Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saygısızlığa bakar mısın

Neyse bence boşver ramazanın ilk günü üzülmeyin
Bence 4 yaşında artık gündüz uykularını bırakın

ben de cuma günü tartıyı mı taşıyayım yanımda işyerine bilemedim.. benim eve gitmem 6buçuğu geçiyor
Taşınabilit bence, zemin farkeder ama gelir bi de evde tartılırsın. Farka görr diğer 3 hafta ne yapacağın belli olur.

Eşinle birlik olman gerekiyor çocuk sizin cocugunuz daha ne kadar ayakta sallanacak. Çocuk ile olan kararları ikiniz aranızda anlasın 3. Şahısları sokmayın araya.

Nice senelere eşinle çocuğunla
Allah razı olsun canım çok sağol
Merhaba. Hayırlı ramazanlar.
@Elhan Abla doğum günün kutlu olsun.
@Tostombalakanne Evlilik yıldönümüz kutlu olsun. Nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun.
Amin canım Allah razı olsun
Tebrik ederim kıslar hepimizi anlamadığım nota ne ola ki
@Elhan ablacıpımmm musmutlu senelerin olsunnnnnn benden sana izin pastan yiyebilşrsinnnnnn

@Tostombalakanne canım nice mutlu sağlıklı huzurlu senelerin iz olsun
Sağol canım amin insaAllah Allah razı olsun canım
Çok çok amin insaAllah canım sağol Allah razı olsun
Gereksiz boş muhabbetler canım sen bir lafı 50 bin defa güzelce anlatsan da onlar yine bildiğini anlar bildiğini okurlar

Oyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdim
Şimdi çamaşır, sonra yemek.

İkindi 3-4 diollar
Maşallah eline sağlık. Tardıldım. 73,4kh. + 350 cumaya göre.

Taşınabilit bence, zemin farkeder ama gelir bi de evde tartılırsın. Farka görr diğer 3 hafta ne yapacağın belli olur.
taşırım mecbur kalırsam eğer ama işyerinde çok ortada olacak bu tartı işi. bi de kıyafetle olacak artı en kötü 700 gr koyuyor.
Tum bildirimler hazir olursa senin bildiirmini hemen yazar listeyi paylasirim canim
ya öyle yapabilirsek çok sevinirim valla kaptanım.. erken çıkma şansım olursa koşarak giderim zaten. işyerinde kıyafetle tartılmak beni geriyor.
Cildiricagim ya ramazan basladi sosyal medya pide ekmek yapmaya basladi gene aklimix fikrimiz ekmek
en iyisi sosyal medya kullanmamak. kafam rahat gerçekten, bi twitter bi kadınlar kulübü :)
Oyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdim
Şimdi çamaşır, sonra yemek.
ben de aynını ctesi yaptım. salonum çok küçük bi sağa kaydır bi sola kaydır defalarca uğraştım. şimdilik memnunum bu haftasonu tekrar değiştirmezsem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…