Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gih maaşları tekniklere goredaha düşük die görevde yükselmeye girmek icin elektronik okuyorum canim. Ara sinav var haftaya
teknikerlik içinmi ?
hayırlısı olsun inşallah istedigin yere gelirsin yaparsin sen abla:)
MaşaAllah diyorum :) nasıl 2 çocukla ders çalışıp memur olmuşsa bunu da yaparsin

Günaydın kızlar,

akşam katılamadım. eşim sağolsun şarj aletimi bozuk sanıp atmış kendi telefonunu şarj etmedi diye. akşam şarjsız kaldım. sinirlerim tepemdeydi. kendine aldığı da benim telefonu şarj etmedi. çünkü benim soketim sorunlu. her şarj aletiyle şarj edemiyorum. sabah işyerine geldim de burdaki şarja takım hemen. akşam iftar sonrası bi ağırlık çöktü üstüme gözüm açılmadı resmen zor durdum ayakta.

sahurda yediğim peynirde midemi yaktı galiba, midem yanıyor gibi ağzım kuru bu sabah. dün hiç sorunum yoktu oysaki..

geçmiş olsun. sahurda çay yumurta zeytin ve yeşillik yemelisin.

geçmiş olsun. sahurda çay yumurta zeytin ve yeşillik yemelisin.
midem almıyor haşlanmış yumurtayı gece. düşününce bile midem bulanıyor migi.. çay yaptım, peynir zeytin tam buğday ekmeğiyle yedim. bolca su içtim yattım. ama sabah bi kalktım midem yanıyor.

Afiyet olsun canım sutlac salı gunune hic olmadi
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun rulo pasta
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Günaydın canım şarj sorunu en büyük sorunlardan biri evde bir tane yedekte tut .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…