Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cevap vereyimmi???işittiğimlemi kalayım
Cevap vermene gerek yok yemişsin bitmiş, ben söyliyim de bir dahakine yerken aklına gelir buarada gerçekten kötü niyetim yok, burdaki kimsenin de olduğunu düşünmüyorum, bazen dışardan bir gözün bakması daha iyi geliyor, burda olduğuna göre senin de dışardan göze ihtiyacın var. Dur sen ramzan bitsin spor da yapacaz, yakandayım artık kurtulamazsın, kabusun olucam

Ay merak ettim şimdi, benden fazla yiyen kim var acaba

Menümü yazayım

Sahur 1.5 da
1 çatal yumurta
1 dilim kaşar peynir
1 lokma pide
( midem bulanıyordu yiyemedim fazla)

Iftar 20.15
1 incecik kreple yapılmış saray kebabı
1 kaşık kadar bulgur pilavı
Büyük kase salata
1 küçük yaprak sarma
5 kaşık yoğurtlu havuç tarator (moyonezsiz)
1 çatal prenses tatlısı

Akşam çok oldu biliyorum özür dilerim yarın sporla telafi ederim insaAllah

Sporumu da yazayım

Eva 92 dk, 12,207 adım = 644 puan
Normal adım, 16,745 adım = 502 puan

Toplam adımım = 28,952 adım
Toplam puanım = 1,146 puan

Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia

Çok geçmiş olsun canm. Kaç aylık bebeğin şimdi ishalden ishale fark var. Biraz takip et halsizlik varsa kesinlikle doktora götür. Yaptığı sayı önemli.

seni görmek cok güzel abla ramazandan sonra seni bekliyoruz allah işlerini rast getirsin

@birbeste Mefkurem takımımızın can damarlari sizleride ramazandan sonra insa görebiliriz
Kuzum mm yavaş yavas ayağımı alistiriyom cnm
Tek gözüm burda zaten:)))

Sende bi 4 kş muhallebi icin karalar baglama :)) duyanda 1 tabak baklava yedin sanir :)))

Bu yakın takibin sebebi ne acaba :)))
Benide yörüngene alirmisin

Not:bayramdan sonra
de sendenim. Şu takımda menüleri okurken oh iyi doymuş dediğim tek bir kişi var o da ben de kalsın
Kulagimza soylesene kimmiş
Söz kimseye demicem

Arkadaş doğru söylemiş. Rota aşısı varsa ishalden hiç korkma demişti bir doktor.çok önemli gerçekten

ramazan boyunca 0.8 kg vermesi, başka sebebi yok

Ellerine sağlık canım. Teşekkürler.
Gecen hafta 1.310 du
Çok teşekkür ederim liste için. Ellerine sağlık. Süpersiniz kızlar. Benim ilk ay iyi gitti kg son zamanlarda az az gidiyor bence bir duraklama. Ramazandan hızlanır inş.

Hep aynı gitmez bazen az bazen çok. Bayramdan sonra toparlanırsın dikkat edersen. Duraklama zamanları 1 hafta keto diyet yapabilirsin

İyi geceler 6. Takımın güzel ve fit hatunları
Iyi geceler canım benim
Canım eline sağlık. Yükselmiş olmaya bayılıyorum bu arada misafirin vardı güzel geçmiştir umarım aksma

Çok geçmiş olsun canm. Çabucak toparlar inş.
Ben de sendenim. Şu takımda menüleri okurken oh iyi doymuş dediğim tek bir kişi var o da ben de kalsın

Ben miyim yoksa,

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifasını versin yavrunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…