- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Günaydın canım geçmiş olsunHayırlı sabahlar kızlar. Küçük oğlum ateşli iki gündür uğrayamıyorum. Sizler nasılsınız?
günaydın canımm. bakalım yarın neler olacak. ramazanın ilk günleri olduğundan ne sonuçlar çıkacak meraktayımGünqydın kızlar bugün kaçamaksız olsun akşama inşallah yarın cuma
Perşembe perişanlık ondan yapmıyorum deEşim iki aydır dolma istiyor. Bu akşam yapar msn dedi. Yok bugün perşembe diyorum ne alaka diyor adam4 gündür de kıyma almış her akşam lahmacun hayaliyle eve geliyor bugün de atlatsam tamamdır
Çok güzel,beyaza benziyorEki Görüntüle 2825655
Çiçek aldığımız yer var şirkete, gelirken bana bundan getirmiş çok sevdim. Kalanchoe'ymiş adı. Böyle kibar düşüncelere bayılıyorum. Bide baktım renkleri var. acaba hangi renk açacak meraktayım
Aynı durumdayım.MBen bugün sabahtan aç ve susuz hissediyorum.. anlamadım neden olduğunu. bugün bana zor geçecek.
Afiyet olsun canımGünaydınlar
Çarşamba menüm
Sahur/2 d.ekmek,3 yk sahan yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez,1 sb ayran
İftar/2 kepçe çorba,2 yk yoğurtlu ıspanak,
2 ad.içli köfte,1 hurma,1/8 pide,az salata
Ara/ st granül kahve,yarım ayva
Su/2 lt
Spor 2000 adım,10 dk eva denemesi
Zipzip- E Elif_Eylul
Ramazan yorgunlugu başka oluyor canım üstelik akşama kadar calisiyormussun sadece yarım saat bile olsa egzersiz iyi gelecektir. Tüm gün hareketsiz kalmaktan iyidir, yavaş yavaş toparlarsinKızlar 2 gundur spor yapamıyorum. Daha doğrusuvakit bulamiyorum. Evden çalışıyorum 7de bitiyor mesaim bazen 8. Sonra iftar ortalik topla derken saat 10 oluyo nerdeyse cocugu uyutup kendim 2 saatcik uyuyim sahura kadar diye yatıyorum. Sabah da erken kalkiyorum hic bosluk yaratamıyorum kendime. Ramazanda kilo verebilirim derken aksine alacagim gibi hissediyorum. Onceki deneyimimden biliyorum sadece yediklerime dikkat etmekle olmuyor bu is sporsuz. Ne yapicam ne edicem bilmiyorum
14 nisan carsamba
Sahur 3.00 gibiydi heralde
1 kş domates soslu 2 yumurtali omlet
Peynir
Salata
2 dil. Unsuz keto ekmek
Iftar 20. 35
4 küçücük firin köfte
1 kş yogurtlu pancar
1 kş domatesli kuru domates
2-3 kş salata
Ara yapmayi düşünmüyorum
Bugün sahuruda daha hafif yapmaya calisacam
İyi akşamlar kızlar hemen menü yazayım
Sahur 2 haş yumurta
5 zeytin
Dom salatalık
Çökelek
İftar
1 hurma 1 kase mercimek çorbası
1 kaşık bademli pirinç pilavı
1 kaşık mantarlı tavuk sote
Kavrulmuş ot salata cacık
Ara 3.5 fındık
5 10 çekirdek
Avuç içi kadar Eki Görüntüle 2825524 pestil
Yapman hiç yapmamaktan daha iyidir kilo vermede yine yardımcı olur hareket etmen.Buraya yazdiktan sonra uykusuz kalmayi goze alip spor yaptım azıcık
10 dk pilates=60 puan
15 dk leslie 2 mile= 45 puan
Twist 100 tane= 7 puan oluyo galiba
Mekik 20= 20 puan
Toplam 132 puan
Zipzip- @Nidsalii
Günlük en azından 20 dk pilates ya da 20 dk leslie yaparak sizce faydasini görebilir miyim. Onceki zayıflama donemimde her gün 1 saat spor yaptığım için 20 dk yeterli olur mu bilmiyorum. En azindan 20 dk sporicin vakit ayirmaya calisacagim eger verimli olursa arkadaşlar
Sahur03.30
1.5kepekli ekmek 1 kbrt kutusu beyaz peynir domatessalatalık 3 tane küçük rafadan yumurta(kendi tavuğumuzun) az tahin pekmez 2 siyah zeytin
İftar19.15
1 tabak patlıcan kebabı(4 patlıcan 3 kıyma vardı tabakta)1 kase cacık 1 lokma ramazan pidesi 1 tavuklu börek(kepekli beyaz un karışık) yeşillik
21.30 1 küçük dilim maraş dondurması(4 çatal falan)
23.00 1 fincan nescafe
Su 3.5 lt
Spor 1602 adım 30 p
Zipzip- @Nidsalii
Afiyet olsun kizlarHayırlı sahurlar dun ki menum
Sahur
1 yumurta
1/2 salatalık
4 çeri
1kk peynir
1 dlm kizarmis ekmek
İftar
1 kepce mercimek
5yk kabak yemeği
Bol salata
Su: 1.5 lt spor: 30dk dans +15dk leslie Eki Görüntüle 2825578 adımlarım
Zipzip- E Elif_Eylul
Gunaydin kizlar
Günaydınnnnnn diyetdaşlarim...
Günaydın kizlar dünün menüsü akşam yoğunluk ve yorgunluktan giremedim buraya
Kahvaltı saat 09.00
Peynir çok yarısını yedim anca
Öğlen yemedim kahvaltı sağlam tuttu
Akşam 19.48 de
4 hurma
Bir kepçe şehriyeli ayran çorbası
Kıvırcık salata
Kırmızı lahana salatası 4 kasık kadar
2 köfte
5 kasık Taze fasulye
Akşamları ekmek hiç yemiyorum
1 çatalda baklava
Ara 20.50
1 bardak şekersiz çay
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Yuruyusumde tempolu
Günaydın
günaydin
iftardan sonra hiç bişi yemiyorum hele sevdiğim diziyi bile izleyemedim.
2 lt su içtim iftardan sonra. çok susamişim
spor da cıks...
hergün kıza masal oku masal okumasina 1-2 saat sürüyor o yüzden yanina su alıyorum okurken damagim kuruyor
şu idari izin genelgesi henüz iş yerime gelmedi. gelse sahura kadar uyumam herade.
Günaydınguzel bi gün olsun...bugun perşembe...iftar menümüzu hafif tutalım
çarşamba menusu
sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir
sahur :1 haş yumurta salata(maudonoz baharat chia keten ) ,3 dlm peynir ,1 dlm cavdar
iftar: 1 hurma 5 yk etli kuru fasulye susuz ,bolca salata ,yoğurt, 3 yk tarhana corbasi
21.00 2 hurma
su 1.5 lt
spor 60 dk temposuz yürüyüş
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii Cordelia
Emziriyorum canimAfiyet olsun canım sen emzirmiyordun
Gunaydin kizlar
Hayırlı sabahlar kızlar. Küçük oğlum ateşli iki gündür uğrayamıyorum. Sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar
Çarşamba menüsü
Sahur yok
İFTAR
Yarım kepçe Tarhana çorbası
2 tavuk kanat
3 yk barbunya
3 yk Yoğurtlu semizotu
Salata
2 ltye yakın su
Bu hafta çok spor yapacağım derken hiç yapamadım ya
Günaydın kızlar hadi yıldızlar bugün son günyarın hepimiz parlayacağızz çiçekler hazırlanın yenilgiye
Günqydın kızlar bugün kaçamaksız olsun akşama inşallah yarın cuma
GünaydınlarGünaydınlar
Çarşamba menüm
Sahur/2 d.ekmek,3 yk sahan yumurta,1 yk peynir,1 tk pekmez,1 sb ayran
İftar/2 kepçe çorba,2 yk yoğurtlu ıspanak,
2 ad.içli köfte,1 hurma,1/8 pide,az salata
Ara/ st granül kahve,yarım ayva
Su/2 lt
Spor 2000 adım,10 dk eva denemesi
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSahur 02:30
3 çatal patatesli omlet
2 parça simit
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık
iftar 19:15
1 karnıyarık
1 yk pilav
Salata
1 kepçe Hoşaf
4 yk kabak yemeği
2 lt su
Çok gğzel oluyor bunlar güle gülw büyüt, büyük saksıda daha da büyüyüp genişliyorEki Görüntüle 2825655
Çiçek aldığımız yer var şirkete, gelirken bana bundan getirmiş çok sevdim. Kalanchoe'ymiş adı. Böyle kibar düşüncelere bayılıyorum. Bide baktım renkleri var. acaba hangi renk açacak meraktayım
Perşembe günü dolma mı olur tövbe, bismillah.Eşim iki aydır dolma istiyor. Bu akşam yapar msn dedi. Yok bugün perşembe diyorum ne alaka diyor adam4 gündür de kıyma almış her akşam lahmacun hayaliyle eve geliyor bugün de atlatsam tamamdır
İnşallah kabul eder canım.Günaydın herkese
Bugün allah kabul ederse niyetliyim..
Tamam canım sınavını atlat öncelikle sonrasinda gelirsin sınavlarinda basarilar diliyorumCanım mesajin cok iyi geldi. Cok tesekkur ederim. Insanin öğreneceği hiç bitmiyor sağolasın. Gercekten 3 söktürücü hap ictim haala sabahki gelen 1 damla ile duruyorum ve bugun 3. Gün bide güya. Karnim cok şiş ruhhum çok şiş bi yuhafliklar var bende hayır olsun. Gerçekten iyi geldin allah razi olsun
Kızlar ilginiz icin cok cok sağolun iş yerinde canimda sıkkın haftayada sinavim var hepte ustuste gelirya öyle bir sey oldu.Cokta duygusalim 1 aglar 1 güler durumdayim bu hafta hep.
Amann insanoğlu iste Saglikliyiz başımızı sokacak evimiz isimiz var nankörlük etmeden kendimi toparlamam şart ama 1 haftaya ihtiyacim var. En azindan sinavi atlatayim.
Kaptanim haftaya tartimla gelirim inşallah az ruh tamir edip gelecem canım ben müsadenle. Bi hava alıyım olar mı canım @zipzip etiketlenmiyor biriniz mesajimi etiketler misiniz bi zahmet kaptana sorun var sanirim bende olmadı.
Cok öpüyorum hepinizide.
Filizcim yapacam o çörekotunu benim icin nete mi girdin sen sagolasın
Sağol canım. Götürdük boğazları kızarmış dedi.Günaydın kızlarrr
Günaydın canım geçmiş olsun nesi var doktora göründünüz mü?
Canım geçit derken Kayma olmasın oYarın yıldızlar geçidi var
Sağol canımGünaydın canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?