Ayıp Olmaz canim ne olacak :)) 38 im :))Sen kaç yaşındasın ayıp olck ama bazen abla diyorum çünkü
Evet canım teknikerlik için insallah sagol allah razı olsun teşekkürler güzel sözlerin için :)teknikerlik içinmi ?
hayırlısı olsun inşallah istedigin yere gelirsin yaparsin sen abla:)
MaşaAllah diyorum :) nasıl 2 çocukla ders çalışıp memur olmuşsa bunu da yaparsin
Bende ³⁸Ayıp Olmaz canim ne olacak :)) 38 im :))
Evet canım teknikerlik için insallah sagol allah razı olsun teşekkürler güzel sözlerin için :)
Gunaydin canimGünaydın Çiçekler, Yıldızlar,
Musmutlu bir gün olur inşallah.
Bu arada cuma kacamagimdaki baklavayida midem bulandı gece istifar ederrk cikarmistim. Eczaneye gidiyorum adet söktürücü kullanacam. Inşallah bugun hemen söktüreni vardir. Zira oructa bostan yere gidecekKizlar bugün morelim cok bozuk
Cuma günü 59.6 idim. O günden beri Daha da hiç tartılmamıştım. Çünkü biliyorumki fazla cikacam morelim bozulacak e kendimide tanıyorum. Fazla cikacak olmamin sebebi Bugün regl 3. Günüm ve sadece gelen 2 damla leke ile duruyorum...
Ama bugün dayanamadım tartildim gozlerimeinanamadim 62.0 geldim. Ya ne alaka gece 12 lerde 1 lerde spor yapıyorum millet iş yerimde 2 tur atiyo kaplumbağa gibi yürüyo ben hi/li adimlarla en az 70 dk. Yürüyorum.
Yediklerimin size yazdıklarımın haricinde hecen 2 küçük salatalik yedim 1 aksamda 1 dilim tb.ekmegi yemistim. E bunlar zaten kacamak degil. Menudede yazardim bunları
Valla bu me simdi fazla çıkacağımı biliyodum regl sorunumdanda bu kadar ne yaa
Sabah inadına canım bile istemediği halde 2 dilim muhallebi yedim. Valla kizdimyemiomda ne oluyo dedim. Haalada kızgınım heves kalmadı resmen. 1 kilo olsa neyse nede 2.6 gramlik ne yapmışım ben sinirim tepemde. Bugünde ruh halim bu. Sevimsizim bugün
Aaa ama böyle dalgalanmalar olurrr, hep oluyor, diyetisyebler bile haftalık tartılın günlük baz almayın diyor. Lütfen kendine haksızlık yapma, kendine güven, elindeki muhallebiyi usulca yere bırak, bunlar beyninin, oyunu, perşembeden cumaya 1.5 kilo gittiği oluyor, sen yemediğğnden eminsen gerisini hiççç düşünme, içerdeki mekanizma yeni düzebe adapte oluyor, bu hafra değilse haftaya ne olur moralini bozma. Bozulacaksa cuma hariç tartılma, kendine güvenKizlar bugün morelim cok bozuk
Cuma günü 59.6 idim. O günden beri Daha da hiç tartılmamıştım. Çünkü biliyorumki fazla cikacam morelim bozulacak e kendimide tanıyorum. Fazla cikacak olmamin sebebi Bugün regl 3. Günüm ve sadece gelen 2 damla leke ile duruyorum...
Ama bugün dayanamadım tartildim gozlerimeinanamadim 62.0 geldim. Ya ne alaka gece 12 lerde 1 lerde spor yapıyorum millet iş yerimde 2 tur atiyo kaplumbağa gibi yürüyo ben hi/li adimlarla en az 70 dk. Yürüyorum.
Yediklerimin size yazdıklarımın haricinde hecen 2 küçük salatalik yedim 1 aksamda 1 dilim tb.ekmegi yemistim. E bunlar zaten kacamak degil. Menudede yazardim bunları
Sabah inadına canım bile istemediği halde 2 dilim muhallebi yedim. Valla kizdimyemiomda ne oluyo dedim. Haalada kızgınım heves kalmadı resmen. 1 kilo olsa neyse nede 2.6 gramlik ne yapmışım ben sinirim tepemde. Bugünde ruh halim bu. Sevimsizim bugün
Kız niye muhallebi yiyorsunKizlar bugün morelim cok bozuk
Valla allah razı olsun sagol gerçekten arkadaşım. Ben yemedigimden emin oldugumdan üzüldüm bide zaten hassas bir kac gun geçirdim belkide o yüzden oldu. Ama 2.6 cok sacma ya.. dogru diyosun guvenmeliyim kendime. Bir düşüştür yasadim haalada o dususteyim aksama toparlarim spor yaparim her sey duzelecek vs. filan gibi bi hissim gücüm yokAaa ama böyle dalgalanmalar olurrr, hep oluyor, diyetisyebler bile haftalık tartılın günlük baz almayın diyor. Lütfen kendine haksızlık yapma, kendine güven, elindeki muhallebiyi usulca yere bırak, bunlar beyninin, oyunu, perşembeden cumaya 1.5 kilo gittiği oluyor, sen yemediğğnden eminsen gerisini hiççç düşünme, içerdeki mekanizma yeni düzebe adapte oluyor, bu hafra değilse haftaya ne olur moralini bozma. Bozulacaksa cuma hariç tartılma, kendine güven
Anlattimya canim kizdim cok. Zaten bu ara canim sıkkın ustune tuz biber oldu bugün bu.Kız niye muhallebi yiyorsunben senin bu halini her gün yaşadım 5 ay olacak hala gelen giden yok ve her gün 2 kilo gördüm keşke yemeseydin yine de
❤❤❤ allah razı olsun filizcim
Günaydın canımmmGünaydın Çiçekler, Yıldızlar,
Musmutlu bir gün olur inşallah.
canımm öncelikle lütfen moralini bozma. yemeğe asla gömülme bu şekilde düşünüp. bazen uzun süreli detokslarda vuüct bulduğunu depolayabilioy belki öyle bir durumdur. ama çabanı görüyoruz. illaki kilo vereceksin. lütfen kendini bırakma.Kizlar bugün morelim cok bozuk
Çok sağol canım. bu şekilde iniş çıkışlarım çok oldu benim bu yolculuğumda buda onlardan birisi sanırım. sadece seyredecem kendimi morelimi vs. akşama planımda yok.. sahi dün hep planlarımdan bahsetmiştim al bana plansız bir gün.. hayırlısı olsun bakalım az dışarı çıkıp yürüyecem ilaç alıyım eczaneden bi. sözlerinde haklısın allah razı olsuncanımm öncelikle lütfen moralini bozma. yemeğe asla gömülme bu şekilde düşünüp. bazen uzun süreli detokslarda vuüct bulduğunu depolayabilioy belki öyle bir durumdur. ama çabanı görüyoruz. illaki kilo vereceksin. lütfen kendini bırakma.
Asıl senden Allah razı olsun. sen grupta herkesi dinamik tutmak için o kadar çabalıyorsun. sakin olmaya çalış. düzelir elbette.Çok sağol canım. bu şekilde iniş çıkışlarım çok oldu benim bu yolculuğumda buda onlardan birisi sanırım. sadece seyredecem kendimi morelimi vs. akşama planımda yok.. sahi dün hep planlarımdan bahsetmiştim al bana plansız bir gün.. hayırlısı olsun bakalım az dışarı çıkıp yürüyecem ilaç alıyım eczaneden bi. sözlerinde haklısın allah razı olsun
Bende işteyim ve gelmeye de devam edecem. Müdür sordu bana bu konuda bi talebin var mı diye de ben yok dedim. Zaten mesai yine 10-16.00 oldu ve izin konusunda da esnek davranıyor sıkıntım yok. Çalışınca daha rahat geçiyor ramazan.günaydin...
idari izinde olup işe gelenlere selam olsun.
Aslinda ceza veriyorduk ama ne oldu bilmiyorum
Günaydın canım ❤
Dun tartildin mi yazmadin buraya
Hamile olma ihtimalin var mı canım? Yerleşme kanaması olabilir mi?Kizlar bugün morelim cok bozuk
şubatta hiç olmadım.martta oldum.nisanda da hem geç hemde böyle sorunlu oldum. sanırım bir sorun var canım. bayramdan sonrayı bekliyorum dr. için.Hamile olma ihtimalin var mı canım? Yerleşme kanaması olabilir mi?
Bnm hep kullandığım var ama adını bilmiyorum, 2 senedir kullanmıyorum malum hamilelik vs. İçinde 12 tane oluyor, günde 3, günde2 yada günde 1 alabiliyorsun, ona göre olma süren uzuyor. Ama 1 günde söktüreni var mı bilmiyorum, aspirin kanı sulandırdığı için etkili olabilir, oruçsan bozma bunun için.yine 1 damla gelmiş reglim..
aynı gün söktürdüğünü bildiğiniz ya da kullandığınız ilaç var mı kızlar.. ramazan ayı bide mübarek ya
Korunmak için ilaç falan kullanıyormusun ya da spiral mi takılı? Onlar çok etkiliyor. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum iki aydır öyle azıcık azıcık ve 4 gün sürüyor normalde 5-6gün sürer. Bu ay ilacı bıraktım bakalım faydası olacak mı benimde bi doktora görünmem lazım. Sende en kısa zamanda bi doktora görün bence.yine 1 damla gelmiş reglim..
aynı gün söktürdüğünü bildiğiniz ya da kullandığınız ilaç var mı kızlar.. ramazan ayı bide mübarek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?