Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cordelia canim spor disi :7304 adim = 219
15dk Leslie happy walk + 15dk plates (kucuk top+ cemberle)=45+90 (135)
30dk leslie boosted+ 10dk plates (buyuk topla)=180+60 (240)

Toplam: 594 canim
Puanları Hesaplaman mümkün mü canım? Bunları ben hesaplarım. Sonraki sporlarında.

Ablam hoşgeldin iyi akşamlar çok şükür Rabbim yüzümüzü kara çıkarmadı
Hosbuldum bitanemm bende diyorum bu kiz beni unuttu niye hiç pas vermiyor

Hele senin sporuna, adimlarina hayranim cnm
Tartida karsiligini aliyorsun ne güzel
Baya sikilasmada olmuştur

Spor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyor spordan önce sarsam mi ki
Puanları Hesaplaman mümkün mü canım? Bunları ben hesaplarım. Sonraki sporlarında.
hesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim

Spor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyor spordan önce sarsam mi kihesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim
Çok iyi yaptın.Sağol tatlım. Geçen haftayı bitirdim. Bu haftanın sporlarını da yazayım ben. Çok yoruldummmm.
Ben birkaç gün spor yapmayacağım. Şekerim düşüyor sanırım. Bi deneme yapacağım. Zaten Ramazan bitiyor ama neyse. Bakim iştahım kontrol alttına girecek mi?

Ayağın konusunda bilgim yok canım.

Ben eriyeceğim sen süzülsende olur

Son bir soru sorup susuyorum karaca hüp sutlu kahvr makinası kullanan var mi nasıl benim makinam cezve seklinde olanlardan kendime anneler gunu hediyesi bunu alacağımda ( esim en son lisedeki sevgilisine alir gibi kocaman bir ayiya kolye takip verdiginde hediye isini devir aldim ayicikta oğlumun kum torbası oldu )

Ne uğraştım bu hafta ikinci dilim için.

Canım o çikolatayı neden yedin. ? Genel performansın çok iyi ama bu hafta ödül hakkın yok maalesef.
Kaptan ödülleri takip etmemi rica etti. İspiklicem mecbur.
Zipzip- E Elif_Eylul

Hosbuldum bitanemm bende diyorum bu kiz beni unuttu niye hiç pas vermiyor

Hele senin sporuna, adimlarina hayranim cnm
Tartida karsiligini aliyorsun ne güzel
Baya sikilasmada olmuştur
Ablam valla seni görüyorum yazmak bi türlü nasip olmadı seni de aramızda tekrar sık sık görmek istiyoruz hiç ölçü almadım kendime ama eva sayesinde kollarım inceldi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…