Afiyet olsun canımSelam kızlar bugünün menüsü
Sahur 3.30
2 hurma 1bardak su
İftar
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
4 kasık Taze fasulye
Salata
Kırmızı lahana salatası 4 catal
1.5 litre su
10.000 adım 300 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımMenüm
Sahur
2 kuru incir 2 gün kurusu 160 kalori
1 kk peynir 70 kalori
7 zeytin 42 kalori
Sütlü kahve 50 kalori
1 dilim ç. ekmeği 60 kalori
2 yumurta 160 kalori
Sahur 542 kalori
İftar
Yoğurtlu kabak 70 kalori
2 yumurtadan 2 ince dilim sucukla yağsız omlet (iftarda tek olunca böyle oldu. ) 280 kalori
İftar 350 kalori
Ara
sütlü kahve 50 kalori
leblebi 100 kalori
2 kuru incir 100 kalori
Toplam. 1.140 kalori
Sahurda 1 salatalık, 1 elma, yarım limon suyu, 1 tutam maydanoz minik zencefil rendeleyecegim biraz su ekleyip içeceğim. Belki yumurtada yerim.
North River sihirli iksir bu canım.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımİyi akşamlar bugünün menüsü
Sahur
5 zeytin
Salatalık
Yeşillik
Çökelek
Biraz yufka ekmek
İftar
Kuru sebze yemeği kıymalı
2.3 kaşık pilav
Cacık
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet Olsun. Ne kadar sade bir menü.İyi akşamlar bugünün menüsü
Sahur
5 zeytin
Salatalık
Yeşillik
Çökelek
Biraz yufka ekmek
İftar
2.3 kaşık pilav
Cacık
Zipzip- E Elif_Eylul
Sağol kaptanim.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Selam kızlar bugünün menüsü
Sahur 3.30
2 hurma 1bardak su
İftar
Yarım kepçe yeşil mercimek çorbası
4 kasık Taze fasulye
Salata
Kırmızı lahana salatası 4 catal
1.5 litre su
10.000 adım 300 puan
Menüm
Sahur
1 kk peynir 70 kalori
7 zeytin 42 kalori
Sütlü kahve 50 kalori
2 yumurta 160 kalori
Sahur 542 kalori
İftar
Yoğurtlu kabak 70 kalori
2 yumurtadan 2 ince dilim sucukla yağsız omlet (iftarda tek olunca böyle oldu. ) 280 kalori
İftar 350 kalori
Ara
sütlü kahve 50 kalori
leblebi 100 kalori
2 kuru incir 100 kalori
Toplam. 1.140 kalori
Sahurda 1 salatalık, 1 elma, yarım limon suyu, 1 tutam maydanoz minik zencefil rendeleyecegim biraz su ekleyip içeceğim. Belki yumurtada yerim.
Zipzip- E Elif_Eylul
İyi akşamlar bugünün menüsü
Sahur
5 zeytin
Salatalık
Yeşillik
Çökelek
Biraz yufka ekmek
İftar
2.3 kaşık pilav
Cacık
Zipzip- E Elif_Eylul
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.Hayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sağol kaptanim.Afiyet olsun kizlar
Başınız sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır versinHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Başınız sağolsun, geride kalanlara sabır versin.Hayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Aaaa başınız sağolsunHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Benim de bugün niyetim yoktu spora ne yalan söyliyim kalkayım da 1 saat eva yapayım bari. Son dk yenilmeyelimAfiyet olsun. Son gün Efsaneler deli Spor yapıyor. Şampiyonlar spor yok diyor. Ahh ahh. Uzatmalarda kaybedilen şampiyonluk ağır gelir yaşlı kalbime.
Tabi canım gecen ogluma az daha uzun olsaydim iyi dedim birseyden bahsederken , anne uzun olsaydin ne değişecekti dediYok yaaa kisa degiliz üzulme
Bi ara her gelen 1.68 ve üstü geliyordu takima boyum kisa diye ağlıyordum
Kızın seni uyuyup spor yaptı demek.
Sen yesillendim canım benim yesile daha var ama olsun listeye girdiğimden beri bence iyi gidiyorumAynen ben de...11 -12 kilo verip 59 olacağım.
Ben ben beni begenmedin mi kiz sana inat 53 olacagimSen olursun kuzu maşallah sana
Ben listeye gireli ne kadar oldu ki oncesinde al ver yapıyordum listeden sonra hep ver durumundayım hedefim yaz sonu zaten insallahHahaahah gelmem böyle oyunlara seni geçeceğğmmm
Gün boyu benimki çıldırıyor uyutmazsam
Hahahahha
Gün boyu huysuz olmuyor mu ben arada gündüz uyutmuyorum ama bayağı çıldırıyor
Ha gayret canım ben diyete başlayalı 4 ay oldu 76. 2 ile başlamıştım 5 leri gördüm çok şükür
kuzum sen 60.4 sen 640 g verirsen %1 eder 59.0 kg olsan 590 g versen yuzde 1yapar en pratigi buYaaaaaa matematiğim hesaplarda iyi ama şu yüzeyi bir türlü hesaplayamadım aklım yarın ki ödül de şimdi ben ne kadar kilo verirsem yüzden 1 oluyor
1.39 benim yuzdem seni döver :) sakla sen pastadan yarina ne olur ne olmazBen şuan yüzde 1.25 teyim bana da ödül var mı? Ona göre pastadan dilim saklayayım
Cokta abartmayın tartiyi düşününBende deminden onu düşünüyorum. Bugün bi tık sporu artırsak çok iyi olur. Puanı yüksek olan bişeyler yapalım.
Kabaklar cikmis meydanaMenu
Sabah 12.00
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 dilim sucuk
Akşam 17.40
8 yk kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 kupa kayısı çayı.
Su 2 litre oldu
Zipzip- E Elif_Eylul
Sakin ol sampiyon
Bu aksam melek olucamki yarina 1.cilik gelsin yoksa ağzımı açicam heberiniz olsun
Allah rahmet eylesin mekanini güzel eylesinHayırlı akşamlar kızlar bugün hasta olan dayım covid den vefat etti malesef adet oldum birde dua bile edemedim cenaze izni bile sadece kardeşleri gidiyor Rabbim mekanını cennet eylesin sabah bildirim yağacağım inşallah ama pek pozitif sonuç alamam tahminim şişlik ve ağrım var baya kötü olduk zatenZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Aristo karboncu çıktı :)Menüm /Aristo diyeti 1.gün
Sahur
Yarım muz
İftar
2 hurma
1 kase mercimek çorbası
1 kase patates salatası
2 kasik b pilav
2 erik
Ara
1 avuç leblebi
Şu 1.5 şimdilik
Spor yok maalesef
Maydonoz yok ama digerleri var gece değil ama ramazandan sonra yaparım canim sagolMenüm
Sahur
1 kk peynir 70 kalori
7 zeytin 42 kalori
Sütlü kahve 50 kalori
2 yumurta 160 kalori
Sahur 542 kalori
İftar
Yoğurtlu kabak 70 kalori
İftar 350 kalori
Ara
sütlü kahve 50 kalori
leblebi 100 kalori
2 kuru incir 100 kalori
Toplam. 1.140 kalori
Zipzip- E Elif_Eylul
Maydanoz çok önemli. Mutlaka yap ise yarıyor.Tabi canım gecen ogluma az daha uzun olsaydim iyi dedim birseyden bahsederken , anne uzun olsaydin ne değişecekti dedi
Sen yesillendim canım benim yesile daha var ama olsun listeye girdiğimden beri bence iyi gidiyorum
Ben ben beni begenmedin mi kiz sana inat 53 olacagim
Ben listeye gireli ne kadar oldu ki oncesinde al ver yapıyordum listeden sonra hep ver durumundayım hedefim yaz sonu zaten insallah
kuzum sen 60.4 sen 640 g verirsen %1 eder 59.0 kg olsan 590 g versen yuzde 1yapar en pratigi bu
1.39 benim yuzdem seni döver :) sakla sen pastadan yarina ne olur ne olmaz
Cokta abartmayın tartiyi düşünün
Kabaklar cikmis meydana
Sakin ol sampiyon
Allah rahmet eylesin mekanini güzel eylesin
Aristo karboncu çıktı :)
Maydonoz yok ama digerleri var gece değil ama ramazandan sonra yaparım canim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?