- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımSahuru dün gece yazmıştım.
İftar menüsü :
1 kase yoğurt çorbası
6 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
ARA öğün:
Sütlü kahve
Sade maden suyu (henüz içmedim ama sahura kadar bi tane içmeye niyetim var o yüzden şimdiden yazıyorum)
Su: Şimdilik 1 lt. Ama sahura kadar uyumadığım için 2 buçuk litreye tamamlarım.
Spor: 20 dk bölgesel 120 puan
Eki Görüntüle 2844376
Afiyet olsun canım bence kalori hesabi yaparsak 1000 gecmez cunku sabah yememissin bileMenü
Sabah 09.45
1 haşlanmış yumurta salatası
1 kk peynir
2 küçük parca simit
Aksam 16.00
1 tane tavuk but, 4 dilim patates (fırında pişirdim birlikte.)
5 yk bulgur pilavı
Salata
Saat 19.30 civarı çok acıktım. Makarna vardı dolapta. Bir kase makarna yedim. Çok pişmanım. Yüzdem 1 üstüydü, ödüle girer mi? Yoksa cezama raziyim, okları bana direk atabilirsiniz. Yapmamalıydım biliyorum
1 kupa kahve, 1 kupa kayısı çayı.
1 buçuk litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Ay çok korktum bana çok kizcan diyeAfiyet olsun canım bence kalori hesabi yaparsak 1000 gecmez cunku sabah yememissin bile
Abowww E Elif_Eylul nasıl korkuttuysan milletiAy çok korktum bana çok kizcan diyekızsan haklıydın da yine de korktum, teşekkür ederim
Canim tatli yok bisey yok bence menunde sadece karbon almissinAy çok korktum bana çok kizcan diyekızsan haklıydın da yine de korktum, teşekkür ederim
Ben öcümüyüm
cok teskkur ederim canimmm destegin icin
Süper gidiyorsun.
Canım benim bi daha atmış.
Bunu da gördüm sanki.
Eline sağlık canım .
Allah sabır versin.
Tatlım harikasın. Daha iyi olacak biliyorum ama bu sonuçta harika.
Takımımız 2. Olmuş. Çok güzel bir oran ile. Herkesi tebrik ediyorum.
Zipzip- E Elif_Eylul elinize emeğinize sağlık. Tesekkurler.
Şampiyonları ve efsaneleri tebrik ediyorum. Her iki takımda muhteşemdi.
Elleri göreyim, Sessizce 1-2-3 şşşşşşş.şampiyonlarrrrr.
cok ama cok mutlu oluruzBende çok özledimtam gününde geldim döneyim diye bende tekrar dikkat edeyim artık tartıldım bile bugün ramazan bitsin güzel şeylerde yaparız aktif olurum iyice
sagol kuzummm benimTatlom sen disten zandederken farkli olabilir benim kizim haziranda dogru 2 aylik olmadan asiri ishal başladı sen sicak yerdeydin farkinda olmadan usutmus olabilir serum bagladilar 3 kere 50cc ve mama takviyesi baslandi 11 kez az azda olsa ishal gidiyordu sonrasindada 5gun devam etti ama cereyana çok dikkat ettik mutlaka götür kovid korkusundan baska birsey olmasin
Super canim ellerine saglik 3.95 artik 4 sayiyorum ben onu 50g in lafi olmaz :)
Kacamaksiz cuma afiyet olsun canım
tatlim vermişsin iste o dünde kaldi takilma devam et
afiyet olsun canim bu hafta kapışıyor muyuz ???
Bana 73.9u gosterip geri kacirdi tarti sana vermis hain tarti piss tarti
kizllaaaarrr
Şampiyonlar Yüzdeler Efsaneler Yüzdeler @Poni Bon 1.683 @Tostombalakanne 1.159 @Cordeliaa 1.751 @Migim 0.250 M MissHayaLet 2.257 @sulisim 0 Chedarice 1.630 North River 1.854 @Ytmz 0.289 kackaloribu 1.012 Tutku44 0.656 @sardunya1038 2.119 @bengisu022 0.932 @I-cell_84 -0.836 @s i d e l y a 1.133 @chikolatagozlum 1.030 @Kmsl Hnd 1.737 @TekrarDene 0.523 @Titizz1 1.244 @birazhuzurdu2008 2.195 @Nilay5454 0.640 @AhSen_2504 0.848 TOPLAM 13.952 TOPLAM 10.154 ORTALAMA %1.268 ORTALAMA %0.923
Vee kazanan sampiyonlar
Efsaneler ve sampiyonlar
Kizlar tebrik ediyorum hepinizi bu hafta hem verilen kilolar hem yapilan sporlar harikaydi
Afiyet olsun, çok severim canım da çekiyor. Evde de malzemesi varMenüm
Sahur
İksir 70 kalori
2 yumurta 160 kalori .
1 kk peynir 80 kalori
Toplam 310 kalori
İftar
1 kepçe çorba 80 kalori
3 kaşık ciğer 5 parça çıtır tavuk 400 kalori
Kabak yoğurtlama 70 kalori
İftar 550 kalori
Ara 1 dilim kadayıflı muhallebi 300 kalori %1 ödülü
Çay
Zipzip- E Elif_Eylul
Tatlım geldiğimi ben de hatırlamıyorum. Çok kalamadim sanırım. Tatile gireceğimiz için dersleri yoğun bir şekilde bitirdik. Tatil sonu hemen yazılılar başlayacak eksik konu kalmasın diye uğraştık. Ben iyiyim diyet yapamıyorum şu aralar Ramazan sonu aktif olarak tekrar başlayacağım inşallah. Sağlık sorunları planlarımı alt üst etti. Fazla dahil olamıyorum bu yüzden. Herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum filizim. Her zaman dualarimda ve yureğimdesiniz. Biliyorum ki siz de benimlesiniz.
seni görmek cok güzel ablaTatlım geldiğimi ben de hatırlamıyorum. Çok kalamadim sanırım. Tatile gireceğimiz için dersleri yoğun bir şekilde bitirdik. Tatil sonu hemen yazılılar başlayacak eksik konu kalmasın diye uğraştık. Ben iyiyim diyet yapamıyorum şu aralar Ramazan sonu aktif olarak tekrar başlayacağım inşallah. Sağlık sorunları planlarımı alt üst etti. Fazla dahil olamıyorum bu yüzden. Herkese sağlıklı kilo vermeler diliyorum filizim. Her zaman dualarimda ve yureğimdesiniz. Biliyorum ki siz de benimlesiniz.
Çok teşekkür ederim simaycim. Allah hepimizin işlerini rast getirsin.
Filizin içine hayalet kaçmış casperAfiyet olsun canım
kuzum aç durdugumuz icin suyu icince olay bitiyor 570ml lik bardakla 1.5 iciyorum emzirdigim icin susamis oluyorum baya hatta tatlı ve menemen icin corba icmedim icersem yiyemem diyeBütün gün aç durup sonra nasıl 3 kaşok menemenle doyuyorsunuz gerçekten aklım almıyor ya bende mi gariplik var. Gözüm doymuyor benim 1 kere.
Gel pastadaşım sarılalım
Sagol kaptanimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ödülü hak ettin canim
Ay ben senin bildirimi gormedim canım arada tebrik ederim yuzde 1 i geçmişsinTebrik ediyorum kizlaar
Eline saglik kaptanim
Bu aksam kullanmadim o tercihimi tam bilmiyordum kullanma hakkımvar mi diye de. Yarin kucik bir fistik sarma yiyebilir miyim acaba
Benim tartimda her zaman gelecegi gösterip gerçeği veriyorTartıma laf yok o cici tartı güzel tartı
Valla 3 kere çıktım yanlış olmasın diye
Ne zorluyorsun beni verdin işte der gibi baktı bana
Kapışalım hayatımm büyük zevkle
Oyy kucuk mu daha nasil yanmistirİyi akşamlar kızçeler
Geçen hafta 57
Bu hafta 56.4Eki Görüntüle 2844307
Patron bn vermişim tartıya göre, buradan mı ilerleyelim napalım bana boşuna yüzde hesaplatmayın sözelciyim bn
Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Kız iyi, oğlan bugün bizi çok korkuttu, tekrar ateşi çıktı inmiyor
Kocamla birbirimize girdik bn dr a götürelim dedim o bekleyelim dedi
Neyse 2 dr aradık, biri kuzen, hemen ilaç antibiyotik yazdı, şansımıza komşu burada eczacı kadın getirdi, şükürler olsun meğer sonradan anladık ki idrar yollarını da üşütmüş 30 dk da 5 kez çişe gitti
Şu an iyi inş daha da iyi olacak
İyi seyirler kaptan bende isterdim ama spor yapacagim napcan el mahkumKardesimle dizi izliyoruz sahura kadar devam ederiz
Mesajlara sabah bakacagim
Iyi geceler herkese ❤❤❤
Sirf iki dilim yememek için sporda birinci olmuyorumHayır 1 dilim. Fazladan verdiğin % 1 , bizi ilgilendirmez. Sporda ilk 3 e girdiysen 1 dilim daha yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?