No no no no no baklava cıssss, dokunanı yakarSagol cnmmasada duran 3-5 tane baklava yaninda iyi giderdi
1-2 saat sonra sahur olarak baharatli yogurt yiyip kapatirim heralde
İyi fikirmiş bence, ilçelerde tüm lokantalar kapalıdır ramazanda biz de kapatabilirmişiz, kapıya da tadilata girdik, bayramdan sonra görüşürüz yazardıkRamazanda takimi kapatsak, bayramdan sonra açsak nasil olurdu
Yok kizzzz tatlinin t sini agzima almadigim halde gitmiyor :)) öyle bi lüksüm yok zatenNo no no no no baklava cıssss, dokunanı yakarkilo bir yana sağlığa zararlı (dedi ve ertesi gün yarım kilo baklavayı gömdü )
Sahurda az yiyenlere hayranım, bnm gün boyu enerjik olmam lazım, sürekli küçüğün peşinde koşmam büyüğe de laf yetiştirmem lazım, annemlere gittiğim bir gün deneyeceğim ama şuan cesaretim yok
Pandemi sebebiyle kapaliyiz da diyebilirizİyi fikirmiş bence, ilçelerde tüm lokantalar kapalıdır ramazanda biz de kapatabilirmişiz, kapıya da tadilata girdik, bayramdan sonra görüşürüz yazardık
Aynen ya esim aksam bakiyor simdi sen doydun mu sen ne yedin diyor. Geçmişte cok yedim bunlar onun bedeli diyorum. Allahtan sahurda hiçbir zaman cok yemedim ama neden hala sadece -200 ya ağlayacağımPandemi sebebiyle kapaliyiz da diyebiliriz
Gunduz aklimdan, gözümden öyle seyler geciyor ki
Offf gönlümüzce iftar sahur bile yapamiyoz
Ramazan da dengeler bozuluyor. Gece yiyoruz uyuyoruz. İnşallah cuma düşer.Aynen ya esim aksam bakiyor simdi sen doydun mu sen ne yedin diyor. Geçmişte cok yedim bunlar onun bedeli diyorum. Allahtan sahurda hiçbir zaman cok yemedim ama neden hala sadece -200 ya ağlayacağım
Günaydın canımGünaydınnnnnn diyetdaşlarim...
afiyet olsun ablaMenumde yoktu
Cok az badem sütüyle kahve iciyorum kizlar
6. Takım şairler takımı oldu.
Muhteşemmmm.
Adımızı yıldız koyduk, çiçek koyduk,
North River biz bu yola başkoyduk,
Kansaydık, böreğe, pideye, tatlıya
Üstüste 6 kez şampiyon olur muyduk?
Afiyet olsun canım sen emzirmiyordunSahur, 3 dilim peynir (dilimler büyük değil)
5 zeytin, bir yemek kaşığı lor peyniri, 3 ceri domates ,4 parça salatalık bir çk kahvaltılık sos bir bardsk çay.
İftar, bir kepçe çorba 1 kepçe fasulye 1 kepce kavurma küçük kase cacık avuç içi kadar pide bir tabak salata. 3 bardak su.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımçarşamba menusu
sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir
sahur :1 haş yumurta salata(maudonoz baharat chia keten ) ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar
iftar: 1 hurma 5 yk etli kuru fasulye susuz ,bolca salata ,yoğurt, 3 yk tarhana corbasi
21.00 2 hurma
su 1.5 lt
spor 60 dk temposuz yürüyüş
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?