- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
tartılar sabahtan değil ya grup çok sessiz sanki. umarım güzel eksilerle geliriz hepimiz
bende diyetisyene git tahilını yaptır derim.Yürüyüşü yapiyorum dikkatte ediyorum ne yediysem yazıyorum yani bilmiyorum çok canım sıkıldı
Var zatenbende diyetisyene git tahilını yaptır derim.
insulin direncin olabilir diye düşünüyorum.
insulin direncin olduğu için böle oluyor benimde var .Var zaten
Ben vitamin demir ilacı kullanıyorum. Bunun için ilaç vermedi ogunlere dikkat et dedi saatinde ye dedi zmanla duzelirmisinsulin direncin olduğu için böle oluyor benimde var .
çok zor veriyorum. bi iniş bi çıkış.
ilaç da kullanmiyorum.
Regl ödemi canı ne zaman isterse o zaman gidiyo,tuzlu yerseniz,ödem atıcı içmezseniz, hareket etmezseniz uzun bir süre gitmiyor,bazen hiç olmaz bazen 10 gün sizinledir yani o dönemde nasıl yedik ne yaptık çok ilgisi var ödemleBen vitamin demir ilacı kullanıyorum. Bunun için ilaç vermedi ogunlere dikkat et dedi saatinde ye dedi zmanla duzelirmis
İnşallah canım çok üzgünüm.cok moralim bozuk elim kolum kalkmiyo şuan hiç bsiey yapmak istemiyorum. Ama kendime son bir hafta verdim egerki yine artı gelirsem ayrilicam burdan ..Gerçekten çok artı gelmişsin.. üzüldüm canım.. haftaya daha iyi olur inşallah.
Günaydın canım..
Bilmiyorum yani yürüyüş hergun yapıyorum iyi kötü dikkatte ediyorum . Ama suyum cok az yuruyustede havalardan dolayı pek terleme olmuyo yazın daha yogun . Kendime son bir hafta koydum bakalım bu hafta nasıl.olacakRegl ödemi canı ne zaman isterse o zaman gidiyo,tuzlu yerseniz,ödem atıcı içmezseniz, hareket etmezseniz uzun bir süre gitmiyor,bazen hiç olmaz bazen 10 gün sizinledir yani o dönemde nasıl yedik ne yaptık çok ilgisi var ödemle
Negatiftir canım inşallah.Ayy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.
Hem kan hem sürüntü testi yaptılar şimdi bana. Bizim işyerinde bu testlerden satan bir birim var, ayrı bir katta . İki test de negatif çıktı. Pazartesi tekrarlayacağız. Çok korktum pozitif çıkacağım diye..
Ama tabi erken, ptesi netleşecek. Eve gideyim dedim patrona izin vermedi. maskemi iki yaptım bekliyorum bakalım..
Bu test olayı nasıl işliyor,eczanelerde varmıdır,belirti olmayan nasıl yaptırıyor,eşimin iş arkdaşında çıktı ,çıkmadan 4 gün önce görüşmüşler en son,bir belirtmiz yok elhamdülillah,nasıl bir yol izlenirki bilemedimAyy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.
Hem kan hem sürüntü testi yaptılar şimdi bana. Bizim işyerinde bu testlerden satan bir birim var, ayrı bir katta . İki test de negatif çıktı. Pazartesi tekrarlayacağız. Çok korktum pozitif çıkacağım diye..
Ama tabi erken, ptesi netleşecek. Eve gideyim dedim patrona izin vermedi. maskemi iki yaptım bekliyorum bakalım..
Hastaneye gidip belirti söylüyorsun olmasa bile var deyin yoksa yapmıyorlar bende olan belirtiyi soyelmistim bana yinede yapmadılar grip dedi doktor ama bende kesin vardı, bir hafta sonra eşim hastalandı bende temaslı olduğum için test verdim ama o zmanda negatif çıktım. Demekki iyileştim.Bu test olayı nasıl işliyor,eczanelerde varmıdır,belirti olmayan nasıl yaptırıyor,eşimin iş arkdaşında çıktı ,çıkmadan 4 gün önce görüşmüşler en son,bir belirtmiz yok elhamdülillah,nasıl bir yol izlenirki bilemedim
Bak simdi mayonezliydi diyosun o zaten basli basinca yag kofte yagli suyun 1bucuk litre sonra ben neden veremiyorum diyetisyen sana kesinlikle kizartma kofte tavuk şinitzel gibi seyler vermez sende buna dikkat etmezsen net veremezsin15.04.2017 dünün.menusu
Kahvaltı 09.00
2 adet haslama yumurta
4 zeytin
1 domates 1 salata 1 dilim peynir
Kayısı çayı
Öğlen 14.00
Kıvırcık salata
Kırmızı lahana salatası (mayonezliydi)6 kasık kadar
Akşam 19.50
Salata kıvırcık
2 yemek kaşığı ıspanak haslanmis üzerine sarmısaklı yogurt
4 köfte kızartma
2 bardak ayran
Ara 1 bardak açık çay
15 adet çam fıstığı
1.5 litre su
Akşam kayinvalidemdeydik öyle kızartma yaptı.pilav çorbada vardı onlardan yemedim . Diğerinde haklısın ama bu hafta onlara bile dikkat edicem . Evet diyette öyle hiçbiri yok . hepsi yasaklı. Hatam var biliyorum kendime ayriyeten yapmam lazımdı .Bak simdi mayonezliydi diyosun o zaten basli basinca yag kofte yagli suyun 1bucuk litre sonra ben neden veremiyorum diyetisyen sana kesinlikle kizartma kofte tavuk şinitzel gibi seyler vermez sende buna dikkat etmezsen net veremezsin
Akşam kayinvalidemdeydik öyle kızartma yaptı.pilav çorbada vardı onlardan yemedim . Diğerinde haklısın ama bu hafta onlara bile dikkat edicem . Evet diyette öyle hiçbiri yok . hepsi yasaklı. Hatam var biliyorum kendime ayriyeten yapmam lazımdı .
Şimdi çözdük işibende o grafik altındaki başlangıç kilosu vs yazan şeyi bulamıyorum bi türlü. boyum kilom başlangıç kilom hepsi yazıyor ama benimde boş
Insallah negatif cikarsin canimAyy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?