Cevap vermene gerek yokCevap vereyimmi???işittiğimlemi kalayım
Ay merak ettim şimdi, benden fazla yiyen kim var acabaNe güzel sürprizeline emeğine sağlık canım
Teşekkür ederim canım. Ben de seni tebrik ederim eksin güzeldi.
Ben de sendenim. Şu takımda menüleri okurken oh iyi doymuş dediğim tek bir kişi var o da ben de kalsın
Evet yanından süzülüp geçerken görüşebiliriz
Çok geçmiş olsun canm. Kaç aylık bebeğin şimdi ishalden ishale fark var. Biraz takip et halsizlik varsa kesinlikle doktora götür. Yaptığı sayı önemli.Anca girebildim bebeğim diş çıkarıyor günlerdir cok ishal olmuş geçmedi bi türlü çok huysuz Dr götürmeyi düşünüyoruz iftardan sonra ama goturmeden yana degilim
bilgisi olan yazabilirimi cok ishal olması normalmi netten baktım ama emin olamıyorum napacagimi bilmiyorum
Hastane covitten gecilmiyormus götürmek istemiyorum
Geçmişe birazdan bakarım
Kuzum mm
Bu yakın takibin sebebi ne acaba :)))Afiyet olsun, bundan sonra sıkı takibimdesin haberin olsun.
Şimdiii; ekmeğin tam buğdaydır diye varsayıyorum, yumurta yiyebiliyorsan yarımdan fazla ye tok tutar içinde her şey var besleyici, bal ve meyve eşdeğer birinş seç, meyve de ne kadar ve ne meyvesi.
İftar iyi, kuru dolma boyutına göre 4 biraz fazla gibi içinde prinç vardır o yüzden 2-3 olabilirmiş büyükse, gerisi ok.
Kulagimza soylesene kimmişde sendenim. Şu takımda menüleri okurken oh iyi doymuş dediğim tek bir kişi var o da ben de kalsın
Arkadaş doğru söylemiş. Rota aşısı varsa ishalden hiç korkma demişti bir doktor.çok önemli gerçektenBebeğin kaç aylık? Diş ishal yapar ama çook ishal yapmaz sanki. Rota aşısı olmuşmuydu, rota çooook ishal istahsızlık ve kusma yapabilir. Aşı olduysa da yine geçirir ama daha hafif atlatır. Çooook ishalse vücüt sıvıları azalmış oşabilir aerum verebilirler götürmekte fayda var. Hele ki yaşı küçükse.
Keşke gün içinde poliklinike gitaeydiniz sanki acilden daha az covid olurdu. Bebeğin üzerine müslin örtü ört hava almasın bir nevi maske gibi. Geçmiş olsun
ramazan boyunca 0.8 kg vermesi, başka sebebi yokKuzum mmyavaş yavas ayağımı alistiriyom cnm
Tek gözüm burda zaten:)))
Sende bi 4 kş muhallebi icin karalar baglama :)) duyanda 1 tabak baklava yedin sanir :)))
Bu yakın takibin sebebi ne acaba :)))
Benide yörüngene alirmisin
Not:bayramdan sonra
Kulagimza soylesene kimmiş
Söz kimseye demicem
Ellerine sağlık canım. Teşekkürler.6. Takımın muhteşem Kızları;
Ramazan karnemizi çıkardım.
Öncelikle herkesi alkışlıyorumkilo bildiren kimse kilo almamış. Çok güzel eksilerimiz var, kilo vermek ramazanda hep daha kolay hem daha zor, 4 kg üstü verenleri ayrıca tebrik ederim.
Eki Görüntüle 2844193
Çok teşekkür ederim liste için. Ellerine sağlık. Süpersiniz kızlar. Benim ilk ay iyi gitti kg son zamanlarda az az gidiyor bence bir duraklama. Ramazandan hızlanır inş.Gecen hafta 1.310 du
Hep aynı gitmez bazen az bazen çok. Bayramdan sonra toparlanırsın dikkat edersen. Duraklama zamanları 1 hafta keto diyet yapabilirsinEllerine sağlık canım. Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim liste için. Ellerine sağlık. Süpersiniz kızlar. Benim ilk ay iyi gitti kg son zamanlarda az az gidiyor bence bir duraklama. Ramazandan hızlanır inş.
Iyi geceler canım benimİyi geceler 6. Takımın güzel ve fit hatunları
Canım eline sağlık. Yükselmiş olmaya bayılıyorumGece kuşunuz Spor katibiniz geldi.
İyi geceler.
6 Mayıs Perşembe Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız
30 Nisan -6 Mayıs Spor Yarışması Sonuçları 725. etap Üye 6 Mayıs Perşembe 1@Tostombalakanne ef 1.927
2kackaloribu ef 1.589 3@Titizz1 şa 1.566 4@sena zeynep şa 1.386 5@chikolatagozlum ef 1.264
6 Mayıs Perşembe Günün Yükselen Yıldızları
kackaloribu ef 1.589@Titizz1 şa 1.566
Spor yapan herkesi tebrik ediyorum.Haftalık sonuçları Cumartesi açıklayacağım.
Benim ucundan 1 e yaklaşmış.6 kisi %1.5 ustu
13 kisi %1 ustu
cok basarili herkesi cani gonulden tebrik ederimm
Rica ederim, kendime bakacaktım, dedim tüm takıma bakayım
Bende yerimde saydimramazan boyunca 0.8 kg vermesi, başka sebebi yok
Çok geçmiş olsun canm. Çabucak toparlar inş.İyi akşamlar kızçeler
Geçen hafta 57
Bu hafta 56.4Eki Görüntüle 2844307
Patron bn vermişim tartıya göre, buradan mı ilerleyelim napalım bana boşuna yüzde hesaplatmayın sözelciyim bn
Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Kız iyi, oğlan bugün bizi çok korkuttu, tekrar ateşi çıktı inmiyor
Kocamla birbirimize girdik bn dr a götürelim dedim o bekleyelim dedi
Neyse 2 dr aradık, biri kuzen, hemen ilaç antibiyotik yazdı, şansımıza komşu burada eczacı kadın getirdi, şükürler olsun meğer sonradan anladık ki idrar yollarını da üşütmüş 30 dk da 5 kez çişe gitti
Şu an iyi inş daha da iyi olacak
Ben de sendenim. Şu takımda menüleri okurken oh iyi doymuş dediğim tek bir kişi var o da ben de kalsın
Ablam hoşgeldin iyi akşamlarIyi aksamlarrrrrrr
Hepinize tuuu tuuu masalahhhh
Cogunluk cok güzel iş cikarmis, süper eksiler vardi
Hepinize kocamannnnn tebriklerrrr
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifasını versin yavrununİyi akşamlar kızçeler
Geçen hafta 57
Bu hafta 56.4Eki Görüntüle 2844307
Patron bn vermişim tartıya göre, buradan mı ilerleyelim napalım bana boşuna yüzde hesaplatmayın sözelciyim bn
Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Kız iyi, oğlan bugün bizi çok korkuttu, tekrar ateşi çıktı inmiyor
Kocamla birbirimize girdik bn dr a götürelim dedim o bekleyelim dedi
Neyse 2 dr aradık, biri kuzen, hemen ilaç antibiyotik yazdı, şansımıza komşu burada eczacı kadın getirdi, şükürler olsun meğer sonradan anladık ki idrar yollarını da üşütmüş 30 dk da 5 kez çişe gitti
Şu an iyi inş daha da iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?