Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tartı farkı kıyafet falan sıkıntı. Kaçta dönüyorsun işten?

ya öyle yapabilirsek çok sevinirim valla kaptanım.. erken çıkma şansım olursa koşarak giderim zaten. işyerinde kıyafetle tartılmak beni geriyor.
Persembeden notunu hazirla canim eve gelince hemen tartilirsin
Iftar saati 7.30 gibi 7 gibi gelmis olursan sorun yasamayiz

Tartı farkı kıyafet falan sıkıntı. Kaçta dönüyorsun işten?
bu aralar 6 da çıkıyorum. 6buçuk gibi evdeyim. normal de mesaimiz 6buçukta bitiyor ama bir süredir böyle.

ramazan diye ekstra izin verirse, 5 te falan çıkalım derse patron çok mutlu olurum.. zaten personelin çoğu evden çalışıyor. biz ofiste bişe olursa diye bekliyoruz ama napalım mecbur işte..

200 gram eksideyim. Adet haftası tatlım. Bilmiyorum belki hamileyimdir.( öyle bir ihtimal yokta hayal)
olmaz diye bişe var mı şu hayatta canım.. Rabbim gönlündekini versin sana..
Persembeden notunu hazirla canim eve gelince hemen tartilirsin
Iftar saati 7.30 gibi 7 gibi gelmis olursan sorun yasamayiz
öyle planlıyorum kaptanım düşündümde. perşembe akşam hazırlarım. eve girer soyunurum direk bildiririm. 6 buçuk gibi evde oluyorum genelde bu aralar.

Tamam canım o zaman sorun yasamayiz
Hayırlı Ramazanlarr
Hayirli ramazanlar canim

Cuma gunleri trafik oluyor. Erken bıraksın patron.

Herkess kendi işine baksa hayat çok güzel olurdu.

Allahim kimseye kötü bisey vermesin dün evde ustalar duvar yıkımı yapıyorlardı düşen parçada benim oğlumun başına düştü hastanelik oldu dikiş falan atıldı. Verilmiş sadakamiz vardida kötü bisey olmadı dünden beri aklim gitmiş durumda yaa daha kötüsü olsaydı çıkamıyorum dünün eskisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…