Saygısızlığa bakar mısıngörümcem dedi ki bakmamizi begenimyorsaniz işini birakirsin kendin bakarsin dedi..
ben hiç bişi demedim. eşime de kreşe verelim dedim vermek istemedi bende birakayım dedim istemedi. ne diyim.
sadece ayakta sallamayin dedim bi haftadir uğraşıyorum onlar 4 yıl bakıyor Tamam bakmalarina ben hiç ses etmedim ya.
Yassak tabi kiTatlı yassak da dondurma da mı yassak
ben de cuma günü tartıyı mı taşıyayım yanımda işyerine bilemedim.. benim eve gitmem 6buçuğu geçiyorBen de tartılayım
Taşınabilit bence, zemin farkeder ama gelir bi de evde tartılırsın. Farka görr diğer 3 hafta ne yapacağın belli olur.ben de cuma günü tartıyı mı taşıyayım yanımda işyerine bilemedim.. benim eve gitmem 6buçuğu geçiyor
+250Ben de tartılayım
Çiçekler yesin kaptanım.Yassak tabi ki
Saka saka tamamen yasak degil ama hergun yenmez
Ben tartilmadim. Yerimden kimildamiyirum.
Tamam kaptanım. O zaman şimdi tartılayim bakim.
Tartılın bakalim kac çıkacaksınızBen de tartılayım
Tum bildirimler hazir olursa senin bildiirmini hemen yazar listeyi paylasirim canimben de cuma günü tartıyı mı taşıyayım yanımda işyerine bilemedim.. benim eve gitmem 6buçuğu geçiyor
Eşinle birlik olman gerekiyor çocuk sizin cocugunuz daha ne kadar ayakta sallanacak. Çocuk ile olan kararları ikiniz aranızda anlasın 3. Şahısları sokmayın araya.diyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. cevap yazamadim.neyseki bu akşam gitmiyoruz. eşim de beni suçluyor niye öle bişey dedin diye ben kötü bişey demedim. güzelce yazdim ya.
offf hiç bişey demeye gelmiyor yanlış anlamanin kurbani oldum.. gelinler hep suçlu olur acaba.
Allah razı olsun canım çok sağolNice senelere eşinle çocuğunla
Amin canım Allah razı olsunMerhaba. Hayırlı ramazanlar.
@Elhan Abla doğum günün kutlu olsun.
@Tostombalakanne Evlilik yıldönümüz kutlu olsun. Nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun.
Tebrik ederim kıslar hepimizi6. TAKIM ANALİZ RAPORU
(713. Etap & 721. Etap)
ETAP NOTLARI
TAKIM ÜYELERİ
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 713. etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 721. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
Notlar:
- penguen: 717. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Cedarice: 713. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Cordeliaa: 713. etap bitiş (714. etap tartı değişimi kaynaklı -200 gr düşülmüştür) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- kackaloribu: 717. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Kmsl Hnd: 714. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- SATURN71: 714. etap yarışma kayıt (ayrılış sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- TekrarDene: 718. etap yarışma kayıt (diskalifiye sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Tostombalakanne: 718. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Habinar: 716. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- bengisu022: 719. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- Zeynolin44: 714. etap izinden dönüş ve 720. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- sulisim: 713. etap yarışma kayıt ve 718. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- gulenyuzumsunsen: 711. etap izin dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- sena zeynep: 713. etap bitiş ve 717. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- T u t a s t e: 719. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
- madamhd: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- Tesnim1989: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
- Dileksnr: 713. etap başlangıç ve 714. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
- askrhpozitif: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
Performans Uygulaması 47. Turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takıma tebrikler!
8 Hafta boyunca nota almadigimiz icin hediyemiz hazirlandi kizlar
@seaBahAR kaptanima tesekkur ederim
Sağol canım amin insaAllah Allah razı olsun canım@Elhan ablacıpımmm musmutlu senelerin olsunnnnnn benden sana izin pastan yiyebilşrsinnnnnn
@Tostombalakanne canım nice mutlu sağlıklı huzurlu senelerin iz olsun
Çok çok amin insaAllah canım sağol Allah razı olsun@Elhan dünürüm birde burdan kutlayım canım doğum günün kutlu olsun tekrardan her bir sonraki doğum günün bir öncekinden daha mutlu huzurlu geçsin.. hep iyi ol.. kalbin bunu hakediyo canım
@Tostombalakanne evlikil yıldönümünüzü kutlarım canım el ele yaşlanın eşinle inşallah
Gereksiz boş muhabbetler canım sen bir lafı 50 bin defa güzelce anlatsan da onlar yine bildiğini anlar bildiğini okurlardiyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. cevap yazamadim.neyseki bu akşam gitmiyoruz. eşim de beni suçluyor niye öle bişey dedin diye ben kötü bişey demedim. güzelce yazdim ya.
offf hiç bişey demeye gelmiyor yanlış anlamanin kurbani oldum.. gelinler hep suçlu olur acaba.
Oyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdimBen tartilmadim. Yerimden kimildamiyirum.
İkindi 3-4 diollarKızlar belki yazdınız ben görmedim Ramazan'da saat kaçta tartı bize doğru sonuç verir
Ara vermek gerekiyor yada yenilemek adet döngünü bozuyorsaBende spiral takılı çok uzun sürüyor regl sırf bu yüzden çıkarttırsam mı diyorum ama hamile kalırsam diye korkuyorum
8 etap boyunca ortalamanın 0.300 un altina inmemesiTebrik ederim kıslar hepimizianlamadığım nota ne ola ki
Bugün daha hiç bakmadım sosyal medyayaCildiricagim ya ramazan basladi sosyal medya pide ekmek yapmaya basladi geneaklimix fikrimiz ekmek
Benim kız tartıyı ortada bırakmıyor bende tartıldıktqn sonra dolaba kaldırıyorumTaşınabilit bence, zemin farkeder ama gelir bi de evde tartılırsın. Farka görr diğer 3 hafta ne yapacağın belli olur.
Sağol canimOyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdim
Şimdi çamaşır, sonra yemek.
İkindi 3-4 diollar
Maşallah eline sağlık. Tardıldım. 73,4kh. + 350 cumaya göre.Oyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdim
İkindi 3-4 diollar
taşırım mecbur kalırsam eğer ama işyerinde çok ortada olacak bu tartı işi. bi de kıyafetle olacak artı en kötü 700 gr koyuyor.Taşınabilit bence, zemin farkeder ama gelir bi de evde tartılırsın. Farka görr diğer 3 hafta ne yapacağın belli olur.
ya öyle yapabilirsek çok sevinirim valla kaptanım.. erken çıkma şansım olursa koşarak giderim zaten. işyerinde kıyafetle tartılmak beni geriyor.Tum bildirimler hazir olursa senin bildiirmini hemen yazar listeyi paylasirim canim
en iyisi sosyal medya kullanmamak. kafam rahat gerçekten, bi twitter bi kadınlar kulübü :)Cildiricagim ya ramazan basladi sosyal medya pide ekmek yapmaya basladi geneaklimix fikrimiz ekmek
ben de aynını ctesi yaptım. salonum çok küçük bi sağa kaydır bi sola kaydır defalarca uğraştım. şimdilik memnunum bu haftasonu tekrar değiştirmezsem tabiOyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?