Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız işin mi yoktu bütün gün
Bilmem, bugün garip bir enerji var üstümde, iftardan sonra çocukları yıkadık uyuttum, mutfağa temizle yıka Silsüpür en son dolapları siliyordum eşim geldi, dedi neyin var, yarın doğurucan sanki bu ne enerji git otur

Bizim okul bugün karantinaya alınfı kapanmıştı zaten diğer okullar da kapandı. Okuldaki arkadaşlarm pozitif çıktılar. Bazı aileler de dikkat etmeyince çocuklardan bize bulaşıyor. Geçen arkadaşm bir öğrencisine ailende pozitif var neden okuldasın demiş. İnkar etmiş uok hocam demiş. Tamam yine de sağlık ekibi göndercem sana test yaptracam öyle ceza da yersin demiş.kız tamam kendim teste giderim demiş. Ve sonuç pozitif

Aynen eşine katiliyorum otur kız bu zamanların kıymetini bil ben bilemedim şimdi popom yer görmüyor
Ya ben bu insanları anlamıyorum herbyerde geziyorlar herkese bulaştı şimdi milletin vebalini de alıyorlar Allah akıl fikir versin

Oturcam oturcam, çamaşır asayım, kuruyanları katlayayım, sahur yapıp yatıcam inşallah

Menüm sahur 03.30
1.5 kepekli ekmek 2 haş yumurta az çörek otlu peynir domates salatalık az tahinpekmez 1 salam
Su 1lt

İftar19.15
1 tabak mantar sote 3 kaşık dövme pilavı ayran salata 1 hurma
2 çatal rulo pasta muzlu
Su 2 lt
Spor 300 ip atlama 99 p
Bölgesel 26 dk 156 p
2700 adım 60 p
Zipzip- N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210414-011949_Samsung Health.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 18
Iyi geceler

Sahur
1. 00
2 kş yulaf, 1 kş chia, kuruyemis, 3 hurma, 1 bar. Badem sütü

3.30
2 dil. Kabak mücver
Yogurt
Yarim dil. Ekm

İftar 20.32
1 hurma, yarim ceviz
1 kepce corba
5 kş arap tava (firinda kiymali sebze)
Salata
1 bar ayran

23.00
Az badem sütlü kahve
2 tane kuruyemis, kurumeyveli kurabiye

Suyu bilemiyorum, icip duruyom :))

Afiyet olsun abla, sen de bnm gibi 2 sahur yapmıssın

Afiyet olsun canım allah kabul etsin
Afiyet olsun allah kabul etsin canım
Menü zengin allah kabul etsin canım
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Sahur 01:00
Sahanda 1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 elma dilim fırın patates biber
7 zeytin
Domates salatalık

İftar 19:15
4 yk sac tava
Salata
1 kepçe hoşaf
1 dilim tam tahıllı ekmek

2 lt su içeceğim
Bugün herkes pide yemiş yarında ben yim bariafiyet olsun allah kabul etsin canım

Öğretmeninşz hiç demedi mi size "kızım arkadaşların camdan atlasa sen de mi atlayacaksın" diye

Sağol canım, ben pide yemedim. Ama sen afiyetle ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…