Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben yüzlestim senide sahalara alalim lütfen

Bu reglinin varlığı bir dert yokluğu bir dert yeminle, kadınların stresi düşündükleri yetmiyormuş gibi bir de her ay bunu düşün, strese gir, oldu olmadı azdı çoktu, ped var mı, kıyafete çarşafa çıkmış mı, off.
Ben dr hala olmadım, hiç de olacak gibi değilim, 31. Gün 40a kadar olmazsam, ben de söktürücü alacağım.

anladım canım yine eczacıya bırakacam ilaç işini o zaman mecbur. inşallah vardır. oruca niyetlenmedim daha hiç. akşam 2 aspirin içtim dediğin gibi. teşekkürler ilgine canım sağolasın
yok canım ilaç spral hiç kullanmadım. evet dr. şart

Bunu ben yapmıştım kilo verememiştim ama kendimi iyi hissetmiştim cildim falanda iyiydi
Hamurişi,pide vs varsa sahurda kesinlikle susatıyor,baharatlı yediysen o dokunmuş olabilir,aç karna soğuk süt için sahurda birkaç kaşık,yumuşatır
Maydanoz hem adet söktürmeye hem ödem atmaya faydalı denedinmi

şubatta hiç olmadım.martta oldum.nisanda da hem geç hemde böyle sorunlu oldum. sanırım bir sorun var canım. bayramdan sonrayı bekliyorum dr. için.
test yaptım geçenlerde hamilelikte yoktu.
İnşallah önemli birşey yoktur. İhmal etme görün doktora canım.

Bide bazı otlar var ama tam bilmiyorum hayıt otumuydu acaba
biberiye iyiymiş papatya maydonoz akşam okudum bende. ama o dediğinede bi bakayım canım sağolasın
valla çok haklısın. sende biberiye ve papatyayı bir dene istersen canım bende bugün deneyecem
akşam az vardı az yedim bugün alıyım canım yeyim akşama

Günaydınlar herkese
Ramazan ödemleri başladı bendede,vücut oruçta toksin atarmış onlarmı ödem yapıyor bilmiyorum ki ,atılamadıkları zaman bizi hasta ediyorlar zaten,iftar sahur arası içilen su ve hareket bu yüzden önemli galiba,alışırız birkaç güne inşallah

yaa kızlar allah razı olsun hepinizden de valla en sıkıldığınız anlarınızda elinizi tutanınız olsun hep yanınızda...
az kendimi toparlayıp mutlu cümleler yazacam bu sefer size inşallah çok sağolun çok ilgilendiniz

Günaydın herkese :) cicekli yildizli

İste geldi Çarşamba
Sakın kalan güne aldanma
Tatliya pideye kanma
Cuma tarti var aklindan cikarma
6. Takım şairler takımı oldu.
Muhteşemmmm.

Adımızı yıldız koyduk, çiçek koyduk,
North River biz bu yola başkoyduk,
Kansaydık, böreğe, pideye, tatlıya
Üstüste 6 kez şampiyon olur muyduk?

Son düzenleme:
Tabiki herkesin her olayı karşılama şekli tavrı farklıdır sen sporda yapıyorsun ayrıca belki de ondan bile şişlik olmustur.

Benim demek istediğim kendimizi her salisimiz da bu süreç daha da uzuyor ne yazik ki.
Haklısın ben biraz gerçekçi oluyorum neyse sen 57leri görmüş insansın buda bir geçiş dönemi bir kere yaptın yine yaparsın üzulme dünü dünde bırak bugüne bak

Son düzenleme:
midem almıyor haşlanmış yumurtayı gece. düşününce bile midem bulanıyor migi.. çay yaptım, peynir zeytin tam buğday ekmeğiyle yedim. bolca su içtim yattım. ama sabah bi kalktım midem yanıyor.
Yumurta yiyemiyorsan ceviz ekle tok tutar
Canım hergün tartılma
Ödem olabilir
Adet şişkinliğidir
Yeşilçay ve suyu arttır

Birde ben menülerin çok az buluyorum o yüzden vücut kendini korumaya geçmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…