Aynen yaa 22 :00 gibi meyve vermisler normal günde yag yapiyoda ramazanda niye yag yapmasın gec yenen meyve sahurda yemek en iyisi sankiBütün diyetisyenler iftardan 2saat sonra meyve veriyo
Y cok geçmiş olsun canim böyle zamanlarda gerçekten azda olsa sadaka vermek şart inşallah artmaz ağrıların. Buz filan koysaydin agriuan yereGece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum
ömrümde böyle bişi yaşamadım
Yaaa sözlere bakkk cansın senn ❤❤❤Dünürüm bu yaşımın en güzel hediyesi oldun. İyi ki yolumuz kesişti. Dostluğumuz kardeşliğimiz ebedî olsun. Güzel yürekli insanlara rast gelmek büyük lütuf . Allah'ıma şükürler olsun. Sevdiğim insanların arasındayım çok mutluyum.
İyi ki doğmuşum.
Migim yarin aksamdan itibaren 2 hafta evdesin sadece buna yogunlas boşver canim yarin gidecen ise öbur gün evdesin allahın izniyleKaynanamdan daha beter çıktı dedikleri ben çok şaşırdım hiç beklemiyordum cevap yazmadım Allah’a havale ettim kapattım konuyu
Bana karşı 7 senede çok dolmuş bunu bugün mübarek ayında gösterdi şükrettim. Bi bildiğim varmış dedim Allah’a dua ettim
Çok sert ve bayıldığım kadın çeşitisin varya.. zaten migim öyle yapabilse onlar böyle olamazdi.. yakın oturmaktan oluyo hep bunlar varyaSenin oruc agiz canini yakan caninin yanacağı günü beklesin...Allah herseyi görüyo...sen mesafeni koru artik...akrabasin mecbur yuz yüze bakacan ama hic bir sey eskisi gibi olmasın....bunlar senin sessiz diye tepene çıkmışlar...bu kadar laf edebilme curretleri var...kocanda sana cikismaya kalkarsa doldur valize kiyafetlerini koy kapinin onune anasinda yatsın....
Canım sen de öğretmen miydin???Dağolun kızlar.. Bikaç güne size de açılır.ara ara bak sen e devletten
Bayaaaa abartmissin canim karbonu almissin masallahBugün oruçta değildim ama regli olmuştum pazar günü neyse iftar olunca tabi eşimle azcık abarttım sanırım yarın hemen telafi edeceğim
Sabah: iki dilim ekmek arası kaşar ve biber salça sandviç
Öğlen: mantar sote , yoğurt, 1 dilim ekmek, sebze çorba
Akşam: pide el kadar, salata, şehriye çorba, 2 kaşık pilav ve 100 gr et dönerbaya yedim yani az az derken oldu biraz tatlı yapmadım yemedik ama Zipzip-
O nasıl canım ben zaten zeytin hastasıyım katılabilirimkizlar ramazanda 7 zeytin 1 incir yaoayim diyorum sahur yapmadan once ...
daha once bunu normal zamanda yapip 5 kilo kadar vermistim .. ama ramazanda hic yapmadim .. denemek isteyen var mı ? 1 gun bu gece
Amin abla aminÇok teşekkür ederim Asiyecim.Sağlıklı güzel bir ömrümüz olsun.
Afiyet olsun. Babamin da kolu ağrımisti. Geçmiş olsun.Selam kızlar
13.nisan
07.40
3 kaşık yulaf
1 çay bardağı süt
4 kaju 1 badem
1 küçük muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
12.30
2 kaşık zeytinyağlı kabak
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
15.00
3 kuru kayısı
2 ceviz
1 +hurma
16.30
2 kase ıspanaklı borani
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk pilates 300p
4760 adım 158 toplam 458p
Zipzip- N Nidsalii
Aşı oldum kolum çok ağrıyor kızlar ama başka bir şey olmadı
Hepsi 4 yılda hiç ses çıkarmadıgımdan yanlış yetişme tarzı gördüm bunu düzeltmek içim konuştum dedi ki 4 yıl biz baktık herşeyi çabaladık diyor yüzümüze vurdu ses etmediğimden belki beğeniyorsanız işi birakıp kendın bakarsın dedi ben oysa memurluğuna büyük emeklerle kazandım bırakamamDiyeceksin tabi. Rica eder güzelce dersin. Gerekirse eşin der. Annesin sen, tabi ki söyleyeceksin. Görümcen bence bekar anlamıyor, evlenince anlar.
İnşallah çıkarAynen yaa 22 :00 gibi meyve vermisler normal günde yag yapiyoda ramazanda niye yag yapmasın gec yenen meyve sahurda yemek en iyisi sanki
Y cok geçmiş olsun canim böyle zamanlarda gerçekten azda olsa sadaka vermek şart inşallah artmaz ağrıların. Buz filan koysaydin agriuan yere
Yaaa sözlere bakkk cansın senn ❤❤❤❣❤ daha da mutlu olasın hep insallah canim
Migim yarin aksamdan itibaren 2 hafta evdesin sadece buna yogunlas boşver canim yarin gidecen ise öbur gün evdesin allahın izniyle
Hayirdir ne dersi ne SinavıCanlar oturduğum yerden kaldiramiom kendimi derste çalışmadım aksam saati buraya girdigimden anlaşılacağı üzere... sporda yapmadim üzerimde bir kamyon yatiyo sanki.. söylemesi ayıp regl ikinci gunama 1 damla lekeyle duruyorum karnim kocaman hani tartılsam 61 cikarim kesin öyle bir his var uzerimde offf bilmiom yaaa baslayacam reglimede
Spor 80 dk. Yürüyüş sadece malesef
Canım.Allah razı olsun bakıyorsunuz de. Maddi olarakta imkanın varsa destek ol. Çocuk bakımı zor. Her zaman takdir et. Bende evladımdan ayrıyım. Beni de anlayın de. Geçim için çalıştığını söyle. Bekar o, anlamaz takma onu.Hepsi 4 yılda hiç ses çıkarmadıgımdan yanlış yetişme tarzı gördüm bunu düzeltmek içim konuştum dedi ki 4 yıl biz baktık herşeyi çabaladık diyor yüzümüze vurdu ses etmediğimden belki beğeniyorsanız işi birakıp kendın bakarsın dedi ben oysa memurluğuna büyük emeklerle kazandım bırakamambilmiyorum çekemiyor sanırım görümcem bekar evet Anlamıyor benım ne demek istediği
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinSalı menüm
Sahur/2 d.ekmek,2 yk kıymalı yumurta,1 h.yumurta,1 yk peynir,1tkpekmez
,domates,biber,1 sb ayran
İftar/2 kepçe çorba,2 yk yumurtalı ıspanak,
2 ad.içli köfte,salata,3 hurma
Ara/ çay,yeşil çay
Su/2 civarı
Spor 1760 adım
250 bölgesel yapıcam
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSelam kızlar
13.nisan
07.40
3 kaşık yulaf
1 çay bardağı süt
4 kaju 1 badem
1 küçük muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
12.30
2 kaşık zeytinyağlı kabak
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
15.00
3 kuru kayısı
2 ceviz
1 +hurma
16.30
2 kase ıspanaklı borani
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk pilates 300p
4760 adım 158 toplam 458p
Zipzip- N Nidsalii
Aşı oldum kolum çok ağrıyor kızlar ama başka bir şey olmadı
Aramız limoni konuşmayı düşünmüyorumCanım.Allah razı olsun bakıyorsunuz de. Maddi olarakta imkanın varsa destek ol. Çocuk bakımı zor. Her zaman takdir et. Bende evladımdan ayrıyım. Beni de anlayın de. Geçim için çalıştığını söyle. Bekar o, anlamaz takma onu.
Iyiyim canim gecti gibiE Elif_Eylul dişin nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?