Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

birbeste şimdi okudum canim soyle ki regl olmadigim donemde diyetisyende 7kg ödemim cikmisti regl olunca 4 e dustu senin bunyen olmaya çalışıyor olamiyor acaba icerde neler oluyor ki boyle sisiyorsun. Sinirlenip vazgecme bende veremiyorum deyip yiyordum sonra ustune 2 daha ekleniyor ee hic verme dur yerinde yine bile bile eklemekten iyidir ama bzen o duygusallik bitiriyor cozum yola devam edebilmekye ve sen isigi görmüşsün :)

Kiz hic anlamıyorum 3 cocukla oruc oruc misafir mi aldin azicik caninizin kiymetini bilin ya :)
Canım mecburen misifirdi onlar Eskişehir'den teyzem geldi evrak işi için akşam üstü gittiler 2 kızını bana bıraktı annemle gittiler. Yoksa Ramazanda kimse kimseye boyle bir durumda gitmemeli.

Kalan enerjimle kizimla dans ettim 30dk
Daha 3500 de adimlarim en zoru spor oluyor havalar isinmis olsa cikardik disari diyecegim de 7den sonra cikmakta ysak
Bende dans ettim şimdi 30 dakika ziplamali kızlar müzik eşliğinde dansı seviyor valla hiç açlık hissetmiyorum son dakikalarda susuzluk bastiyor her dakika su içiyordum alışkanlık olmuştu 3 litreyi geçiyordu çünkü akşam ilk iftarimda 5 su bardak su ile açtım düşün yemek yemeye fırsat olmadı

7 kgmu ne çokmuş

Canım mecburen misifirdi onlar Eskişehir'den teyzem geldi evrak işi için akşam üstü gittiler 2 kızını bana bıraktı annemle gittiler. Yoksa Ramazanda kimse kimseye boyle bir durumda gitmemeli.
aynen öyle ablam geçenlerde boludan anneme geldi ameliyat sonrası bakmak için,ben annemle yakin oturuyorum banada gelip gittiler herkes grip oldu odumuz koptu annem ameliyatli bide Allah'tan negatif ciktilar
ben acikiyorum ya emzirdigim için mi bilmem ama açınca hic yiyemiyorum
7 kgmu ne çokmuş
maalesef

Sabah
1 dilim beyaZ peynir,,, 4 zeytin,, yeşillik,,, domates,,, beyaz çay

Ara Türk kahvesi

Öğle 1 Activia,,, 2 kaşık chia,, 3 çilek

Ara sütlü kahve,,, 5 çağla

Akşam
1 tabak etli yeşil fasulye,,,, 6 kaşık bulgur pilavı,,,, 1 kase cacık

Su şimdilik 2.5 litre

Saat 9 gibi yeşilçay içerim

Hayırlı iftarlar

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…