- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Basiniz sagolsun canimyaaaHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Evet 67 yazmıştık onu 65 yap canım senHedefin icin 67 mi demistik kontrol edeyim canım 65 yada 64 de mezun olabilirsin
Kontrol ettim 67 Yazmisiz 64 e kadar devam edebilirsin
Onu simdilik degistirmeyelim canim ilerleyen zamanda bakarizEvet 67 yazmıştık onu 65 yap canım sen
Başın sağ olsun canımHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canımHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tamam sen nasıl uygun görürse kaptanımOnu simdilik degistirmeyelim canim ilerleyen zamanda bakariz
Başın sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim rahmetiyle muamele etsinHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Gittim bugün canım pantrozal ilaçlar, bol su bol Egzersiz ve katı beslenme dedi başkada bir sorun çıkmadı şükür ama hala kabız olan benGittin mi cnm doktora sen
Çokta uzun değilim ama ama Şuan ki kilomdan memnunumYok yok Senin boyun uzun canim kilonu göstermezsin sen
Canım başınız sağolsunHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Başınız sağolsun canm. Allah geride kalanlara sabır versinHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımMenüm /Aristo diyeti 1.gün
Sahur
Yarım muz
İftar
2 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 kase patates salatası
2 kasik b pilav
2 erik
Ara
1 avuç leblebi
Şu 1.5 şimdilik
Spor yok maalesef
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
O zaman tekrar hoşgeldin diyeyim ben.Anlayışınız için çok teşekkürleeer...
Tamamdır artık çok dikkat edicem....
zaten şu tam kapanma bitsin diyet ya da beslenme düzeni filan uzman yardımı alıcam o zaman düzelir menülerim...
Tekrar çok teşekkürler...
Afiyet olsun. Son gün Efsaneler deli Spor yapıyor. Şampiyonlar spor yok diyor. Ahh ahh. Uzatmalarda kaybedilen şampiyonluk ağır gelir yaşlı kalbime.Menüm /Aristo diyeti 1.gün
Sahur
Yarım muz
İftar
2 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 kase patates salatası
2 kasik b pilav
2 erik
Ara
1 avuç leblebi
Şu 1.5 şimdilik
Spor yok maalesef
Afiyet olsun canımMenüm /Aristo diyeti 1.gün
Sahur
Yarım muz
İftar
2 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 kase patates salatası
2 kasik b pilav
2 erik
Ara
1 avuç leblebi
Şu 1.5 şimdilik
Spor yok maalesef
İlk zamanki makarnali brownili menülerimi hatırladım o zamanki kaptan bizle dalga mı geçiyorsun demiştiÖncelikle tüm gruba iyi akşamlar...
Hoşgeldin diyenler olmuş topluca hoşbuldum diyorum tek tek cevap yazardım da yetişemedim bu gün 3 derse 2 vizeye girdim kafam allak bullak her neyse...
menüm ve egzersizim: 06.05(mayıs).2021 perşembe.
günlük toplam su=23 bardak.
sabah kahvaltı: ıspanaklı kıymalı gözleme ve 1 bardak vişne kompostosu.
sabah egzersizi: 15 dk dans.
Öğlen: (tuzsuz yağsız) 1 orta boy domates, 1 küçük salatalık ve birkaç küçük dal kıvırcık.
öğlen egzersiz: 15 dk zumba.
ara öğün: 2 dilim yumurtalı ekmek.
akşam öncesi alışkanlık bırakma çabam: 1 kasenin 3 te 1 i cips, ve 50 gram bitter çikolata.
İlk fırsatta bu şahıslarla aramdaki bağı kopartacağım... azaltarak bırakmaya uğraşıyorum.
akşam: 4 küçük pişi. biliyorum hamur yememem gerek ama kendime söz verdim bunlar son.
akşam egzersiz: dans 15 dk ve bölgesel hareket (vücut ağırlığı egzersizleri) 30 dk.
Tekrar iyi akşamlar... Yarın tartı günü ya daha da yemem.
Yenilgiyi hazmedemem hemen kalkıyorumAfiyet olsun. Son gün Efsaneler deli Spor yapıyor. Şampiyonlar spor yok diyor. Ahh ahh. Uzatmalarda kaybedilen şampiyonluk ağır gelir yaşlı kalbime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?