Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanım nota alınca ne oluyor ki yani takımı kapatmak içinmi gözdağı mi veriyorlar ?

3 gun kaldi canim Allah nasip ederse bugune kadar boyle azalmamisti hic reglde olamadim 14gun gecikti regl yaklasincada sutum azalir benim belki ondanda olabilir bugun yarin gelecekse sinyal vermistir

Kaptanım nota alınca ne oluyor ki yani takımı kapatmak içinmi gözdağı mi veriyorlar ?
Takim ortalamasinin % 0.300 un altina inmesi demek
8 hafta boyunca nota almadigimiz zaman takim analizi ödülü kazaniyoruz
Performansi artirmaya yönelik bir uygulama

Olsun yinede maşallah iyi toparladın

Oglumda böyleydi insanin bi noktada artık yeterrrr diye bağırasi geliyor ama napcan mecbur gozlerini sana dikip memeye yapinca tüm olay bitiyor eriyorsun
Süt yapici seylere yönel yaaa tatli degilde badem ceviz yeşillik bolbol salata yap ye

Takim ortalamasinin % 0.300 un altina inmesi demek
8 hafta boyunca nota almadigimiz zaman takim analizi ödülü kazaniyoruz
Performansi artirmaya yönelik bir uygulama
Anladım kaptanım demekki geçen senede grupta beterin beterleri varmış ben girdigimden beri şükür hiç almadik

Süt yapici seylere yönel yaaa tatli degilde badem ceviz yeşillik bolbol salata yap ye
Tatli süt yapmiyor oglumda hic dogru duzgun sutum yoktu paket paket helvalari gömdüm hic fark etmedi su, dereotu ,slaata, bulgur cok ise yarıyor gece slaata yapıp içine badem ekleyim sagol canim

Peki. İnşallah. Umarım sizide böyle free üyeyken yormam neticede olsa yarışmaya bi katkım olmicak. Sıkıntı olursa yada buraya katılmam gereksizse gruptan ayrılabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…