 falandır.
İnşallah canım. İnan bilmiyorum. İnşallah herşey yoluna girer.
İnşallah canım, hayırlısına kavuşsun.
kayınvalideme gitmekten vazgeçtik.. görümceme bişey konuştum suç ben oldum. neyse anlatmayım. aramiz bugün limoni
Eşimin ailesine demeye hiç bişey gelmiyor ya gelmiyooor bişey söleyemiycem bi daha.
Aman hep öyle değiller mi hala ne takıyorsun, önceden söylemen hata , ayağında sallamaya fırsat vermeden uyku saati geldi biz gidelim diyip çıkacaksın, boşver bulaşık iş miş kim yapıosa yapsın.

valla hata ettim gerçekten. bişi demeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…