Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canlarım diyette kendimize özel yiyecek yapmalıyız. 2 köfte 2 kaşık çorba ile doyulur mu? Hiç yemem daha iyi. Yoğurtlu yağsız bir sürü tarif var. Lütfen herkes kendi damak tadına göre hazırlasin. Sebze çorbası vs icin. Metobolizmayi durduruyorsunuz. Direnciniz düşecek hasta olacaksınız Allah korusun. Sağlık en önemlisi.

Bu menüye göre tabiki artı çıkarsın canım hem kızartma hem mayonezli salata diyet dönemi ne mayonez kullanıyorum ne de kızartma yiyorum yenmez kilo veremezSin yağdan kurtulmaya çalışırken neden kızartma yenir.

Neden bunu bildiğin halde yiyorsun bence de dikkat et diğer hafta yoksa 2 ileri 5 geri gideceksin yapılan herşey çöp olacak.

Cok gecmis olsun...ne kadar can sikici bi durum...ins bir seyin yoktur
Bilmiyorum yani yürüyüş hergun yapıyorum iyi kötü dikkatte ediyorum . Ama suyum cok az yuruyustede havalardan dolayı pek terleme olmuyo yazın daha yogun . Kendime son bir hafta koydum bakalım bu hafta nasıl.olacak
Terlemeye takilma.. zayiflamanin %80 diyet %20 si spormus...sen beslenme ni gözden gecir mutlaka bi yerlerde hata yapıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…