- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Günaydın kızlar
Tartıda bol eksiler görün inşallah
Günaydın kızlarGunaydin hayirli cumalar
Eksin cok guzel canim tebriklerGeçen hafta 56.9
Bu hafta 56.1
Fark - 800
Yüzde 1.40 Eki Görüntüle 2826732
Kızçeler umarım yarışa bir faydam olur
Kiz bune artısı böyle naptin sen bide pazartesiye göre eksiyim diyosun neyedin neictinyaaaGeçen hafta 74.00
Bugün 75.100
+1.100
Pazartesi ye göre eksiyimm ama 77 ye çıkmıştım
Özür dilerim dikkat ettim ama yuruyusumude hergun yaptım . Daha aybasi bitmedi..
Zipzip- E Elif_Eylul
Eksin cok guzel canim tebrikler
Kiz bune artısı böyle naptin sen bide pazartesiye göre eksiyim diyosun neyedin neictinyaaa
Bunun regl alakasi yok canim regliykende eksiyle gelebilirsin listeden regliyken ciktim ben 2kilodan fazla verdimHenüz reglim bitmedi pazartesi 77 geldim şuan 75 haftaya Kadar duzelticem
Yürüyüşü yapiyorum dikkatte ediyorum ne yediysem yazıyorum yani bilmiyorum çok canım sıkıldıBunun regl alakasi yok canim regliykende eksiyle gelebilirsin listeden regliyken ciktim ben 2kilodan fazla verdim
Benimde canım sıkıldı cidden bereket listede degilsin şükürYürüyüşü yapiyorum dikkatte ediyorum ne yediysem yazıyorum yani bilmiyorum çok canım sıkıldı
Benimde canım sıkıldı cidden bereket listede degilsin şükür
Risklialanda değilsiniz bilmenize de gerek yok diyor sanırımŞimdi anladım bend3 diyorum önce bende çıkıyor du niye şimdi çıkmıyor
Evet evet iyi bir şeyyazdım tatlım hepsini.
Ay iyi bişeymiş meğer yazmaması o zaman teşekkür edeirm canımm
afiyet olsun canımSahur 3:00
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
7 zeytin
Domates salatalık yeşil biber
iftar 19:20
2 kaşık çorba
2 köfte
Salata
2 lt su (1 lt si ödem suyu)
bu gece sahurda da 2 tane hurma yedim cuma diye
Yaaaa insallah cikmaz bisey canim gecmis olsunAyy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.
Hem kan hem sürüntü testi yaptılar şimdi bana. Bizim işyerinde bu testlerden satan bir birim var, ayrı bir katta . İki test de negatif çıktı. Pazartesi tekrarlayacağız. Çok korktum pozitif çıkacağım diye..
Ama tabi erken, ptesi netleşecek. Eve gideyim dedim patrona izin vermedi. maskemi iki yaptım bekliyorum bakalım..
Insalllah negatiftir canimAyy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.
Hem kan hem sürüntü testi yaptılar şimdi bana. Bizim işyerinde bu testlerden satan bir birim var, ayrı bir katta . İki test de negatif çıktı. Pazartesi tekrarlayacağız. Çok korktum pozitif çıkacağım diye..
Ama tabi erken, ptesi netleşecek. Eve gideyim dedim patrona izin vermedi. maskemi iki yaptım bekliyorum bakalım..
İnşaallah birşey çıkmaz kuzum dikkatli ol geçmiş olsunAyy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.
Yaaaa insallah cikmaz bisey canim gecmis olsun
Insalllah negatiftir canim
inşallah kızlar, teşekkür ederimİnşaallah birşey çıkmaz kuzum dikkatli ol geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?