Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bütün diyetisyenler iftardan 2saat sonra meyve veriyo
Aynen yaa 22 :00 gibi meyve vermisler normal günde yag yapiyoda ramazanda niye yag yapmasın gec yenen meyve sahurda yemek en iyisi sanki
Y cok geçmiş olsun canim böyle zamanlarda gerçekten azda olsa sadaka vermek şart inşallah artmaz ağrıların. Buz filan koysaydin agriuan yere
Yaaa sözlere bakkk cansın senn ❤❤❤❣❤daha da mutlu olasın hep insallah canim
Migim yarin aksamdan itibaren 2 hafta evdesin sadece buna yogunlas boşver canim yarin gidecen ise öbur gün evdesin allahın izniyle

Bugün oruçta değildim ama regli olmuştum pazar günü neyse iftar olunca tabi eşimle azcık abarttım sanırım yarın hemen telafi edeceğim
Sabah: iki dilim ekmek arası kaşar ve biber salça sandviç
Öğlen: mantar sote , yoğurt, 1 dilim ekmek, sebze çorba
Akşam: pide el kadar, salata, şehriye çorba, 2 kaşık pilav ve 100 gr et döner baya yedim yani az az derken oldu biraz tatlı yapmadım yemedik ama Zipzip-

Çok sert ve bayıldığım kadın çeşitisin varya.. zaten migim öyle yapabilse onlar böyle olamazdi.. yakın oturmaktan oluyo hep bunlar varya

Salı menüm
Sahur/2 d.ekmek,2 yk kıymalı yumurta,1 h.yumurta,1 yk peynir,1tkpekmez
,domates,biber,1 sb ayran
İftar/2 kepçe çorba,2 yk yumurtalı ıspanak,
2 ad.içli köfte,salata,3 hurma
Ara/ çay,yeşil çay
Su/2 civarı
Spor 1760 adım
250 bölgesel yapıcam
Zipzip- E Elif_Eylul

Selam kızlar
13.nisan
07.40
3 kaşık yulaf
1 çay bardağı süt
4 kaju 1 badem
1 küçük muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
12.30
2 kaşık zeytinyağlı kabak
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
15.00
3 kuru kayısı
2 ceviz
1 +hurma
16.30
2 kase ıspanaklı borani
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk pilates 300p
4760 adım 158 toplam 458p
Zipzip- N Nidsalii
Aşı oldum kolum çok ağrıyor kızlar ama başka bir şey olmadı

Dağolun kızlar.. Bikaç güne size de açılır.ara ara bak sen e devletten
Canım sen de öğretmen miydin???
Bugün bizim idarecilere ve rehber öğretmenlere aşınin gelmediği haberini aldım akşam saatlerinde ise rehber öğretmenlere aşı sırası gelmiş...
Bize de açılacak herhalde senin dediğin gibi

Bayaaaa abartmissin canim karbonu almissin masallah

Afiyet olsun. Babamin da kolu ağrımisti. Geçmiş olsun.

Diyeceksin tabi. Rica eder güzelce dersin. Gerekirse eşin der. Annesin sen, tabi ki söyleyeceksin. Görümcen bence bekar anlamıyor, evlenince anlar.
Hepsi 4 yılda hiç ses çıkarmadıgımdan yanlış yetişme tarzı gördüm bunu düzeltmek içim konuştum dedi ki 4 yıl biz baktık herşeyi çabaladık diyor yüzümüze vurdu ses etmediğimden belki beğeniyorsanız işi birakıp kendın bakarsın dedi ben oysa memurluğuna büyük emeklerle kazandım bırakamam bilmiyorum çekemiyor sanırım görümcem bekar evet Anlamıyor benım ne demek istediği

Canlar oturduğum yerden kaldiramiom kendimi derste çalışmadım aksam saati buraya girdigimden anlaşılacağı üzere... sporda yapmadim üzerimde bir kamyon yatiyo sanki.. söylemesi ayıp regl ikinci gunama 1 damla lekeyle duruyorum karnim kocaman hani tartılsam 61 cikarim kesin öyle bir his var uzerimde offf bilmiom yaaa baslayacam reglimede

Spor 80 dk. Yürüyüş sadece malesef

İnşallah çıkar

Hayirdir ne dersi ne Sinavı

Canım.Allah razı olsun bakıyorsunuz de. Maddi olarakta imkanın varsa destek ol. Çocuk bakımı zor. Her zaman takdir et. Bende evladımdan ayrıyım. Beni de anlayın de. Geçim için çalıştığını söyle. Bekar o, anlamaz takma onu.

Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım

Aramız limoni konuşmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…