- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ah kiyamam aman bosver
Puanları Hesaplaman mümkün mü canım? Bunları ben hesaplarım. Sonraki sporlarında.Cordelia canim spor disi :7304 adim = 219
15dk Leslie happy walk + 15dk plates (kucuk top+ cemberle)=45+90 (135)
30dk leslie boosted+ 10dk plates (buyuk topla)=180+60 (240)
Toplam: 594 canim
Hosbuldum bitanemmAblam hoşgeldin iyi akşamlarçok şükür Rabbim yüzümüzü kara çıkarmadı
hesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldimPuanları Hesaplaman mümkün mü canım? Bunları ben hesaplarım. Sonraki sporlarında.
Çok iyi yaptın.Sağol tatlım. Geçen haftayı bitirdim. Bu haftanın sporlarını da yazayım ben. Çok yoruldummmm.Spor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyorspordan önce sarsam mi kihesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim
Ben eriyeceğim sen süzülsende olurNe güzel sürprizeline emeğine sağlık canım
Teşekkür ederim canım. Ben de seni tebrik ederim eksin güzeldi.
Ben de sendenim. Şu takımda menüleri okurken oh iyi doymuş dediğim tek bir kişi var o da ben de kalsın
Evet yanından süzülüp geçerken görüşebiliriz
Bende galibaBugun 59 u görenler sizin yerinizde olsam sevinçten uyuyamazdimvki 30 un altina düşmüş onun için bile neseliyim :)
Her squat 1 puanBugünkü sporum
200 ip 200 p
20 dk cardio 140 p
15 dk bölgesel 90 p
100 squat?
4017 adım 120 p
Toplam 550 p
Cordelia canım squat listede neden yok o yüzden hesaplayamadım
Ne uğraştım bu hafta ikinci dilim için.Filizin içine hayalet kaçmış casper
kuzum aç durdugumuz icin suyu icince olay bitiyor 570ml lik bardakla 1.5 iciyorum emzirdigim icin susamis oluyorum baya hatta tatlı ve menemen icin corba icmedim icersem yiyemem diye
Sagol kaptanim
Ay ben senin bildirimi gormedim canım arada tebrik ederim yuzde 1 i geçmişsin
Benim tartimda her zaman gelecegi gösterip gerçeği veriyor73 u gösterip bak ne guzel hadi yaparsın diyor konusuyoruz biz sizde de muhabbet derin belli ki kafalar uçtu hepimizde
Oyy kucuk mu daha nasil yanmistir
İyi seyirler kaptan bende isterdim ama spor yapacagim napcan el mahkum
Sirf iki dilim yememek için sporda birinci olmuyorum
Canım o çikolatayı neden yedin. ? Genel performansın çok iyi ama bu hafta ödül hakkın yok maalesef.Dünki menüm
Sabah 1.5 tb ekmek 2 dilim peynir 1 sahanda yumurta 2 siyah zeytin 1 çiholataaa
Ara16.00 2 form bisküvi
Akşam19.00
2 kaşık bulgur pilavı yarım kase paça ayran
3 hurma
Su 3 lt
Spor 200 ip atlama
10 dk cardio 100 squat
Bugünkü menüm
Sbah 1.5 tb ekmek az peynir domates 2 sucuklu yumurta 1 çatal çikolataa 3 zeytin
Ara15.00 1 tane kamkat
Akşam 1 lahmacun 1 kase mercimek çorbası salata
21.30 1 avuç içi çerez
Su 3 lt
Spor yapmayı düşünüyorum yaparsam yazacağım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Çok şükür iyi geçti. Yabancı değil zaten. Aileden. Sağol yükselen yıldızım.Iyi geceler canım benim
Canım eline sağlık. Yükselmiş olmaya bayılıyorumbu arada misafirin vardı güzel geçmiştir umarım aksma
Ablam valla seni görüyorum yazmak bi türlü nasip olmadıHosbuldum bitanemmbende diyorum bu kiz beni unuttu niye hiç pas vermiyor
Hele senin sporuna, adimlarina hayranim cnm
Tartida karsiligini aliyorsun ne güzel
Baya sikilasmada olmuştur
Canım ben 1 ince krep 1 küçük dolma 1 çatal da prenses tatlısı yedim kabul olursa tabi300 Kalorilik Ödül Hakedenler
Sizlere Afiyet Olsun.Diğerleri lütfen ödül yapmasın. Ödüllere beni etiketlemenizi rica ederim.
Bunlar ödülüm diyorsan bence uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?