Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bend2 anca 10 gün tutabıldım Ramazandan hemen sonra başlasam iyi olurda o gucu hıssetmıyorum Suan kendımde
Nedenki ben çok rahat geçiriyorum çok şükür. Sadece yürüyüşte biraz zor oluyo artık yapacak bişey yok. Midem yemeğe alismadan hemen başlamalıyım .zaten midem küçülmüş az bişey yesem rahatsız oluyorum

İnşaAllah canım ben çalısmaya başlayacak o yüzden ikinci günden niyetlenmek istiyorum İnşaAllah teşekkür ederim

Bayramda oruç tutmak haram zaten cumartesi bayram biter . Pazartesi başlarım . 15 gün kendi borcum 6 günde Şevval orucu .
Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem- Ramazan bayramı ile Kurban bayramı günü oruç tutmayı yasaklamıştır."

Buna göre Ramazan bayramı sadece bir gündür. Oruç tutulması haram olan gün de o gündür. Şevvâl ayının ikinci veya üçüncü gününe gelince, bu günlerde oruç tutmak haram değildir. Bu iki günde Ramazan orucunun kazasını veya nâfile oruç tutmak câizdir.

Afiyet olsun kizlar

Darkqueenn kuzum benim 2 haftalık abur cuburumu bir günde yemişsin neyse artık önümuze bakıyoruz
Ben dedim şaka yapti herhalde okudum inanamadim tekrar okudum neyse alışır. Bende buraya ilk girdiğimde tabi kurallari bilmiyorum bı giriyordum bı daha bi kaç gün sonra bu kadar ciddi olduğunu bilmediğimden tabi o zmn filiz kaptanımı tanimiyodum yoksa ayarı çekerdi bana sağolsun zipzip.kaptanim beni goremeyince ortalıkta dedi hiç menü paylasmiyosun tabi o zaman işin ciddiyetine vardım

Haa onu bilemiyorum canım tutsam aslında iyi olur bir arastirayim.sen ne zaman baslicaksin

Afiyet olsun, gözüm gönlüm açıldı, hep kuş kadar yiyorlar
Ama tabii bu son biliyorsun, akşamki pilavı artık kaşık hesabı yersin.

Allah senin cezacini vermeye ölüm fermanini yaz mezarini kaz kendin yat içine ayyy delircem

Sabah sağlıklı hiçbirsey yok Sahurda hadi tost var. Hiçbir zaman böyle beslenme canım.
Eleştiri olsun diye yazmıyorum zaten diyette değildin o sırada.

Merhabalar hoşgeldiniz. Ben de daha çok yeniyim 2 3 gün anca oldu, ama burası gerçekten insanı çok motive ediyor

Darkqueenn kuzum benim 2 haftalık abur cuburumu bir günde yemişsin neyse artık önümuze bakıyoruz
Teşekkür ederim arkadaşlar. Cumadan buyana diyetimi bozdum daha da bozulmamak için hemen erkenden geldim. Diyet yapmadan önce hafta da 4-5 paket cips 2 litrede ıcetea çikolata tüketen birisiydim. Geçen yıldan buyana epey azaltım. Ayda bir iki pakete indirmiştim. Sanırım iki aydır cips koymuyorum ağzıma. Düne kadarda meyve suyuda tüketmemiştim. Umarım burda kontrollü yemeği içmeyi öğrenirim midemi nefsimi buna alıştırmayı istiyorum.

Haa onu bilemiyorum canım tutsam aslında iyi olur bir arastirayim.sen ne zaman baslicaksin
Ben Cuma günü başlamak istiyorum 10 gün borcum var çünkü 19 Mayıs’a kadar kapatma devam ederse 6 gün tutmus olurum İnşaAllah
Zipzip- kaptanım Cuma oruç lu olursak tartı Işın’ı nasıl yapacak

Bildirim 4 5 gibi yaparsin gene canim sorun olmaz

4.takımdan geliyorum aşinayım. Cuma ayrılmak zorunda kaldım iki gündür yerlerde diyetim. Oyüzden tekrar hemen katılmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…