Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Menü

Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta salatası
1 kk peynir
2 küçük parca simit

Aksam 16.00
1 tane tavuk but, 4 dilim patates (fırında pişirdim birlikte.)
5 yk bulgur pilavı
Salata

Saat 19.30 civarı çok acıktım. Makarna vardı dolapta. Bir kase makarna yedim. Çok pişmanım. Yüzdem 1 üstüydü, ödüle girer mi? Yoksa cezama raziyim, okları bana direk atabilirsiniz. Yapmamalıydım biliyorum

1 kupa kahve, 1 kupa kayısı çayı.
1 buçuk litre su

Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım bence kalori hesabi yaparsak 1000 gecmez cunku sabah yememissin bile

cok teskkur ederim canimmm destegin icin

sagol kuzummm benim

kizllaaaarrr şampiyonnn ve efsanaler olaraaak harika bir takımızzzz

Afiyet olsun, çok severim canım da çekiyor. Evde de malzemesi var bayrama baklava yerine bunu yapayım bari.

Elhan Abla bugün gelmissin ama görmedim seni
Tatlım geldiğimi ben de hatırlamıyorum. Çok kalamadim sanırım. Tatile gireceğimiz için dersleri yoğun bir şekilde bitirdik. Tatil sonu hemen yazılılar başlayacak eksik konu kalmasın diye uğraştık. Ben iyiyim diyet yapamıyorum şu aralar Ramazan sonu aktif olarak tekrar başlayacağım inşallah. Sağlık sorunları planlarımı alt üst etti. Fazla dahil olamıyorum bu yüzden. Herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum filizim. Her zaman dualarimda ve yureğimdesiniz. Biliyorum ki siz de benimlesiniz.

seni görmek cok güzel abla ramazandan sonra seni bekliyoruz allah işlerini rast getirsin

birbeste Mefkurem takımımızın can damarlari sizleride ramazandan sonra insa görebiliriz

seni görmek cok güzel abla ramazandan sonra seni bekliyoruz allah işlerini rast getirsin

birbeste Mefkurem takımımızın can damarlari sizleride ramazandan sonra insa görebiliriz
Çok teşekkür ederim simaycim. Allah hepimizin işlerini rast getirsin. Zuhalle Birbeste dünürüm inşallah iyilerdir. Onları ben de göremiyorum.

Afiyet olsun canım
Filizin içine hayalet kaçmış casper
Bütün gün aç durup sonra nasıl 3 kaşok menemenle doyuyorsunuz gerçekten aklım almıyor ya bende mi gariplik var. Gözüm doymuyor benim 1 kere.
Gel pastadaşım sarılalım
kuzum aç durdugumuz icin suyu icince olay bitiyor 570ml lik bardakla 1.5 iciyorum emzirdigim icin susamis oluyorum baya hatta tatlı ve menemen icin corba icmedim icersem yiyemem diye

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Ödülü hak ettin canim
Sagol kaptanim
Tebrik ediyorum kizlaar
Eline saglik kaptanim

Bu aksam kullanmadim o tercihimi tam bilmiyordum kullanma hakkımvar mi diye de. Yarin kucik bir fistik sarma yiyebilir miyim acaba
Ay ben senin bildirimi gormedim canım arada tebrik ederim yuzde 1 i geçmişsin
Tartıma laf yok o cici tartı güzel tartı
Valla 3 kere çıktım yanlış olmasın diye
Ne zorluyorsun beni verdin işte der gibi baktı bana
Kapışalım hayatımm büyük zevkle
Benim tartimda her zaman gelecegi gösterip gerçeği veriyor 73 u gösterip bak ne guzel hadi yaparsın diyor konusuyoruz biz sizde de muhabbet derin belli ki kafalar uçtu hepimizde
Oyy kucuk mu daha nasil yanmistir
Kardesimle dizi izliyoruz sahura kadar devam ederiz
Mesajlara sabah bakacagim

Iyi geceler herkese ❤❤❤
İyi seyirler kaptan bende isterdim ama spor yapacagim napcan el mahkum
Hayır 1 dilim. Fazladan verdiğin % 1 , bizi ilgilendirmez. Sporda ilk 3 e girdiysen 1 dilim daha yiyebilirsin.
Sirf iki dilim yememek için sporda birinci olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…