Aha işte benim kilo alma sebebim de tammm olarak buAAaaa ayip ediyosun hep koruyodum son zamanlarda öküz gibi yedim
Gel kafa kafa verelimde eksiye düselimAha işte benim kilo alma sebebim de tammm olarak bu
Kimisinde regli cok etkiliyormuş cnmKizlar bugün morelim cok bozuk
Cuma günü 59.6 idim. O günden beri Daha da hiç tartılmamıştım. Çünkü biliyorumki fazla cikacam morelim bozulacak e kendimide tanıyorum. Fazla cikacak olmamin sebebi Bugün regl 3. Günüm ve sadece gelen 2 damla leke ile duruyorum...
Ama bugün dayanamadım tartildim gozlerimeinanamadim 62.0 geldim. Ya ne alaka gece 12 lerde 1 lerde spor yapıyorum millet iş yerimde 2 tur atiyo kaplumbağa gibi yürüyo ben hi/li adimlarla en az 70 dk. Yürüyorum.
Yediklerimin size yazdıklarımın haricinde hecen 2 küçük salatalik yedim 1 aksamda 1 dilim tb.ekmegi yemistim. E bunlar zaten kacamak degil. Menudede yazardim bunları
Valla bu me simdi fazla çıkacağımı biliyodum regl sorunumdanda bu kadar ne yaa
Sabah inadına canım bile istemediği halde 2 dilim muhallebi yedim. Valla kizdimyemiomda ne oluyo dedim. Haalada kızgınım heves kalmadı resmen. 1 kilo olsa neyse nede 2.6 gramlik ne yapmışım ben sinirim tepemde. Bugünde ruh halim bu. Sevimsizim bugün
Eeee napiyi kızı koyma ısırcam falan diyolar yemek bölümünde bende degistim
mantıklı olmuş o zaman ama bunlarda pek şirinmiş ya çok beğendimEeee napiyi kızı koyma ısırcam falan diyolar yemek bölümünde bende degistim
Halicıyı aradim halilari verdim geri kalan yolluklari banyoda yikadim uzun olanlari,kisa olanlarida makinaya attim,3makinada camasir yikandi astim simdi oturdumNerdesiniz millett. herkes uyukluyor mu yoksaaa
Teşekkür ederim canımmantıklı olmuş o zaman ama bunlarda pek şirinmiş ya çok beğendim
hey maşallah eline sağlık. ne güzel anlattın çok özendim. benim halılar çok eskimiş artık ama değiştirmiyorum gittiği yere kadar gitsin. her odanın tek halısı var sürekli 6 yılı geçti kullanıyoruz. canlarından bezmiş haldelerHalicıyı aradim halilari verdim geri kalan yolluklari banyoda yikadim uzun olanlari,kisa olanlarida makinaya attim,3makinada camasir yikandi astim simdi oturdum
At gitsin çöpe ozamanhey maşallah eline sağlık. ne güzel anlattın çok özendim. benim halılar çok eskimiş artık ama değiştirmiyorum gittiği yere kadar gitsin. her odanın tek halısı var sürekli 6 yılı geçti kullanıyoruz. canlarından bezmiş haldeler
e halısız napcam peki sonraAt gitsin çöpe ozaman
Ayyy çok batiriyolar yaa sinir geliyo
Canım üzme kendini ödemdir ben 1 günde 1 kilo almıştım şimdi gitti hepsiKizlar bugün morelim cok bozuk
Cuma günü 59.6 idim. O günden beri Daha da hiç tartılmamıştım. Çünkü biliyorumki fazla cikacam morelim bozulacak e kendimide tanıyorum. Fazla cikacak olmamin sebebi Bugün regl 3. Günüm ve sadece gelen 2 damla leke ile duruyorum...
Ama bugün dayanamadım tartildim gozlerimeinanamadim 62.0 geldim. Ya ne alaka gece 12 lerde 1 lerde spor yapıyorum millet iş yerimde 2 tur atiyo kaplumbağa gibi yürüyo ben hi/li adimlarla en az 70 dk. Yürüyorum.
Yediklerimin size yazdıklarımın haricinde hecen 2 küçük salatalik yedim 1 aksamda 1 dilim tb.ekmegi yemistim. E bunlar zaten kacamak degil. Menudede yazardim bunları
Valla bu me simdi fazla çıkacağımı biliyodum regl sorunumdanda bu kadar ne yaa
Sabah inadına canım bile istemediği halde 2 dilim muhallebi yedim. Valla kizdimyemiomda ne oluyo dedim. Haalada kızgınım heves kalmadı resmen. 1 kilo olsa neyse nede 2.6 gramlik ne yapmışım ben sinirim tepemde. Bugünde ruh halim bu. Sevimsizim bugün
Ayy halisiz valla daha iyi bombose halısız napcam peki sonrabenim oğlanda çok batırıyor. odasını haftasonu eşim sildi. bakalım kaç gün gidecek.
Dunu okuyamadim ama hep mutlu cumleler yaz canim :) 38 e abla derdirtme bak sıra bize geliyoryaa kızlar allah razı olsun hepinizden de valla en sıkıldığınız anlarınızda elinizi tutanınız olsun hep yanınızda...
az kendimi toparlayıp mutlu cümleler yazacam bu sefer size inşallah çok sağolun çok ilgilendiniz
Kiz hic anlamıyorum 3 cocukla oruc oruc misafir mi aldinDün misafirlerim vardı onlar gittiler sonra annem kaldı falan derken spor yapamadim başkaZipzip-
Eki Görüntüle 2825085
Waowwwwwww6. Takım şairler takımı oldu.
Muhteşemmmm.
Adımızı yıldız koyduk, çiçek koyduk,
North River biz bu yola başkoyduk,
Kansaydık, böreğe, pideye, tatlıya
Üstüste 6 kez şampiyon olur muyduk?
katılıyorum da mümkün değil evim çok soğuk oluyorAyy halisiz valla daha iyi bombos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?