- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
ay neden ki acep.. ptesi de artıdaydın ama dimi canım. ptesiye göre kaç eksidesin.Maşallah eline sağlık. Tardıldım. 73,4kh. + 350 cumaya göre.
Tartı farkı kıyafet falan sıkıntı. Kaçta dönüyorsun işten?taşırım mecbur kalırsam eğer ama işyerinde çok ortada olacak bu tartı işi. bi de kıyafetle olacak artı en kötü 700 gr koyuyor.
ya öyle yapabilirsek çok sevinirim valla kaptanım.. erken çıkma şansım olursa koşarak giderim zaten. işyerinde kıyafetle tartılmak beni geriyor.
en iyisi sosyal medya kullanmamak. kafam rahat gerçekten, bi twitter bi kadınlar kulübü :)
ben de aynını ctesi yaptım. salonum çok küçük bi sağa kaydır bi sola kaydır defalarca uğraştım. şimdilik memnunum bu haftasonu tekrar değiştirmezsem tabi
200 gram eksideyim. Adet haftası tatlım. Bilmiyorum belki hamileyimdir.ay neden ki acep.. ptesi de artıdaydın ama dimi canım. ptesiye göre kaç eksidesin.
Persembeden notunu hazirla canim eve gelince hemen tartilirsinya öyle yapabilirsek çok sevinirim valla kaptanım.. erken çıkma şansım olursa koşarak giderim zaten. işyerinde kıyafetle tartılmak beni geriyor.
bu aralar 6 da çıkıyorum. 6buçuk gibi evdeyim. normal de mesaimiz 6buçukta bitiyor ama bir süredir böyle.Tartı farkı kıyafet falan sıkıntı. Kaçta dönüyorsun işten?
olmaz diye bişe var mı şu hayatta canım.. Rabbim gönlündekini versin sana..200 gram eksideyim. Adet haftası tatlım. Bilmiyorum belki hamileyimdir.( öyle bir ihtimal yokta hayal)
öyle planlıyorum kaptanım düşündümde. perşembe akşam hazırlarım. eve girer soyunurum direk bildiririm. 6 buçuk gibi evde oluyorum genelde bu aralar.Persembeden notunu hazirla canim eve gelince hemen tartilirsin
Iftar saati 7.30 gibi 7 gibi gelmis olursan sorun yasamayiz
hayırlı ramazanlar canımmHayırlı Ramazanlarr
Tamam canım o zaman sorun yasamayizbu aralar 6 da çıkıyorum. 6buçuk gibi evdeyim. normal de mesaimiz 6buçukta bitiyor ama bir süredir böyle.
ramazan diye ekstra izin verirse, 5 te falan çıkalım derse patron çok mutlu olurum.. zaten personelin çoğu evden çalışıyor. biz ofiste bişe olursa diye bekliyoruz ama napalım mecbur işte..
Hayirli ramazanlar canimHayırlı Ramazanlarr
Cuma gunleri trafik oluyor. Erken bıraksın patron.olmaz diye bişe var mı şu hayatta canım.. Rabbim gönlündekini versin sana..
öyle planlıyorum kaptanım düşündümde. perşembe akşam hazırlarım. eve girer soyunurum direk bildiririm. 6 buçuk gibi evde oluyorum genelde bu aralar.
Kac gun gecikti canim belki burdan guzel haberlerini aliriz ne guzel olurYok tatlım.
çok mutlu oldum inan su annTamam canım o zaman sorun yasamayiz
ya patronum herhangi bir dine mensup olmadığı için, birde oruç tutanlarla dalga peşinde. ekstra bişe istemeyi düşünmüyorum o yüzden ama belki fırsat olursa rica ederim bakalım.Cuma gunleri trafik oluyor. Erken bıraksın patron.
Gecikmedi canım. Bekliyorum her an. Yarın ,perşembe,cuma en son olur. Bu şişlik ödem biliyorum ben. Geçer yarına.Kac gun gecikti canim belki burdan guzel haberlerini aliriz ne guzel olur
Bilmiyordum canım ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. rabbim kucağını doldursun bu ramazanın ilk günü hürmetine inşallah bize bir gün hamileym haberi verirsinYok tatlım.
çok mutlu oldum inan su ann
ya patronum herhangi bir dine mensup olmadığı için, birde oruç tutanlarla dalga peşinde. ekstra bişe istemeyi düşünmüyorum o yüzden ama belki fırsat olursa rica ederim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?