Annem dediÖğretmeninşz hiç demedi mi size "kızım arkadaşların camdan atlasa sen de mi atlayacaksın" diye
Canım ödem de vardır wc etkiler 1.2 kg çok oynak olabilir. Sen uzun vadeye bakacaksın 15 günlük sonuç aylık sonuç. Bir de vücutta yağ azalıyor kas artıyor yürüdükçe. Bazen tartıda sabit geliriz ama halbuki 2 kg yağ kaybetmiş olabiliriz. Boşver tatlıyı devam et sen illaki kırılacak gidecekValla allah razı olsun sagol gerçekten arkadaşım. Ben yemedigimden emin oldugumdan üzüldüm bide zaten hassas bir kac gun geçirdim belkide o yüzden oldu. Ama 2.6 cok sacma ya.. dogru diyosun guvenmeliyim kendime. Bir düşüştür yasadim haalada o dususteyim aksama toparlarim spor yaparim her sey duzelecek vs. filan gibi bi hissim gücüm yok
Anlattimya canim kizdim cok. Zaten bu ara canim sıkkın ustune tuz biber oldu bugün bu.
Herkes farkli her sorun farkli ya da senin her zaman sorunalri karşılama gücün farklı olur.
Bir lokma yedim oyuna gelmedim@Ytmz gelme dış mihrakların oyununa
14 nisan carsamba
Sahur 3.00 gibiydi heralde
1 kş domates soslu 2 yumurtali omlet
Peynir
Salata
2 dil. Unsuz keto ekmek
Iftar 20. 35
4 küçücük firin köfte
1 kş yogurtlu pancar
1 kş domatesli kuru domates
2-3 kş salata
Ara yapmayi düşünmüyorum
Bugün sahuruda daha hafif yapmaya calisacam
Afiyet olsun kizlarİyi akşamlar kızlar hemen menü yazayım
Sahur 2 haş yumurta
5 zeytin
Dom salatalık
Çökelek
İftar
1 hurma 1 kase mercimek çorbası
1 kaşık bademli pirinç pilavı
1 kaşık mantarlı tavuk sote
Kavrulmuş ot salata cacık
Ara 3.5 fındık
5 10 çekirdek
Avuç içi kadar Eki Görüntüle 2825524 pestil
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun kizlar
Uuu süpersin6. Takım şairler takımı oldu.
Muhteşemmmm.
Adımızı yıldız koyduk, çiçek koyduk,
@T u t a s t e biz bu yola başkoyduk,
Kansaydık, böreğe, pideye, tatlıya
Üstüste 6 kez şampiyon olur muyduk?
Spor spordur canım emin ol faydası olur. Haftada 140 dk eder biraz kalori yakmış olursun. 1 Ayda 560 dk yani neredeyse 10 saat sence az mıBuraya yazdiktan sonra uykusuz kalmayi goze alip spor yaptım azıcık
10 dk pilates=60 puan
15 dk leslie 2 mile= 45 puan
Twist 100 tane= 7 puan oluyo galiba
Mekik 20= 20 puan
Toplam 132 puan
Zipzip- N Nidsalii
Günlük en azından 20 dk pilates ya da 20 dk leslie yaparak sizce faydasini görebilir miyim. Onceki zayıflama donemimde her gün 1 saat spor yaptığım için 20 dk yeterli olur mu bilmiyorum. En azindan 20 dk sporicin vakit ayirmaya calisacagim eger verimli olursa arkadaşlar
Böyle düşününce haklisin canm hic yapmamaktan iyidir sonuçtaSpor spordur canım emin ol faydası olur. Haftada 140 dk eder biraz kalori yakmış olursun. 1 Ayda 560 dk yani neredeyse 10 saat sence az mı
Afşyet olsunMenumde yoktu
Cok az badem sütüyle kahve iciyorum kizlar
Afiyet olsun canım.Menumde yoktu
Cok az badem sütüyle kahve iciyorum kizlar
Sagol cnmAfşyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?