Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Peki. İnşallah. Umarım sizide böyle free üyeyken yormam neticede olsa yarışmaya bi katkım olmicak. Sıkıntı olursa yada buraya katılmam gereksizse gruptan ayrılabilirim.
Ooooo daha baslamadan bitirdin sen canim ilk once kafanda bitir diyet işini sen,bak hepbirlikte yardimci olmak.icin burdayiz freede olsan ne olcak ilk sayfaya bak bir kackisi frede kilo veriyo onemli olan burda olman,spor yarismalari yapiyoruz onlarla cok guzel ilerlersin

Peki. İnşallah. Umarım sizide böyle free üyeyken yormam neticede olsa yarışmaya bi katkım olmicak. Sıkıntı olursa yada buraya katılmam gereksizse gruptan ayrılabilirim.
Olur mu öyle sey canim bak ilk sayfada free listemiz var
Orda da bir sürü üyemiz var
Ortak amacimiz var zayiflamak
Yaptigin sporla ve takima katkilarinla takima destek olursun

Zıpzıp kaptanim banka faizinden beter çıktı bana 1000 daha ekledi yarına 6000 cezam var Allah'tan bankacı değil
Bankaci olacaktım da onu da kacirdim aldiigm puan ankaraya yetmedi
Diger tum iller oluyordu sans iste

Bak canım ben de freedeyim ama yarışmalara katılıyorum.onemli olan burda birlik olmak ve destek olmamız birbirimize olumsuz duusnme çok kilon yok verirsin .her akşam menü paylaş suyuna sporuna dikkat et verirsin kaçamaklar dan uzak dur bu kadar.

Deget işini benim dediklerimi deme

Yok yok kafada bitirmedim burda kalmayı çok isterim ben sadece sizleri gereksiz yormak istemem oyüzden dedim. Yoksa burda iyi uyum sağlarım arkadaşlarıma

Hayırlısı kaptanım Allah en güzelini yoluna çıkarsın inşallah

Yok yok kafada bitirmedim burda kalmayı çok isterim ben sadece sizleri gereksiz yormak istemem oyüzden dedim. Yoksa burda iyi uyum sağlarım arkadaşlarıma
Kaptanlarimiz benden bile yilmadiysa sana bişey demezler canım merak etme ama bazen yilmista olabilirler

Tamamdır kaptanım
Tamam canım çok teşekkür ederim. Evet birlikten kuvvet doğar boşuna demiyorlar

Söyleyene bak sende benim gibi yiyon yalan söyleme emi yoksa senle 55 lerde olurduk şimdiye kadar

Söyleyene bak sende benim gibi yiyon yalan söyleme emi yoksa senle 55 lerde olurduk şimdiye kadar
Ama canım benim kilom daha yüksek senden ben en baştan dikkat etseydim şimdi çoktan hedefe varmıştım.ben ramazanda kendimi frenledim. Nerdeyse 10 kilo var aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…