Sağol kaptanım
Kendini toparla, işlerini hallet gel.Canım mesajin cok iyi geldi. Cok tesekkur ederim. Insanin öğreneceği hiç bitmiyor sağolasın. Gercekten 3 söktürücü hap ictim haala sabahki gelen 1 damla ile duruyorum ve bugun 3. Gün bide güya. Karnim cok şiş ruhhum çok şiş bi yuhafliklar var bende hayır olsun. Gerçekten iyi geldin allah razi olsun
Kızlar ilginiz icin cok cok sağolun iş yerinde canimda sıkkın haftayada sinavim var hepte ustuste gelirya öyle bir sey oldu.Cokta duygusalim 1 aglar 1 güler durumdayim bu hafta hep.
Amann insanoğlu iste Saglikliyiz başımızı sokacak evimiz isimiz var nankörlük etmeden kendimi toparlamam şart ama 1 haftaya ihtiyacim var. En azindan sinavi atlatayim.
Kaptanim haftaya tartimla gelirim inşallah az ruh tamir edip gelecem canım ben müsadenle. Bi hava alıyım olar mı canım @zipzip etiketlenmiyor biriniz mesajimi etiketler misiniz bi zahmet kaptana sorun var sanirim bende olmadı.
Cok öpüyorum hepinizide.
Filizcim yapacam o çörekotunu benim icin nete mi girdin sen sagolasın
HihıiıYarın ki ödülü düşünün bugünü hafif geçirin kızlar
Orucken olmuyor. Bütün gün bir sürü şey canım istiyor. Birde ben de insülin direnci var. Çok zorrrr.Düşünüyorum öyleyse varım
Bu hafta kilo verenler baklava yesin valla. Şerbetli tatlı börek ne seviyorlarsa. Hakedecekler çünkü.
Çok haklısın canım Allah tan canım tatlı istemiyor ama hamur işi istiyorOrucken olmuyor. Bütün gün bir sürü şey canım istiyor. Birde ben de insülin direnci var. Çok zorrrr.Yarın da tatlı istemiyorum. Kilo vereyim yeter.
Verdim ki dermişim
Saniyorumki herkes arti 1 le gelicekBu hafta kilo verenler baklava yesin valla. Şerbetli tatlı börek ne seviyorlarsa. Hakedecekler çünkü.
Sen vermisindirÇok haklısın canım Allah tan canım tatlı istemiyor ama hamur işi istiyor
Verdim ki dermişim
Günaydın canım Allah kabul etsinGünaydın herkese
Bugün allah kabul ederse niyetliyim..
Listedekiler eksi gelsindeSaniyorumki herkes arti 1 le gelicek
İnşallahhhh hergün tartılmıyorum ben pazartesi eksi idim şuanda reglimSen vermisindir
+ 1 gelmem ama çok umutlu değilim. Eksi ne kadar olur? Herşey bugüne bağlı.Saniyorumki herkes arti 1 le gelicek
Sabit gel bari artidan iyidirPazartesi tartısıyla duruyorum bir de regl oldum inşallah artı gelmem
Vallaaaa bu haftaaaa nota almazsak iyidir herkes şişşsListedekiler eksi gelsindeyoksam patlıcaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?