Amin canım. Geçmiş olsun.Şimdi çözdük işi
Insallah negatif cikarsin canimBende dun gece teyzemin pozitif olduğunu duydum çok üzüldüm ağır da geçiriyor sanırım Allah tüm hastalara şifa versin
İnşallah canım benimHayırlı cuamalar arkadaşlar
Henüz hic tartilmaya fırsatım olmadi mola verebildigimde tartılacağım insallah hevesle baslayabilmem icin eksi görebilirim
Bu menüye göre tabiki artı çıkarsın canım hem kızartma hem mayonezli salata diyet dönemi ne mayonez kullanıyorum ne de kızartma yiyorum yenmez kilo veremezSin yağdan kurtulmaya çalışırken neden kızartma yenir.15.04.2017 dünün.menusu
Kahvaltı 09.00
2 adet haslama yumurta
4 zeytin
1 domates 1 salata 1 dilim peynir
Kayısı çayı
Öğlen 14.00
Kıvırcık salata
Kırmızı lahana salatası (mayonezliydi)6 kasık kadar
Akşam 19.50
Salata kıvırcık
2 yemek kaşığı ıspanak haslanmis üzerine sarmısaklı yogurt
4 köfte kızartma
2 bardak ayran
Ara 1 bardak açık çay
15 adet çam fıstığı
1.5 litre su
Camiye cıkip hoparlörle bagartalimmiKmsl Hnd tartı resmi düzeldi mi?
Buhaftaaaa takimi kapatiyoruz netO oruç değil. Yemiştir.Sirenler de çaldırsak geçmiş olsun.
Valla kapatsak guzel olurBuhaftaaaa takimi kapatiyoruz net
Cok gecmis olsun...ne kadar can sikici bi durum...ins bir seyin yokturAyy kızlar, dün pozitif biriyle temasım olmuş, kim olduğunu söylemediler iş yerinde. Tahminim var ama bilemiyorum.
Hem kan hem sürüntü testi yaptılar şimdi bana. Bizim işyerinde bu testlerden satan bir birim var, ayrı bir katta . İki test de negatif çıktı. Pazartesi tekrarlayacağız. Çok korktum pozitif çıkacağım diye..
Ama tabi erken, ptesi netleşecek. Eve gideyim dedim patrona izin vermedi. maskemi iki yaptım bekliyorum bakalım..
Terlemeye takilma.. zayiflamanin %80 diyet %20 si spormus...sen beslenme ni gözden gecir mutlaka bi yerlerde hata yapıyorsundurBilmiyorum yani yürüyüş hergun yapıyorum iyi kötü dikkatte ediyorum . Ama suyum cok az yuruyustede havalardan dolayı pek terleme olmuyo yazın daha yogun . Kendime son bir hafta koydum bakalım bu hafta nasıl.olacak
Naptin sen
Masallahh
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?