Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şimdi baktım bende ramaznain ilk günü tutulmusyormus bnde cuma başlarım o zaman ayın 24 ne kadar borç sonra sevvali tutarim

8. sıdaki senin c.tesi sporunu unutmuşum. Çok güldüm yaaa
oructa normal canim
Cuma ya da persembe başlayabiliriz

Kesinlik de kazanmadi tarti olayı
Bayram diye etap mi birlesecek yoksa herkes evinde zaten birlesmesin ya birlessede biz tartılalim aynı duzende kaptanım
Super :)
Leslie ve Evanin dakikası 10 puan yapalım mı? Sen duyuru yaparken belirtirsin. Yarışmaya özel kampanya.
Ooo super :)
Miden bulanmadimi canim tatli tuzlu üstüne asitli içecek birde bu kadar abur cuburu evde bulundurma cocuklarda senden gorup bu tarz beslenir . Bundan sonra toparlarsin hadi bismillah
Sende sarmalari baklavaları yede gel hele nasilsa gomucek bizimkinler
Kim gömecek kim yiyecekse bende onlara gidiyim bari
Bitmedi mi kız pasta mezunum diye yersin herkes gibi odersin
Vay be Ramazan’da bitti
Dönüşümlü çalışma da bitecek 17 sinden sonra da
Neredeyse ben hiç bişey anlamadım ne çabuk geçtiği
Bayramda regl olacağım kesin
Kac gunde oluyorsun sen daha gecen regl degilmiydin ya :)
Benim kız aburçukar istiyomus
Anne bana aburçukar versene diyo
Kalmadi kizim 6.takim yedi bitirdi ulkeyi deseydin:)
Vayy spora bak ben daha akillisz basimin cezasini ayaklarim çeksin diye spor yapip cezamı ödeyeceğim henuz 3700 adimdayim
Aaa n eyse tamam kaptanım cekicem cezamı boynumuz kıldan ince

Planlar planlar :)
Bayramda oruc tutulmadığını biliyorum ama ilkgun oldugunu bilmiyordum allah nasip ederse 1 gun eksiğim var onu tutarim ikinci gün

Olsun canım alışmak zaman alıyor bazen alıştı mı öyle gidiyor şimdi daha da iyisin menülerde
Maşallah canım ama artık diyete yavaştan alış ve ne kadar aktif olup sohbete katılirsan o kadar motive olursun

Bayram diye etap mi birlesecek yoksa herkes evinde zaten birlesmesin ya birlessede biz tartılalim aynı duzende kaptanım
Cuma aksami paylasimda konuştuk canım ama netlesmedi daha sanirim
Etap birleştirme olmayacak

Isteyen bayramin birinci gunu persembe,isteyen ikinci gun yani cuma tartilacak
Duyuru yapacagim

Free listedesin canım cuma gunu ekleyeceğim seni de listeye

Spor listeleri,takim analizleri hepsine dahil olacaksin
Kacamaklarda ceza alacaksin

Hayirli geceler canım ❤
Çok iyi kapı dışında kalmak istemem moralim bozulur 6 ay konusunda ilerde değerlendirme yapılırmı asıl listeye girebilmem için acep?
Sorma iki gündür bunları yiyorum mide bozuldu gibi ama öyle çok değil az bi rahatsızlık verdi. Yok bulundurmuyoruz ztn olsada onlar uyuyunca yiyorum yada bitti diyorum. Ama dün babam geldi gelirken hep böyle doldurur getirir moralimde bozuk olunca yedim hep.

Cuma aksami paylasimda konuştuk canım ama netlesmedi daha sanirim
Etap birleştirme olmayacak

Isteyen bayramin birinci gunu persembe,isteyen ikinci gun yani cuma tartilacak
Duyuru yapacagim
Supermis etap birlesince saldikca salıyor insan

Bir burası bi ıntagram birde papçi takıldığım yerler

10 aylik canim ama bugun hem sütüm yoktu hemde sipacik ek gıda yemedi bir türlü dişten mi bilmem yapistikca yapisiyor bana
Amannn bilirim benim kiz 2bucuk yasina kadar oyleydi birakinca yemek yedi surekli lak lak memedeydi anneee meme aç aç aç sinir geldi memeye dayandikca yemek yemedi

Çok iyi kapı dışında kalmak istemem moralim bozulur 6 ay konusunda ilerde değerlendirme yapılırmı asıl listeye girebilmem için acep?
6 ay sonra girebiliyorsun canim o konuda esnetme yapilmiyor ne yazik ki

O zamana kadar hedefine ulasirsin zaten
Supermis etap birlesince saldikca salıyor insan
Haklisin canim zaten en son gecen sene ramazan bayramında nota almistik herkes kacamak yapmisti etaplarda birlesince kötü etkilendik

Simdi cuma kucuk kacamaklar yapilir bizde onun icin leslie yarismasi yapalim diyoruz

Evet canım iyimi o gün sabah tartıldım yoksa akşama olsaydım daha çok moralim bozulurdu ama.biliyorum ki reglin ödemi. Hayat plansız olmuyo
Emzirmesem sevvalide tutardim ama bugun sütüm neden bilmem asiri azdi
Yani su iciyomusun bende süt konusunda çok sıkıntı yaşadım. Sonra tutarsın çocuğun sütu etkilenmesin.o daha önemli.
Evet canım alıştım ama bayağı bir zaman aldı.

Etap birlesince toparlamasi zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…