- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben yüzlestim senide sahalara alalim lütfenBende işteyim ve gelmeye de devam edecem. Müdür sordu bana bu konuda bi talebin var mı diye de ben yok dedim. Zaten mesai yine 10-16.00 oldu ve izin konusunda da esnek davranıyor sıkıntım yok. Çalışınca daha rahat geçiyor ramazan.
Sen şimdi niye karıştırıyosun o meseleyi
Tartıldım ama onu saymıyorum bugün bi daha tartılacam
Bide bazı otlar var ama tam bilmiyorum hayıt otumuydu acabaşubatta hiç olmadım.martta oldum.nisanda da hem geç hemde böyle sorunlu oldum. sanırım bir sorun var canım. bayramdan sonrayı bekliyorum dr. için.
test yaptım geçenlerde hamilelikte yoktu.
o zaman kesin adetle alakalı canım. ilaç hakkında bi fikrim yok ama üzgünümyine 1 damla gelmiş reglim..
aynı gün söktürdüğünü bildiğiniz ya da kullandığınız ilaç var mı kızlar.. ramazan ayı bide mübarek ya
anladım canım yine eczacıya bırakacam ilaç işini o zaman mecbur. inşallah vardır. oruca niyetlenmedim daha hiç. akşam 2 aspirin içtim dediğin gibi. teşekkürler ilgine canım sağolasınBnm hep kullandığım var ama adını bilmiyorum, 2 senedir kullanmıyorum malum hamilelik vs. İçinde 12 tane oluyor, günde 3, günde2 yada günde 1 alabiliyorsun, ona göre olma süren uzuyor. Ama 1 günde söktüreni var mı bilmiyorum, aspirin kanı sulandırdığı için etkili olabilir, oruçsan bozma bunun için.
Yine de sötürücü ile birlikte test de al, ne olur ne olmaz.
yok canım ilaç spral hiç kullanmadım. evet dr. şartKorunmak için ilaç falan kullanıyormusun ya da spiral mi takılı? Onlar çok etkiliyor. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum iki aydır öyle azıcık azıcık ve 4 gün sürüyor normalde 5-6gün sürer. Bu ay ilacı bıraktım bakalım faydası olacak mı benimde bi doktora görünmem lazım. Sende en kısa zamanda bi doktora görün bence.
Bunu ben yapmıştım kilo verememiştim ama kendimi iyi hissetmiştim cildim falanda iyiydihic canını skma guzel arkadaşimmm
anladimm canımm allah razi olsun 3 asagi 5 yukari bende boyle programlar yapiyorum turkiyede yogun bir calisma hayatim vardi programli olmaktan baska caren yok zaten baska turlu isler sarpa sariyo .. iftardann mi bacım ben cok kotuydum
kizlar buraya bir goz atınn
7 zeyyin 1 invir beraber yeniyor
Hamurişi,pide vs varsa sahurda kesinlikle susatıyor,baharatlı yediysen o dokunmuş olabilir,aç karna soğuk süt için sahurda birkaç kaşık,yumuşatırGünaydın kızlar,
akşam katılamadım. eşim sağolsun şarj aletimi bozuk sanıp atmış kendi telefonunu şarj etmedi diye. akşam şarjsız kaldım. sinirlerim tepemdeydi. kendine aldığı da benim telefonu şarj etmedi. çünkü benim soketim sorunlu. her şarj aletiyle şarj edemiyorum. sabah işyerine geldim de burdaki şarja takım hemen. akşam iftar sonrası bi ağırlık çöktü üstüme gözüm açılmadı resmen zor durdum ayakta.
sahurda yediğim peynirde midemi yaktı galiba, midem yanıyor gibi ağzım kuru bu sabah. dün hiç sorunum yoktu oysaki..
Maydanoz hem adet söktürmeye hem ödem atmaya faydalı denedinmiKizlar bugün morelim cok bozuk
Cuma günü 59.6 idim. O günden beri Daha da hiç tartılmamıştım. Çünkü biliyorumki fazla cikacam morelim bozulacak e kendimide tanıyorum. Fazla cikacak olmamin sebebi Bugün regl 3. Günüm ve sadece gelen 2 damla leke ile duruyorum...
Ama bugün dayanamadım tartildim gozlerimeinanamadim 62.0 geldim. Ya ne alaka gece 12 lerde 1 lerde spor yapıyorum millet iş yerimde 2 tur atiyo kaplumbağa gibi yürüyo ben hi/li adimlarla en az 70 dk. Yürüyorum.
Yediklerimin size yazdıklarımın haricinde hecen 2 küçük salatalik yedim 1 aksamda 1 dilim tb.ekmegi yemistim. E bunlar zaten kacamak degil. Menudede yazardim bunları
Valla bu me simdi fazla çıkacağımı biliyodum regl sorunumdanda bu kadar ne yaa
Sabah inadına canım bile istemediği halde 2 dilim muhallebi yedim. Valla kizdimyemiomda ne oluyo dedim. Haalada kızgınım heves kalmadı resmen. 1 kilo olsa neyse nede 2.6 gramlik ne yapmışım ben sinirim tepemde. Bugünde ruh halim bu. Sevimsizim bugün
Ben yüzlestim senide sahalara alalim lütfen
İnşallah önemli birşey yoktur. İhmal etme görün doktora canım.şubatta hiç olmadım.martta oldum.nisanda da hem geç hemde böyle sorunlu oldum. sanırım bir sorun var canım. bayramdan sonrayı bekliyorum dr. için.
test yaptım geçenlerde hamilelikte yoktu.
biberiye iyiymiş papatya maydonoz akşam okudum bende. ama o dediğinede bi bakayım canım sağolasınBide bazı otlar var ama tam bilmiyorum hayıt otumuydu acaba
valla çok haklısın. sende biberiye ve papatyayı bir dene istersen canım bende bugün deneyecemBu reglinin varlığı bir dert yokluğu bir dert yeminle, kadınların stresi düşündükleri yetmiyormuş gibi bir de her ay bunu düşün, strese gir, oldu olmadı azdı çoktu, ped var mı, kıyafete çarşafa çıkmış mı, off.
Ben dr hala olmadım, hiç de olacak gibi değilim, 31. Gün 40a kadar olmazsam, ben de söktürücü alacağım.
akşam az vardı az yedim bugün alıyım canım yeyim akşamaBunu ben yapmıştım kilo verememiştim ama kendimi iyi hissetmiştim cildim falanda iyiydi
Hamurişi,pide vs varsa sahurda kesinlikle susatıyor,baharatlı yediysen o dokunmuş olabilir,aç karna soğuk süt için sahurda birkaç kaşık,yumuşatır
Maydanoz hem adet söktürmeye hem ödem atmaya faydalı denedinmi
Bir daha abla demem çok gençmişsin bilmiyordumAyıp Olmaz canim ne olacak :)) 38 im :))
Evet canım teknikerlik için insallah sagol allah razı olsun teşekkürler güzel sözlerin için :)
6. Takım şairler takımı oldu.Günaydın herkese :) cicekli yildizli
İste geldi Çarşamba
Sakın kalan güne aldanma
Tatliya pideye kanma
Cuma tarti var aklindan cikarma
Senden de razı olsun canım.yaa kızlar allah razı olsun hepinizden de valla en sıkıldığınız anlarınızda elinizi tutanınız olsun hep yanınızda...
az kendimi toparlayıp mutlu cümleler yazacam bu sefer size inşallah çok sağolun çok ilgilendiniz
Bababababa bide bana şasiriyo
Kıyafetle tartıldım bide bikaç gündür wc yoktu karnım şişti 75.4 çıktı.
Dün wc ye çıktım bugün kıyafetsiz tartılacağım bakalım
Sen koruyosun diye o kadar çıkmana şaşırdım ama benim normalim bu zatenBababababa bide bana şasiriyo
AAaaa ayip ediyosun hep koruyodum son zamanlarda öküz gibi yedimSen koruyosun diye o kadar çıkmana şaşırdım ama benim normalim bu zaten
Tabiki herkesin her olayı karşılama şekli tavrı farklıdır sen sporda yapıyorsun ayrıca belki de ondan bile şişlik olmustur.Valla allah razı olsun sagol gerçekten arkadaşım. Ben yemedigimden emin oldugumdan üzüldüm bide zaten hassas bir kac gun geçirdim belkide o yüzden oldu. Ama 2.6 cok sacma ya.. dogru diyosun guvenmeliyim kendime. Bir düşüştür yasadim haalada o dususteyim aksama toparlarim spor yaparim her sey duzelecek vs. filan gibi bi hissim gücüm yok
Anlattimya canim kizdim cok. Zaten bu ara canim sıkkın ustune tuz biber oldu bugün bu.
Herkes farkli her sorun farkli ya da senin her zaman sorunalri karşılama gücün farklı olur.
Yumurta yiyemiyorsan ceviz ekle tok tutarmidem almıyor haşlanmış yumurtayı gece. düşününce bile midem bulanıyor migi.. çay yaptım, peynir zeytin tam buğday ekmeğiyle yedim. bolca su içtim yattım. ama sabah bi kalktım midem yanıyor.
Canım hergün tartılmayaa kızlar allah razı olsun hepinizden de valla en sıkıldığınız anlarınızda elinizi tutanınız olsun hep yanınızda...
az kendimi toparlayıp mutlu cümleler yazacam bu sefer size inşallah çok sağolun çok ilgilendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?