teknikerlik içinmi ?Gih maaşları tekniklere goredaha düşük die görevde yükselmeye girmek icin elektronik okuyorum canim. Ara sinav var haftaya
yazı mı bekliyorsunuz canımgünaydin...
idari izinde olup işe gelenlere selam olsun.
geçmiş olsun. sahurda çay yumurta zeytin ve yeşillik yemelisin.Günaydın kızlar,
akşam katılamadım. eşim sağolsun şarj aletimi bozuk sanıp atmış kendi telefonunu şarj etmedi diye. akşam şarjsız kaldım. sinirlerim tepemdeydi. kendine aldığı da benim telefonu şarj etmedi. çünkü benim soketim sorunlu. her şarj aletiyle şarj edemiyorum. sabah işyerine geldim de burdaki şarja takım hemen. akşam iftar sonrası bi ağırlık çöktü üstüme gözüm açılmadı resmen zor durdum ayakta.
sahurda yediğim peynirde midemi yaktı galiba, midem yanıyor gibi ağzım kuru bu sabah. dün hiç sorunum yoktu oysaki..
evet yazi bekliyorum.yazı mı bekliyorsunuz canım
bende geldim bu akşamdan itibaren başlıyor yasaklar ve idari izinler yarın gelmeyiz heraldegünaydin...
idari izinde olup işe gelenlere selam olsun.
midem almıyor haşlanmış yumurtayı gece. düşününce bile midem bulanıyor migi.. çay yaptım, peynir zeytin tam buğday ekmeğiyle yedim. bolca su içtim yattım. ama sabah bi kalktım midem yanıyor.geçmiş olsun. sahurda çay yumurta zeytin ve yeşillik yemelisin.
Gunaydin kizlar
günaydııınGinaydın
bende gitmeyecegim işe.. bende iki taraftan idari izinbende geldim bu akşamdan itibaren başlıyor yasaklar ve idari izinler yarın gelmeyiz heralde
iki taraftan izin ne demek kız anlamadımbende gitmeyecegim işe.. bende iki taraftan idari izin
biri engelli çalışan digeri 10 yaş altı kadin personele :)iki taraftan izin ne demek kız anlamadım
anladım canım. özel sektöre faydalı bişe çıkmadı ben bizi de düşünür dedim ama .. gücü yetmiyor devletin bu konuda.. bizimde çıkışı 5 e çekse patron bende sevinecem..biri engelli çalışan digeri 10 yaş altı kadin personele :)
özel sektörlerede tevşik edecekti diyor amaanladım canım. özel sektöre faydalı bişe çıkmadı ben bizi de düşünür dedim ama .. gücü yetmiyor devletin bu konuda.. bizimde çıkışı 5 e çekse patron bende sevinecem..
Afiyet olsun canım sutlac salı gunune hic olmadiEki Görüntüle 2824717
Bugünkü menim sahur 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği
İftar 1 kase tarhana çorbası 1 tavuk şinitzel 5 kaşık cacık 1 küçük kase fırında sütlaç
10 set lag raise yaptım birazda bacak hareketleri yaptım
Afiyet olsun canimSahur, iki çavdar ekmeği arası bir dilim salam bir dilim kaşar sandviç bir bardak süt.
İftar, 2 bardak su bir tane hurma bir kase yoğurt çorbasi, bir kase kuru fasulye, bir kepçe kavurma, az salata,bir küçük kase cacık.Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sahur
3 hurma
5 zeytin
2 haş yumurta
Yoğurt
İftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
Tavuk 1 d patetes
Nohutlu bamya ( çok şükür bitti:)
Salata yeşillik brokoli
Ara 2 d elma
Çok az kabak çekirdeği leblebi
Ceviz kadar kesme (pekmezden yapılır)
10 bin adım
Eki Görüntüle 2824750
E Elif_EylulZipzip-
Afiyet olsun rulo pastaMenüm sahur 03.30
1.5 kepekli ekmek 2 haş yumurta az çörek otlu peynir domates salatalık az tahinpekmez 1 salam
Su 1lt
İftar19.15
1 tabak mantar sote 3 kaşık dövme pilavı ayran salata 1 hurma
2 çatal rulo pasta muzlu
Su 2 lt
Spor 300 ip atlama 99 p
Bölgesel 26 dk 156 p
2700 adım 60 p
Zipzip- @Nidsalii
Afiyet olsun canımIyi geceler
Sahur
1. 00
2 kş yulaf, 1 kş chia, kuruyemis, 3 hurma, 1 bar. Badem sütü
3.30
2 dil. Kabak mücver
Yogurt
Yarim dil. Ekm
İftar 20.32
1 hurma, yarim ceviz
1 kepce corba
5 kş arap tava (firinda kiymali sebze)
Salata
1 bar ayran
23.00
Az badem sütlü kahve
2 tane kuruyemis, kurumeyveli kurabiye
Suyu bilemiyorum, icip duruyom :))
Afiyet olsun canımsalı menusu
sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir arkasindan 500 ml su
sahur :1 tereygd yumurta ,3 dlm peynir ,2 dlm cavdar
iftar: 2 patates canagi icinde sebzeli kıyma fırinda susuz ,bolca salata ,ayran 1 kade tarhana corbasi ekmek yok
21.00 2 kayisi cekirdegi 2 hurma
su bir sonraki sahura kadar 1.5 lt normal 500 ml tarcinli naneli su
spor yok
zor bir gundu orucun ilk gunu
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Afiyet olsun canımKızlar günaydın hayırlı sabahlaraksma.menuyu yazamadım yazayım hemen
Sabah kahvaltı 08.30
1 domates
1 salata
4 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim çavdar (kayısı çayı)
Öğlen 12.30
5 kasık Taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 16.00
1 yeşil elma
Akşam 19.48
1kepce şehriyeli ayran çorbası
Salata kıvırcık
2 kasık pirinç pilavı
Fırında patatesli köfte ama patatesi mi yemedim 3 köfte
Ara 22.00
Türk kahvesi
Zipzip- E Elif_Eylul
(Aslinda yuruyus daha fazlaydı adım sayarimi evde unutmuşum . Parka çıkmıştık buda öğleden sonraki adımlar.)
Günaydın canım şarj sorunu en büyük sorunlardan biri evde bir tane yedekte tut .Günaydın kızlar,
akşam katılamadım. eşim sağolsun şarj aletimi bozuk sanıp atmış kendi telefonunu şarj etmedi diye. akşam şarjsız kaldım. sinirlerim tepemdeydi. kendine aldığı da benim telefonu şarj etmedi. çünkü benim soketim sorunlu. her şarj aletiyle şarj edemiyorum. sabah işyerine geldim de burdaki şarja takım hemen. akşam iftar sonrası bi ağırlık çöktü üstüme gözüm açılmadı resmen zor durdum ayakta.
sahurda yediğim peynirde midemi yaktı galiba, midem yanıyor gibi ağzım kuru bu sabah. dün hiç sorunum yoktu oysaki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?