- 24 Haziran 2016
- 7.539
- 26.571
- 548
Şimdi baktım bende ramaznain ilk günü tutulmusyormus bnde cuma başlarım o zaman ayın 24 ne kadar borç sonra sevvali tutarimBen Cuma günü başlamak istiyorum 10 gün borcum var çünkü 19 Mayıs’a kadar kapatma devam ederse 6 gün tutmus olurum İnşaAllah
Zipzip- kaptanım Cuma oruç lu olursak tartı Işın’ı nasıl yapacak
İyi geceler canimHayırlı geceler hanımlar
Free listedesin canım cuma gunu ekleyeceğim seni de listeyeKaptanlarım şimdi benim durumum burda ne oluyor free üyemiyim. Söylediysenizde unuttum bende. Birde hazırladığınız listelerde başarım olursa yazılacakmıyım
Zipzip- E Elif_Eylul
Hayirli geceler canım ❤Hayırlı geceler hanımlar
8. sıdaki senin c.tesi sporunu unutmuşum.Çok güldüm yaaa
Bayram diye etap mi birlesecek yoksa herkes evinde zaten birlesmesin yaCuma ya da persembe başlayabiliriz
Kesinlik de kazanmadi tarti olayı
Super :)
Ooo super :)Leslie ve Evanin dakikası 10 puan yapalım mı? Sen duyuru yaparken belirtirsin. Yarışmaya özel kampanya.
Miden bulanmadimi canim tatli tuzlu üstüne asitli içecek birde bu kadar abur cuburu evde bulundurma cocuklarda senden gorup bu tarz beslenir . Bundan sonra toparlarsin hadi bismillahReglm
Ama yinede sahur yaptım
03.00
2 bardak meyve suyu
Bir bardak gazoz
Bir büyük kaşarlı tost
Pilavla beraber telkadayıf tatlısı
5 adet büyük bisküvilerden
Sabah 07.00 ile 11.30 arası
İki paket cips
İki büyük bardak kola
Bir paket bisküvi
2 paket sütlü çikolata
3-4 adet küçük browni ıntense
1lt su
Belki unuttuğumda vardır
İftar
Bir tabak mercimek çorbası
Fırında patatesli tavuk yemeği birtabak
Bir tabak pilav
Midem hiç küçülmüyornasıl yedin bu kadar die sormayın üzülünce gözüm dönüyor midemi dolduruyorum.
Spor yok.
Bugün için kusura bakmayın. Keşke yemeden girseydim gruba
Kim gömecek kim yiyecekse bende onlara gidiyim bariSende sarmalari baklavaları yede gel hele nasilsa gomucek bizimkinler
Bitmedi mi kız pasta mezunum diye yersin herkes gibi odersinMenüm;
Sahur;
1 bardak sut+3yk yulaf+ 1 günkurusu+ 4 çiğ badem+ 1muz+2çilek ile lapa
YYumurtadan tırtıkladım, ve havuç salatalık vs
İftar
1 yk yeşil mercimek yemeği
2 yk bamya yemeği
1 yk pilav
5 yk patlıcan yemeği
Salata bol
1 sarma
1 dilimden az ev yapımı yaş pasta
Freeliğin verdiği yetkiye dayanarak yedim, şükür bitti, perşembeden beri her sahur ve iftar masaya geldi, dayan dayan sonunda dayanamadım
Kesin cezamı vurun kellemi
Kac gunde oluyorsun sen daha gecen regl degilmiydin ya :)Vay be Ramazan’da bitti
Dönüşümlü çalışma da bitecek 17 sinden sonra da
Neredeyse ben hiç bişey anlamadım ne çabuk geçtiği
Bayramda regl olacağım kesin
Kalmadi kizim 6.takim yedi bitirdi ulkeyi deseydin:)Benim kız aburçukar istiyomus
Anne bana aburçukar versene diyo
Vayy spora bak ben daha akillisz basimin cezasini ayaklarim çeksin diye spor yapip cezamı ödeyeceğim henuz 3700 adimdayimSahur
1 hurma
1 h.yumurta beyazı
1 Domates 1 salatalık
İftar
1 hurma
1 kase tavuklu şehriye çorbası
6 y.k kabak yemeği
1 kese yoğurt
1 kase bakla içi haşlama
10 erik
1 lt Dukan suyu
Su: 3 lt
Spor
45 dk lesli 5 = 225
790 bölgesel hareketler = 790
210 sn plank = 210
Toplam = 1.225
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
North River
Aaan eyse tamam kaptanım cekicem cezamı boynumuz kıldan ince
Planlar planlar :)Kaptanım ben cuma sabahı regli oldumya O zaman daha çok yeniydi eksiydim. Akşam üstü bı tartıldım hatta yürüyüsten gelince tartıldım bayagi artı çıkmıştım ama aybasindan dolayı artım tabi bakalim belki yarın sabaha yine artı gelirim diye düşünüyorum ama cumaya insallah eksi gelirim yine.
Şimdiden yolunu yapıyorum
Bayramda oruc tutulmadığını biliyorum ama ilkgun oldugunu bilmiyordum allah nasip ederse 1 gun eksiğim var onu tutarim ikinci günPeygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- Ramazan bayramı ile Kurban bayramı günü oruç tutmayı yasaklamıştır."
Buna göre Ramazan bayramı sadece bir gündür. Oruç tutulması haram olan gün de o gündür. Şevvâl ayının ikinci veya üçüncü gününe gelince, bu günlerde oruç tutmak haram değildir. Bu iki günde Ramazan orucunun kazasını veya nâfile oruç tutmak câizdir.
Olsun canım alışmak zaman alıyor bazen alıştı mı öyle gidiyor şimdi daha da iyisin menülerdeBen dedim şaka yapti herhalde okudum inanamadim tekrar okudumneyse alışır. Bende buraya ilk girdiğimde tabi kurallari bilmiyorum bı giriyordum bı daha bi kaç gün sonra bu kadar ciddi olduğunu bilmediğimden tabi o zmn filiz kaptanımı tanimiyodum yoksa ayarı çekerdi bana sağolsun zipzip.kaptanim beni goremeyince ortalıkta dedi hiç menü paylasmiyosun tabi o zaman işin ciddiyetine vardım
Maşallah canımTeşekkür ederim arkadaşlar. Cumadan buyana diyetimi bozdum daha da bozulmamak için hemen erkenden geldim. Diyet yapmadan önce hafta da 4-5 paket cips 2 litrede ıcetea çikolata tüketen birisiydim. Geçen yıldan buyana epey azaltım. Ayda bir iki pakete indirmiştim. Sanırım iki aydır cips koymuyorum ağzıma. Düne kadarda meyve suyuda tüketmemiştim. Umarım burda kontrollü yemeği içmeyi öğrenirim midemi nefsimi buna alıştırmayı istiyorum.
Emzirmesem sevvalide tutardim ama bugun sütüm neden bilmem asiri azdiŞimdi baktım bende ramaznain ilk günü tutulmusyormus bnde cuma başlarım o zaman ayın 24 ne kadar borç sonra sevvali tutarim
Cuma aksami paylasimda konuştuk canım ama netlesmedi daha sanirimBayram diye etap mi birlesecek yoksa herkes evinde zaten birlesmesin yabirlessede biz tartılalim aynı duzende kaptanım
Sahur yapmadığın icin olabilir miEmzirmesem sevvalide tutardim ama bugun sütüm neden bilmem asiri azdi
Afiyet olsun canımMenu
Sahuru yazmıştım bir daha yazip yanlislikla bir ceza daha almayim
İftar
1 .5 kepce domates corbasi
Salata
4yk sebzeli bulgur pilavı (süt olsun diye)
Su: suan 1.5Zipzip- E Elif_Eylul sardunya1038
Çok iyi kapı dışında kalmak istemem moralim bozulurFree listedesin canım cuma gunu ekleyeceğim seni de listeye
Spor listeleri,takim analizleri hepsine dahil olacaksin
Kacamaklarda ceza alacaksin
Hayirli geceler canım ❤
Sorma iki gündür bunları yiyorum mide bozuldu gibi ama öyle çok değil az bi rahatsızlık verdi. Yok bulundurmuyoruz ztn olsada onlar uyuyunca yiyorum yada bitti diyorum. Ama dün babam geldi gelirken hep böyle doldurur getirir moralimde bozuk olunca yedim hep.oructa normal canim
Bayram diye etap mi birlesecek yoksa herkes evinde zaten birlesmesin yabirlessede biz tartılalim aynı duzende kaptanım
Ooo super :)
Miden bulanmadimi canim tatli tuzlu üstüne asitli içecek birde bu kadar abur cuburu evde bulundurma cocuklarda senden gorup bu tarz beslenir . Bundan sonra toparlarsin hadi bismillah
Kim gömecek kim yiyecekse bende onlara gidiyim bari
Bitmedi mi kız pasta mezunum diye yersin herkes gibi odersin
Kac gunde oluyorsun sen daha gecen regl degilmiydin ya :)
Kalmadi kizim 6.takim yedi bitirdi ulkeyi deseydin:)
Vayy spora bak ben daha akillisz basimin cezasini ayaklarim çeksin diye spor yapip cezamı ödeyeceğim henuz 3700 adimdayim
Planlar planlar :)
Bayramda oruc tutulmadığını biliyorum ama ilkgun oldugunu bilmiyordum allah nasip ederse 1 gun eksiğim var onu tutarim ikinci gün
Afiyet olsun canimMenu
Sahuru yazmıştım bir daha yazip yanlislikla bir ceza daha almayim
İftar
1 .5 kepce domates corbasi
Salata
4yk sebzeli bulgur pilavı (süt olsun diye)
Su: suan 1.5Zipzip- E Elif_Eylul sardunya1038
Supermis etap birlesince saldikca salıyor insanCuma aksami paylasimda konuştuk canım ama netlesmedi daha sanirim
Etap birleştirme olmayacak
Isteyen bayramin birinci gunu persembe,isteyen ikinci gun yani cuma tartilacak
Duyuru yapacagim
Sen soyledinde senin bebe kac aylikti canimEmzirmesem sevvalide tutardim ama bugun sütüm neden bilmem asiri azdi
Bir burası bi ıntagram birde papçiOlsun canım alışmak zaman alıyor bazen alıştı mı öyle gidiyor şimdi daha da iyisin menülerde
Maşallah canımama artık diyete yavaştan alış ve ne kadar aktif olup sohbete katılirsan o kadar motive olursun
10 aylik canim ama bugun hem sütüm yoktu hemde sipacik ek gıda yemedi bir türlü dişten mi bilmem yapistikca yapisiyor banaSen soyledinde senin bebe kac aylikti canim
Amannn bilirim benim kiz 2bucuk yasina kadar oyleydi birakinca yemek yedi surekli lak lak memedeydi anneee meme aç aç aç sinir geldi memeye dayandikca yemek yemedi10 aylik canim ama bugun hem sütüm yoktu hemde sipacik ek gıda yemedi bir türlü dişten mi bilmem yapistikca yapisiyor bana
6 ay sonra girebiliyorsun canim o konuda esnetme yapilmiyor ne yazik kiÇok iyi kapı dışında kalmak istemem moralim bozulur6 ay konusunda ilerde değerlendirme yapılırmı asıl listeye girebilmem için acep?
Haklisin canim zaten en son gecen sene ramazan bayramında nota almistik herkes kacamak yapmisti etaplarda birlesince kötü etkilendikSupermis etap birlesince saldikca salıyor insan
Evet canım iyimi o gün sabah tartıldım yoksa akşama olsaydım daha çok moralim bozulurdu ama.biliyorum ki reglin ödemi. Hayat plansız olmuyooructa normal canim
Bayram diye etap mi birlesecek yoksa herkes evinde zaten birlesmesin yabirlessede biz tartılalim aynı duzende kaptanım
Ooo super :)
Miden bulanmadimi canim tatli tuzlu üstüne asitli içecek birde bu kadar abur cuburu evde bulundurma cocuklarda senden gorup bu tarz beslenir . Bundan sonra toparlarsin hadi bismillah
Kim gömecek kim yiyecekse bende onlara gidiyim bari
Bitmedi mi kız pasta mezunum diye yersin herkes gibi odersin
Kac gunde oluyorsun sen daha gecen regl degilmiydin ya :)
Kalmadi kizim 6.takim yedi bitirdi ulkeyi deseydin:)
Vayy spora bak ben daha akillisz basimin cezasini ayaklarim çeksin diye spor yapip cezamı ödeyeceğim henuz 3700 adimdayim
Planlar planlar :)
Bayramda oruc tutulmadığını biliyorum ama ilkgun oldugunu bilmiyordum allah nasip ederse 1 gun eksiğim var onu tutarim ikinci gün
Yani su iciyomusun bende süt konusunda çok sıkıntı yaşadım. Sonra tutarsın çocuğun sütu etkilenmesin.o daha önemli.Emzirmesem sevvalide tutardim ama bugun sütüm neden bilmem asiri azdi
Evet canım alıştım ama bayağı bir zaman aldı.Olsun canım alışmak zaman alıyor bazen alıştı mı öyle gidiyor şimdi daha da iyisin menülerde
Maşallah canımama artık diyete yavaştan alış ve ne kadar aktif olup sohbete katılirsan o kadar motive olursun
Etap birlesince toparlamasi zor oluyo6 ay sonra girebiliyorsun canim o konuda esnetme yapilmiyor ne yazik ki
O zamana kadar hedefine ulasirsin zaten
Haklisin canim zaten en son gecen sene ramazan bayramında nota almistik herkes kacamak yapmisti etaplarda birlesince kötü etkilendik
Simdi cuma kucuk kacamaklar yapilir bizde onun icin leslie yarismasi yapalim diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?