- 24 Haziran 2016
- 7.538
- 26.571
- 548
Sağol canım dişin nasıl odluAfiyet olsun canım sutlac salı gunune hic olmadi
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun rulo pasta
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canimSahurumu yaptım kıslar ekmeği yemedim çok su içtiğim için midem de boşluk kalmadı tabağı zorla bitirdim ama bitti çok şükür ben yatarım hepinize hayırlı geceler bereketli sahurlar canlarımEki Görüntüle 2824794
Yıldızlar gözlerinizi kapatın hemen...
Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Bol bol yiyin. Afiyet olsun çiçeklerim.
Bugun biraz agrim var şişmis yeri sanirim bereket oruclu degilim hap icicemSağol canım dişin nasıl odlu
İyi bari cnaim geçer bı kaç güneBugun biraz agrim var şişmis yeri sanirim bereket oruclu degilim hap icicem
Günaydın canımGünaydın kızlar
Afiyet olsun kizlar Allah kabul etsin ❤❤
Sagolun kaptanlarımAfiyet olsun canım
Menüm.
Sahur
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tk Ayvar
1 kk peynir
Domates salatalık
1 kayısı
İftar
5 bardak su
1 hurma
Yarım ceviz
Yarım kase çorba
2 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurtlu brokoli
100 gram biftek
1 lokma ekmek
Şu çok içerim.
Ara da yaparim. Biraz kuruyemiş kayısı ve incir yerim.
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Hayırlı ramazanlar hanımlar
Sahur 3:30
3 kaşık melemen
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
5 zeytin
1 dl ekmek
Bir parça beyaz peynir
1 lt su
İftar
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık kavurma
Haşlanmış sebze havuç patates 3 kaşık kadar
3 hurma
1 avuç kadar pide
Mevsim salata 1 kase
Kahve ve yanında bitter çikolata 2 kare
Su 1 lt oldu sahura kadar içmeye devam
Afiyet olsun kıslar allah kabul etsinSabah
1 tavada yumurta,, 2 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir
Ara Türk kahvesi
Öğle lahana çorbası
Ara öğün lahana çorbası
Akşam lahana çorbası,,, 150 grm tavuk göğüs,, salata,, 1 bardak ayran
Birqzdan yeşilçay içerim
Su şimdilik 2.5 litre
Cidden öyleymiş kahve içtim kendime geldinKızlar kahve çay filan içiyorsanız oruçta o ağrı yapmış olabilir bende kahve içmediğim zamanlar ağrıyor
Aaa canım çok geçmiş olsun verilmiş sadaka varmış Allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdiGece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum
ömrümde böyle bişi yaşamadım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinIyi akşamlar menümü yazayım:)
Sahur
2 tane tost 2 tane haşlanmış yumurta
Çay domates salatalık
Iftar
1 kepçe mercimek çorba
1adet karnıyarık 3 kaşık pilav
1 bardak ev yapımı meyve suyu
Bol salata
1 adetcik fıstık sarma
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben de izlemeyeceğim canım korku evi gibi içim almıyor artık izlemem dahaYapabiliyor canım çok şükür
Ben artık çok sevemiyorum canım Ya. Sürekli abartı sahneler
salı menusu
sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir arkasindan 500 ml su
sahur :1 tereygd yumurta ,3 dlm peynir ,2 dlm cavdar
iftar: 2 patates canagi icinde sebzeli kıyma fırinda susuz ,bolca salata ,ayran 1 kade tarhana corbasi ekmek yok
21.00 2 kayisi cekirdegi 2 hurma
su bir sonraki sahura kadar 1.5 lt normal 500 ml tarcinli naneli su
spor yok
zor bir gundu orucun ilk gunu
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun kıslar allah kabul etsinKızlar günaydın hayırlı sabahlaraksma.menuyu yazamadım yazayım hemen
Sabah kahvaltı 08.30
1 domates
1 salata
4 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim çavdar (kayısı çayı)
Öğlen 12.30
5 kasık Taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 16.00
1 yeşil elma
Akşam 19.48
1kepce şehriyeli ayran çorbası
Salata kıvırcık
2 kasık pirinç pilavı
Fırında patatesli köfte ama patatesi mi yemedim 3 köfte
Ara 22.00
Türk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul
(Aslinda yuruyus daha fazlaydı adım sayarimi evde unutmuşum . Parka çıkmıştık buda öğleden sonraki adımlar.)
O şarj bizim ev de de çok sorun en son gittim 1 tane daha aldım da rahatladım. InsaAllah geçer canım mide yanman o çok beter bişey çok yaşamışımdırGünaydın kızlar,
akşam katılamadım. eşim sağolsun şarj aletimi bozuk sanıp atmış kendi telefonunu şarj etmedi diye. akşam şarjsız kaldım. sinirlerim tepemdeydi. kendine aldığı da benim telefonu şarj etmedi. çünkü benim soketim sorunlu. her şarj aletiyle şarj edemiyorum. sabah işyerine geldim de burdaki şarja takım hemen. akşam iftar sonrası bi ağırlık çöktü üstüme gözüm açılmadı resmen zor durdum ayakta.
sahurda yediğim peynirde midemi yaktı galiba, midem yanıyor gibi ağzım kuru bu sabah. dün hiç sorunum yoktu oysaki..
Sağol canımAfiyet olsun canim
Günaydın canımGünaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı güzel bir gün geçirelim hepimiz
Tabiki canım yemelisin senin diyetisyenden izNin varHaklısın canım. Yarın hepsini iftarda yicem. Sen hiç merak etme.
Günaydın kızlar
günaydin...
idari izinde olup işe gelenlere selam olsun.
Gunaydin kizlar
Ginaydın
Günaydın kızlar
Günaydın
Günde bir kupa içebilirsin neden böyle düşündün kilo alımı nasıl oldu kiKızlar ben bundan sonra yeşil çay içmeycm yerine rezene çayı içcm bebeğime zayıflattıgını düşünüyorum
Günaydın kızlarGünaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı güzel bir gün geçirelim hepimiz
Emzirenlerde önerilmiyor xcnm zatenKızlar ben bundan sonra yeşil çay içmeycm yerine rezene çayı içcm bebeğime zayıflattıgını düşünüyorum
Aslinda ceza veriyorduk ama ne oldu bilmiyorumZipzip- tatlı yiyenlere spor cezası vardı ne oldu o ramazan diye esnettik mi?
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım gecmis olsunGünaydın kızlar,
akşam katılamadım. eşim sağolsun şarj aletimi bozuk sanıp atmış kendi telefonunu şarj etmedi diye. akşam şarjsız kaldım. sinirlerim tepemdeydi. kendine aldığı da benim telefonu şarj etmedi. çünkü benim soketim sorunlu. her şarj aletiyle şarj edemiyorum. sabah işyerine geldim de burdaki şarja takım hemen. akşam iftar sonrası bi ağırlık çöktü üstüme gözüm açılmadı resmen zor durdum ayakta.
sahurda yediğim peynirde midemi yaktı galiba, midem yanıyor gibi ağzım kuru bu sabah. dün hiç sorunum yoktu oysaki..
Günaydın canım ❤günaydin...
idari izinde olup işe gelenlere selam olsun.
Günaydın canım ❤Ginaydın
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Gunaydin canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı güzel bir gün geçirelim hepimiz
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın
günaydın canım bugün halledeceğim inşallah.Günaydın canım şarj sorunu en büyük sorunlardan biri evde bir tane yedekte tut .
sen daha iyi bilirsin canım. rezene de faydalı tuvalete.Kızlar ben bundan sonra yeşil çay içmeycm yerine rezene çayı içcm bebeğime zayıflattıgını düşünüyorum
günaydın canımm aminnnGünaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı güzel bir gün geçirelim hepimiz
Yıldızlar gözlerinizi kapatın hemen...
Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Bol bol yiyin. Afiyet olsun çiçeklerim.
İnşallah geçer canım. Geçmiş olsun.Günaydın kızlar,
Gunaydin canım ❤❤Günaydın Çiçekler, Yıldızlar,
Musmutlu bir gün olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?