Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saat 7 de hemen bildirimini yapabilirsen sıkıntı olmaz ama gecikirse yetistiremem

Bu hafta için geçerli sonraki haftalarda çalısmaya bilirim o zaman sıkıntı olmaz

Elimden geldiğince hızlı bir şekilde evde olmaya çalışıcam canım

Valla edepsizlik etmişler senin hakkında ne düşünürlerse düşünsünler sana iyi davranmaları gerek bence sen anladığım kadarı ile onlara iyi davranıyorsun....

Her şerde bi hayır vardır, belki de böyle olması gerekiyordu, geri adım atma ne sallamada ne de bildiğini okumada. Bakıyorlarsa torunu diye bakıyor, oğlu için bakıyor, senin için bakan yok zaten,
Yine.bakmasida bir nimet bence
Oğlu için bile olsa bakmayanda çok

Antibiyotik ödemmi yapar
Evet canım bazı insanda yapar.
Oyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdim
Şimdi çamaşır, sonra yemek.

İkindi 3-4 diollar
Kız işin mi yoktu bütün gün

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış. Sen yine de birine sadaka birşey var canim
Afiyet olsun canım
Afieyt olsun canim

Sahur 01:00
Sahanda 1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 elma dilim fırın patates biber
7 zeytin
Domates salatalık

İftar 19:15
4 yk sac tava
Salata
1 kepçe hoşaf
1 dilim tam tahıllı ekmek

2 lt su içeceğim

Bugunku menum
İftar
Bir kase sehriyeli tavuk çorbası
1 dilim antrikot
Salata
Ara(yatana kadar)
2 lt su
3 kuru kayısı
Bir avuç kuruyemis(badem fındık kaju)
Zipzip- E Elif_Eylul

Menu
Sahur
1 yumurta
¹ kk peynir
1 bardak kefir

İftar
1 hurma 1 tel peynir
1 kepce mercimek
100hg hindi sote
Salata bolca

Su: henuz 600ml spor: inşallah yapacagim Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlar
Selam ayy oku oku bitiremedim gecmisi..nasilsiniz...bende cay saati yaptim...cocuklari.uyuturken bende kestirmisim bu saate kaldi çayda
Ayyy bende okudum bitmedi bir türlü
Ay canım valla yine sen ugrasacaksin ne diyim Allah sabır versin.

Afiyet olsun kizlar

Cok karışık mevzular
Cevap vermek mi çözüm vermemek mi
Ben kendim için bile bunu çözmüş değilim.
Ama evlilik hayatımda şunu çok net anladım
Ya seviliyorsundur yada sevilmiyorsundur
Kendini yormana kafaya takıp hayatını zehir etmene hiç gerek yok

Katılıyorum net.

Bugünkü menim sahur 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği
İftar 1 kase tarhana çorbası 1 tavuk şinitzel 5 kaşık cacık 1 küçük kase fırında sütlaç
10 set lag raise yaptım birazda bacak hareketleri yaptım

Sahur, iki çavdar ekmeği arası bir dilim salam bir dilim kaşar sandviç bir bardak süt.

İftar, 2 bardak su bir tane hurma bir kase yoğurt çorbasi, bir kase kuru fasulye, bir kepçe kavurma, az salata,bir küçük kase cacık. Zipzip- E Elif_Eylul

akşam oturup eşimle konuşacagiz. günü mafettin ne güzel bizi çagirmişlar diyor. nabiyim ben. bişey demeyecek miyim..
agzim dilim yok mu ?
gerçekten 7 senedir hiç ses etmediğimden dünya laflari duydum.
Bugün yazmak istedim sana sonra vazgeçtim o karışanlar yanında olsada uzakta da olsa karışıyorlar mutlaka emin ol saatlerce uzaktan bile karıştılar. En sonunda insanın tepesinin tası atıyor gözün bişey görmüyor benden sana tavsiye eşin halletsin baktın halledemiyor ücretsiz izin alcam dersin zaten ücretsiz izni istediğin zaman iptal edersin en az 5 yıllık hizmetin varsa 1 yıldı sanırım ücretsiz alma hakkın çocugunq bakıyorlar diye herşeyi yapmaya hakları yok

Afiyet olsun canım

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sahur
3 hurma
5 zeytin
2 haş yumurta
Yoğurt

İftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
Tavuk 1 d patetes
Nohutlu bamya ( çok şükür bitti:)
Salata yeşillik brokoli

Ara 2 d elma
Çok az kabak çekirdeği leblebi
Ceviz kadar kesme (pekmezden yapılır)
10 bin adım

E Elif_Eylul Zipzip-

Afiyet olsun canım. Aşı da şifa olsun inş. Hangisini oldun?? Sen de öğretmendin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…