Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar 2 gundur spor yapamıyorum. Daha doğrusuvakit bulamiyorum. Evden çalışıyorum 7de bitiyor mesaim bazen 8. Sonra iftar ortalik topla derken saat 10 oluyo nerdeyse cocugu uyutup kendim 2 saatcik uyuyim sahura kadar diye yatıyorum. Sabah da erken kalkiyorum hic bosluk yaratamıyorum kendime. Ramazanda kilo verebilirim derken aksine alacagim gibi hissediyorum. Onceki deneyimimden biliyorum sadece yediklerime dikkat etmekle olmuyor bu is sporsuz. Ne yapicam ne edicem bilmiyorum

Kızlar 2 gundur spor yapamıyorum. Daha doğrusuvakit bulamiyorum. Evden çalışıyorum 7de bitiyor mesaim bazen 8. Sonra iftar ortalik topla derken saat 10 oluyo nerdeyse cocugu uyutup kendim 2 saatcik uyuyim sahura kadar diye yatıyorum. Sabah da erken kalkiyorum hic bosluk yaratamıyorum kendime. Ramazanda kilo verebilirim derken aksine alacagim gibi hissediyorum. Onceki deneyimimden biliyorum sadece yediklerime dikkat etmekle olmuyor bu is sporsuz. Ne yapicam ne edicem bilmiyorum

14 nisan carsamba

Sahur 3.00 gibiydi heralde
1 kş domates soslu 2 yumurtali omlet
Peynir
Salata
2 dil. Unsuz keto ekmek

Iftar 20. 35
4 küçücük firin köfte
1 kş yogurtlu pancar
1 kş domatesli kuru domates
2-3 kş salata

Ara yapmayi düşünmüyorum
Bugün sahuruda daha hafif yapmaya calisacam

İyi akşamlar kızlar hemen menü yazayım

Sahur 2 haş yumurta
5 zeytin
Dom salatalık
Çökelek

İftar
1 hurma 1 kase mercimek çorbası
1 kaşık bademli pirinç pilavı
1 kaşık mantarlı tavuk sote
Kavrulmuş ot salata cacık

Ara 3.5 fındık
5 10 çekirdek
Avuç içi kadar pestil

Canım ödem de vardır wc etkiler 1.2 kg çok oynak olabilir. Sen uzun vadeye bakacaksın 15 günlük sonuç aylık sonuç. Bir de vücutta yağ azalıyor kas artıyor yürüdükçe. Bazen tartıda sabit geliriz ama halbuki 2 kg yağ kaybetmiş olabiliriz. Boşver tatlıyı devam et sen illaki kırılacak gidecek

Afiyet olsun kizlar

Buraya yazdiktan sonra uykusuz kalmayi goze alip spor yaptım azıcık
10 dk pilates=60 puan
15 dk leslie 2 mile= 45 puan
Twist 100 tane= 7 puan oluyo galiba
Mekik 20= 20 puan
Toplam 132 puan
Zipzip- N Nidsalii

Günlük en azından 20 dk pilates ya da 20 dk leslie yaparak sizce faydasini görebilir miyim. Onceki zayıflama donemimde her gün 1 saat spor yaptığım için 20 dk yeterli olur mu bilmiyorum. En azindan 20 dk sporicin vakit ayirmaya calisacagim eger verimli olursa arkadaşlar

Spor spordur canım emin ol faydası olur. Haftada 140 dk eder biraz kalori yakmış olursun. 1 Ayda 560 dk yani neredeyse 10 saat sence az mı

Sahur03.30
1.5kepekli ekmek 1 kbrt kutusu beyaz peynir domatessalatalık 3 tane küçük rafadan yumurta(kendi tavuğumuzun) az tahin pekmez 2 siyah zeytin
İftar19.15
1 tabak patlıcan kebabı(4 patlıcan 3 kıyma vardı tabakta)1 kase cacık 1 lokma ramazan pidesi 1 tavuklu börek(kepekli beyaz un karışık) yeşillik
21.30 1 küçük dilim maraş dondurması(4 çatal falan)
23.00 1 fincan nescafe
Su 3.5 lt
Spor 1602 adım 30 p
Zipzip- N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210415-010643_Samsung Health.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 16
Spor spordur canım emin ol faydası olur. Haftada 140 dk eder biraz kalori yakmış olursun. 1 Ayda 560 dk yani neredeyse 10 saat sence az mı
Böyle düşününce haklisin canm hic yapmamaktan iyidir sonuçta teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…